Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja hulim skoro kazdy den, zalezi od toho aka je nalada, kolko je povinnosti,... Po urode je to rano na obed a vecer. Obcas vsak zahajim nejaku tu ocistovaciu pauzu.
poslední dva roky everyday někdy třeba 2 gesa holandu jindy 5, to je různý.A teď mám hrozný dluhy a všichni mi říkaj, že mi to leze na mozek. Tak sem začal pěstovat pro vlastní potřebu abych ušetřil
no já taky jedu every day, ale už mě začíná srát, že sem vlastně pořád zkouřenej jak prase i když nehulim, víte co tim myslim?? určitě jo :-) a pak když si dám špek tak ten rozdíl ani neni tak markantní jak kdybych hulil jednou za život....no a jak už tady někdo řek, nebaví mě řešit věci, který mě prostě nebaví...když mě něco nebaví a neni bezpodmínečně nutný, abych to dál dělal(řešil atd..), tak se na to vyseru :-))a zjistil sem, že sem už docela vymazanej a tak si řikám, dám si přestávku, no ale jak tak na to koukám za chvíli sou tu prázdniny...tak nic no, musim to spíš rozhulit :-)
Já jsem v půlce loňskýho roku hulil 2-8 jointů denně po 5 měsíců, a nějak mě nepřišlo že by mě to lezlo na mozek, všechno jsem v pohodě stíhal ( to jsem chodil do čtvťáku) a loni vo prázdnidnách když jsem byl s kámošem na 8 dní v Amstru tak tam jsme hulili na hranici bezvědomí a taky v poho (až na ty hranice a kontrolu :-°))
Ja podla toho kolko je konopy.Ked je tak hulim aj každy den a ked neni tak nehulim aj dva tyždne.Hulim podla toho či ma niekto pozve na špeka alebo ked si niečo kupim,lebo moja uroda sa už minula
No byli doby kdy jsem čadil jednou za týden a myslel jsem jakej jsem feťák dnes když si dávám ráno, dopoledne, na oběd, odpoledne aspoň 2x a večer pro jistotu taky si naopak namlouvám jak jsem na tom ještě dobře a že ostatní určitě hulijou ještě víc ))) :-D