Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sobotní spanilá jízda: koláčky, na každém rohu brko, občas proložit burčákem
setup: gram šišek nadrtit v moždíři, rozpustit v másle (přepálil sem to sakra, bylo to v chuti dost poznat), přidat čokoládu, oříšky, hafo piškotů, koření (skořice kardamom)
kdyby se máslo nechytlo tak je to lahoda, koláčky zůstaly u kámoše a doufám že je ještě uvidím, ale zlí jazykové tvrdili že týpek nebyl schopnej slova tak nevím
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
ČuSKA...kuchticí
nějak jsem si to dal konečně dohromady a obohatil jsem par fotkama
náš HEMPDORT......doufám, že se budou líbit) Je to na předchozí stránce (č.84).
Docela mně dostal ohlas....určitě pošlu ještě nějaké akční fotky z našeho pečení...
DOTAZ:Už jste někdy zkoušely dělat ganju z masem....nebo tak něco prostě maso....ZATIm SKA
Huhu cuss
Ja budu pect asi vanilkove rohlicky v nejblizssi dobe . . . . .
MAm nejake listy ktery sem otrhal z meho indooru je toho cca 40G + prevazne ususeneho listi (neco malo cerstveho tam taky bylo pri vazeni) . . . .
Taze udelam si hezky maslicko a pak supky na rohlicky
ALe chtel sem zeptat - nebude to neucinny kdyz ty listy jsou trhany uz od mladi? . . takovyty co stinii atakdale - posledni varka listu je ted z 15 dne kveteni .
Tak jesli muzete poradte nekdo . . .
2 frutexx: ne nebude kytka wobsahuje thc furt wod doby gdy wyklici akorat pred kwetem min gdysi tady negdo psal ze chytly nakyho jeho kamose co pestowal a mel kytky jen we wegetacni fazi a benga jim namerili ctyry procenta
to vlcek:
Dik to sem potreboval vedet . . . bylo by blbe se srat treba 6 hodin s maslem pak jeste peceni cukrovi a vono by to pitchu delalo . .
NAvic sem jeste vyskub ted samce - tak to snad jeste prida grady takze jenom cekam az mi trochu proschne a muzu se smele pustit do dila . . . .
Jinak kolik lidi myslite ze to muze zrajtovat? . .tech 40-50G (ted ten samec navic)? . samozrejme kdyz dodrzim postup
Jo a jeste neco - kolik tech masel asi tak budu cca potrebovat na tolik listi? . myslite ze by mohlo zbyt nejake do zasoby? . . na dalsi pochutinu? . . .
jj souhlasim to maslo nemis podcenit čím víc matroše tím lepší
já osobně dávám 2 kg maslo z toho na ghí zůstane neco 1,5 kg. a dávam dost listi či palic takovou mensi igelitku uplne narvanou tak 6-8 litrů nebál bych se víc
HAa zrovna sem prisel z vyroby polotovaru . .
Maslo nam krasne tuhne na okne a ja sem jak cip . . .
Varil sem z nejakeho toho listi dvou a pul kostek masla a varil sem nasledovne:
Nejprve sem listi nekolikrat (cca7x) sparil pak sem pridal dve masla zbavene syrovatky a bordelu a za obcasneho promichani a pravidelneho dolivani vody sem varil od 16:00h do 22:30 - tedy 6,5H . . Pak sem vse scedil do rendliku a nevymackany "spenat" sem hodil povarit jeste na 3/4 hodiny s mlekem - scedil - nakonec pridal trochu cukru a malinko predem rozmichaneho vanilkoveho pudinku vse jeste trochu povaril a nakonec lahodne pozil . . . A reknu vam opravdu to funguje naprosto v pohode . . .
Uz se tesim co vymslim zitra s tim maslem . . . Musim vymyslet neco cim bych mohl ovlivnit soupere s kterymi budu vecer hrat turnaj ve fotbalku . .
Mejte se fajn a dobrou chut
Osobně davam na jedno máslo cca 50-70g suchého listí. Vařim dohromady máslo, listí s nadbytkem vody cca hodinu. Na jednoho člověka pak stačí ekvivalent 0,5g listí (resp. na některý lidi až 1g listí). Většinou to odpovídá cca 1g (resp. 2g másla). Buchet, karamel, bábovek či čehokoliv z toho jde napéct opravdu mnoho
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
Naposledy upravil Galen Aldaron 27-09-2006 v 09:57 AM
KURECI TIKKA-MASALLA (nebo tak nejak se to pise )
dve kureci prsicka nakrajis na nudlicky, osolis, k tomu najemno ze dve vetsi cibule a dva strouzky cesneku - nakrajis na platky.
Zacnes tim, ze na marihuanovem maslicku osmahnes cibuli s cesnekem, pridas nakrajene maso a smazis...smazis.......muzes dat prda......smazis, az je masicko krasne dozlatova "prosmazene"
Potom pridas kari koreni, a na konec zalejes smetanou ( ke slehani).
Kdyz budes chtit hustejsi omacku, staci pridat trosku skrobove moucky rozmichane v trose vody. Priloha jsou hranolky, nebo ryze.
Je to hodne jednoduchy a dobry zradylko. Neuvadim mnozstvi ingredienci, protoze se vzdy ridim tim - co jak komu chutna, at tam toho navali "primerene"
Takze "DoBRoU ChUt !!!"
zasilam foto toho vanocniho cukrovi....podle me neni nutne recept, protoze
se jedna o linecke testo a cokoladu....
...ta velka vec je SLONI SLZA .......recept:
Ingredience — těsto: 6 vajec, 6 lžic mouky, 6 lžic moučkového cukru, dvě lžičky kakaa (není nutné, chcete-li světlou verzi)
Ingredience - náplň : máslo, ořechy, cukr, troška rumu, 3 větší a rovnější banány
Upečeme piškot — utřeme žloutky s cukrem, ušleháme sníh a na střídačku po lžících vmícháme do žloutků s cukrem mouku a sníh (mícháme lehce, aby nám sníh mícháním neklesl). Upečený piškot přehneme na polovinu (tak, aby v ohybu nepraskl!) delšími stranami k sobě a do místa ohybu vložíme tyčku zhruba o průměru běžného banánu. Já používám kartonové ruličky, na nichž bývá navinut pečící papír, alobal či kuchyňská fólie. Dají se také použít kovové formičky na kremrole, v nouzi třeba i násada od koštěte — je-li hygienicky čistá a zcela prostá bakterií.
"Je to pekna sracka delat ten piskot..teprve jsem to delal poprve a prilepil se mi na papir na peceni...tak bacha "
Takto ohnutý piškot necháme zcela vychladnout.
Z másla, mletých oříšků, cukru a trochy rumu umícháme tužší náplň. Je možné dělat náplně různé — někomu více chutná máslovější krém jen s trochou oříšků nebol "výživnou" variantu jen s oříšků a cukru, zcela bez másla. Ale to nezmasti.... Oříšky mohou být lískové i vlašské.
Do ohybu vychladlého piškotu vložíme (jako jakousi osu) banány (špičky jim seřízneme a banány položíme těsně vedle sebe) a zbytek plochy pomažeme krémem tak, že u banánů mažeme tak vysokou vrstvu, jako je ten banán, a směrem k opačnému konci vrstvu snižujeme až do ztracena. Poté na namazanou plochu přiklopíme vrchní díl piškotu. Výsledkem je moučník s kapkovitým tvarem řezu. Moučník ještě můžeme polít čokoládovou polevou a posypat barevnou cukrovou rýží. Krájíme asi na 3 cm silné plátky.
jde jen o maslo
Naposledy upravil raza_odiada 06-01-2006 v 01:45 AM
cau , vsem , nektere recepty vypadaji vazne zajimave , zajímalo by mne ale kolik je treba davka travy pro jednu osobu aby to k necemu bylo ! tak pokud nekdo budete psát recept tak prosím k ním připisujte kolik je treba sníst aby to za to stálo!