Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
o vysychani substratu je kratkej odstavec v poslednim cisle legalizace,myslim c 41,na obalce je napsano navzdy v rausi,tak mrkni do obchodu,mozna jeste nekde bude,nicmene je toto vysychani tusim rozdeleno do 4 ruznych casti,mozna jen 3 tedka nevim,kdy nektera tahle cast uz ma vliv na osizeni urody,kokos jako hydro medium je dobre zaleva pravidelne,nejlepe dripem 4-8x denne ,psali tu o tom lidi uz minimalne pred 10ti lety, sinuhet,inf3cti atd, borci.....
Dale jak pise jaa ze dava ph4 to tu delalo taky spousta lidi ,s tim ze nenavratne poskodi koreny,ale nejaky tyden pred kosou to podle me nevadi,nesnazi se ziskat ziviny ze substratu,kokosu,ale listu.......ono stres pred kosou by mel kytku sokovat natolik,ze by mohla produkovat vice pryskyrice jako obranu pred zmenama,ale to jsou jen domenky,podle me...
Jsou tady lidi,co posledni tyden zalevaji ledovou vodou,nasekavaji stonky kytkam,aby plodily vice pryskyrice,nicmene jsem vetsinu veci zkusil a nemyslim si,ze by mely obrovsky vliv a bla,bla....
Podle me je dulezity dobry matkar a gen,ktery mi da a pak to,jak se o kytky staram,jak s nima pracuju,moje znalosti a taky pouceni z predchozich growu,pak az jsou hnojiva,substraty,vybaveni......
Mas to super,jestli jedes prvni grow a tve kytky vypadaji takhle tak kloboucek dolu,zcela jiste te na konci odmenim kladnou karmou,tesim se na finish a drzim palce,ale to uz bude jen formalitka.... ;-) :-)
Jojo, to vysychani musi byt donree naplanovany , za me radej pozdeji nez driv, nemusi se ti uzavrit kvet, jakoby se ti nezaceli a bude takovej malo hotovej .
Hodne veci ohledne pestovani a muceni tady bylo nekolikrat zmineno ,ale jak pise kolega, pokud mas kvalitni geny, nic mucit nemusis .
V podstate je to plevel a z me zkusenosti vim ze moc pece skodi.
Anarchom: Diky, mrknu na to. S tím ph mě to jen napadlo v souvislosti s tím co psal Bitir. Je mi jasné, že se těm kytkám dají dělat různé věci, ale nelze očekávat nějaké zázraky. Všechno je hlavně o genech a základní péči.
Jinak je to můj první indoor, jednou jsem měla pár kytek v záhonku. Neměla jsem úplně čas všechno nastudovat, jak bych chtěla, takže to je trošku taková hurá akce. Ale jak jsem psala, jsem zatím spokojená, snad to ještě pěkně nabobtná a nebudu si moct stěžovat :-)
Jeste teda zminim ze vetsina problemu vznika bud po prepnuti, nebo az kolem 3 az 5 tydne ,nekdy i pozdeji ,teda aspon u me a to konkretne s cal mag, mam jen destovku a nekdy sni je problem na nejakych odrudach. Ale to je mimo tema. Jen si davej vetsi pozor v tom 5 tydnu, ten byva pro kytky jeden z nejdulezitejsich , respektive kdy se tvori nakvet a formuji se palice, kytka ti ze dne na den muze ukazat deficity.
Ahoj lidi, pár dní sem nepřispívala, všechno je na hovno...můj nejbližší, pro kterého celá ta snaha byla, zemřel. Už na to popravdě nemám ani moc náladu. Nechám kytky dojet, budu vás informovat kolik z toho nakonec bylo. Teď jsem holky stejně dost zanedbala, listy ukazují spoustu deficitů, tak se ani není čím kochat. Výtěžek budu kouřit asi dost dlouho, takže dál pokračovat se teď ani nechystám...
Moc děkuju vám všem, co jste mi radili. Jste fajn komunita, ať se vám daří. Pokud budete stát o tipovačku, tak to pak nafotím a udělám.
Tak to mi je moc líto Snad kytičky alespoň pomůžou odbourat pár špatnejch stavů... na to jsou skvělí... hele a napadlo mě, z Prahy náhodou nejsi... ? rád se bavim s holkama co taky hulej... navíc když jsou smutný... snad se to ale zas zlepší.
Původní příspěvek od Lubos555 Tak to mi je moc líto Snad kytičky alespoň pomůžou odbourat pár špatnejch stavů... na to jsou skvělí... hele a napadlo mě, z Prahy náhodou nejsi... ? rád se bavim s holkama co taky hulej... navíc když jsou smutný... snad se to ale zas zlepší.
To je trochu crazy příspěvek...
Na, pěst jsem sledoval, bylo to pěkně, krásně si sbírala zkušenosti... Ale o to už asi vůbec nejde... Upřímnou soustrast a ať se příště už jen líp
No... možná jsem to měl napsat soukromě, trochu se za to teď stydím... ale fakt upřímnou soustrast, nic jsem tím nemyslel, promiň jestli to vyznělo špatně.
Kámo nechci to zlehčovat... Ale když člověk prožije takovou ránu, tak bys dotyčnýmu žádný takový hovna psát neměl. Jestli soukromě nebo veřejně je asi uplně jedno.
Možná si to blbě napsal, ale vyznívá to jako kdybys využíval toho, že je teď člověk citově oslabený
Věděla jsem, že to přijde, jen jsem doufala, že ne tak brzy...se ztrátou jednoho z rodičů v mladém věku se nedá smířit, nelze se na to připravit, mozek tomu nechce ani uvěřit. Člověk kouká jak jeho milovaný trpí a nemůže mu nijak pomoct. Tráva bylo to jediné, co trochu ulevovalo. A tenhle pěst bylo to jediné co mě trošku vyvádělo z té bezmoci. Měla jsem pocit, že aspoň něčím pomáhám...děkuju vám za vaši soustrast a v pohodě Lubosi, vím žes to nemyslel špatně.
Příspěvek sleduje nejspíš hodně lidí, nebudu to tu kazit a dám ještě nějaké fotky.
Ahoj,hele tvuj prispevek jsem cetl uz dva dny zpet,ale tak nejak jsem nevedel,co napsat,je to smutny a mrzi me to,uprimnou soustrast tobe i cele tve rodine,
Nicmene dojed to,ne kvuli nam,ale kvuli sobe,prijdes u toho na jine myslenky,trosku se odreagujes a odpocines......
Hoj co na to říct je to špatný no, upřímnou soustrast a dojeď to jseš talent třeba Ti to v životě pomůže a budeš to používat pro jiný třeba na mastičky...
Vše zle, je k něčemu dobre. Tebe to přivedlo k pěstování a když vydrží tak zjistis, ze je to super koníček ( závislost ), u kterého přijdes na jiné myšlenky. Preji at to rychle preboli a at ti dělají holky radost.
Děkuju kluci, já holky předčasně umřít nenechám. Nějak se o ně postarám, do konce zbývá už jen chvilka...další kolo teď ale rozjíždět nechci, mám plno jiných starostí. Ale třeba někdy v budoucnu se k tomu vrátím, je to určitě super koníček a bavilo mě to. Ať se vám všem daří a hlavně ať jste zdraví, není nic důležitějšího...