Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
škoda no kamo je to na 100% samec vždyt tam už jsou pylovy vačky tak jeslti je to dobrej modely tak ho nekam přemisti ench dozrat a schovje pyl a mužeš neco opylit ale jestli je to nakej no name nebo ganja tak to nema cenu , peace!
zdravim,jsem uplny zacatecnik v pestovani. uz mi par seminek zije a pomalu zacinaji rust. BUdu davat ven. Jen pak nerozumim tomu, kdyz se mi objevi samec, proc musi byt odklizen kousek dal ci se ma uplne vyhodit? Co to znamena ze jsou oprcane,jak je uvadeno mnohokrat tady v diskuzich. Diky za vysvetleni.
No kedže si úplný začiatočník tak by som ti odporučil preštudovať odkaz TU!
alebo aspoň ZÁKLAD
edit: oprcanie sa myslí pohlavný akt, aj ty si vznikol oprcaním. Prcať, jebať, šukať, sex, orgazmus... chápeš nie? Keď ti samec opelí (oprcá) samicu, tá automaticky začne tvoriť semená, kvôli semenám sa ti znižuje % THC, lebo energia a sila ide na tvorbu semien....
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG