Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
7 dní 12/12 tzn. začíná druhý týden květu
trening kolínkama stále držíme pod sítí ... ta největší už to trochu zvedá ... ale ty ostatní pěkně dotahují Spokojenost
2. týndek květu valíme už aj s environem tzn. JIDB X
do 42L vody sem dal 20ml A 40ml M 60ml B 25ml X
Ph 5,7 (mám nový Ph- celou nadrž sem stáhl z 6,6 na5,7 jen 4 ml ph- )
EC 1,2
Dnes nalito a namícháno.. vodu dávám výhradně odstátou z kohoutku
Dále bych podotknul že kořínky si už pijou vodu z nádrže takže se topí ve vodě.. naštěstí bez problému.. voda po nic stéká dolů a nekape
provoz NFT teměř nepoznáš dokud ti neklesne voda pod čerpadýlko co mícha vodu v kalfasu pak ti někdo doma 24/7 čůrá v pokoji
Optimalizace světla 70 cm nad sítí
Odtah na plný výkon tzn. stupeň 2 187m3/hod
cirkulační ventilátor na stupeň 3 Plný vítr
čerpadla na plný výkon vzduchovací pumpa na 60%
jeste bych klidne počkal chvili.. ja osobně bych po prepnuti cca 2 tydny nekdy i driv podle stavu zacal ojebavat ty male vetvicky a vse co by ti potencionalne zacalo spomalovat vrchy
Pod síti strihat vše listy nesmyslný větvičky a tak
Nakonec se tam přes masu zelené stejně nedostane světlo a tím pádem to opadá ale zbytečný bordel a čekání nejlépe setnout na stonky pro lepší cirkulaci vzduchu pod sítí než náhodí květy (stres) můj názor
Dělám to tak sám
Měl bych dotaz pánové, právě jsem ve stejné fázi, ovšem druhá pulka boxu je vyplněna menšími kytičkami, které budou rust o nejakých 14 dnu déle. Ted k dotazu, pokud spodky pod sítí neostříhám, nechám růst a po sklizení nechám jen tu spodní část, pokvete a bude to ještě nabývat, nebo má prostě kytka svých x dnů za sebou a umírá, čili se dole už nic nenafoukne??? Nikdy jsem to nezkoušel, tak nevím... předem dík
Witcher V každém případě funguje
Je nevím jestli přesně jak si myslíš
Například já sklizim tohle kolo na dvakrát tzn prvně všechny vršky a spodky nechám o 7 dni déle pod síti nic
Jen co zakrývají vrchy
Oni ještě dojedou vždy to děla celkem znatelný rozdíl v číslech na váze
Funguje to
Update... Už to nakvétá pomalu a jistě.. tzn. už nepočítam že se to bude dále táhnout do výšky... budu upřímný... jen ten jkediný strom mi zaplnil 60% prostoru zbytek bych mohl dát pryč a neřešit.. příště dám 4 kytky max.. a bude to ideál s mojím stylem větvení no nevadí
ph 5,6
ec 1,3
teplota 26 den 23 noc
vlhost 60% ale pomalu klesá dolů
za týden vysosali 30 litrů vody
dnes vyměněno za nových 45 litrů... systém nijak nečistím.. jen čerpadýlka rozeberu přečistím a cajk '
jinak sem přidal 25ml A 45ml M 65ml B 25ml X 3ml ph- z 6,2 na 5,6 no +dávat znovu nebudu
fotky jsou předtím než jsem oholil spodky takže dole to vypadá krapet líp ... prostříhaně.. co nebylo u sítě šlo pryč.. problém je že bxy to tak mohlo být s 3ma celýma kytkama.. takže sem nechal i největší z těch pod sítí aby to mělo smysl mít ty kořínky z kytky v systému
vlhkost už klesá na krásných 50% ( což je s nadrží uvnitř paráda)
kytičky mají lehounce připalený špičky vrcholků... ale jednou perfektně.. růst už považuji za dokončený ... už to kvete a začíná vonět
Vítr fouká až se to třepotá spodky prostříhané .. kolo to nebnude dobré na výnos protože se mi nepodařilo správně rozvětvit a rozložit kytkám prostor.. tudíž jedna to fakt zaplnila a ty ostatní tak tak bojují o kus místa na světle každopádně se to dá a líbí se mi kterým směrem to jde