Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nesss: Kdy ten Durban sázíš a od jaké seed ho máš ? Myslíš, že Durban dozraje i na Vysočině ?
Já jsem četl už pár příspěvků, kdy lidem Durban nedozrál, jestli ho třeba nesází pozdě nebo jestli nejseš v končinách s lepšíma podmínkama.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
Původní příspěvek od electron myslite ze tyto modely:Shaman,Voodoo ,Passion #1,Orange Bud,Mazar,Euforia,Blueberry,Isis ,Oasis,Power Plant,hassbery jsou vhodne na ven? zaujali mne a chtel bich je zasadit
me (koho co 4. pád)
bych (tak to prostě je)
To jsem se učil tuším ve 4. třídě? Kolik že ti to je?
Téma už tu bylo, nahoře máš od člena odkaz, hledej. Mimochodem, na každé stránce seedbanky se dočteš nejvíce.
demolisnman-tak problem pri ww je v tom ci ti stihne dozriet ale pri dobrom pocasi by s tym
nemal byt problem, mozno potom s pliesnami, skus vyriesit nejaku kratsie
kvitnucu kytku
Treba zvazit lokaciu policka a aj pocasie je dost premenlivy faktor.
Kazdopadne ja som nemal problem ani s jednym modelom, plac mam priam rozpravkovy.
U mna zatial vedu Mandala a DP strains, reg. aj fem. - bezproblemove.
Podobne pridavam nazor, ze WW je vhodna na OUT, za 5 rokov este nikdy nesklamala, tohtorocna priam neprekonatelna.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
cauko, jak je to s early misty? chcem si na tuto sezonu objednat z holandu tuto odrodu. pise tam, ze ma dost thc, pestovanie je jednoduche a nie je az taka draha.
Původní příspěvek od Ujoo cauko, jak je to s early misty? chcem si na tuto sezonu objednat z holandu tuto odrodu. pise tam, ze ma dost thc, pestovanie je jednoduche a nie je az taka draha.
O early misty tady je taky myslim psano ...
T.N.R. any ?
Asi jsem zacal blud ,ze se tady lidi maj ptat na odrudy ,co chteji ... sry ,ale na tu T.N.R. jsem fakt zvedavy a nikde sem tu nenasel zminku o tom ...
TNR is a special outdoor plant. The parents are a Thai lady that has been growing for 28 years in Holland, crossed over with a double KC 2. This plant is the giant of cannabis plants, with huge colas. The buds have a pure Thai aroma.
Breeder: KC Brains
Origin: Thailand / Holland
Outdoor
Flowering: 56 days
nevim jak komu ale me sa na venek osvedcil chronic a kamosovi shiva skunk, dozrali do konce rijna , ale jeli sme i nebulu a ta jeden rok byla uplne nadherna, krasne dozrala a vsecho fungovalo jak melo a potom dva roky uplne vyhorela .
Durban poison a Passion #1 mozem doporucit... Minulorocna uroda bola fakt super... Passiony sa sfarbili pekne do fialova a strasne moc zhulovali (niekedy az prilis). Zato Durbanik asi najlepsia odrodka aku som mal, pohodova trava, zaruceny smiech, ziadne zle stavy atd atd Durban je moj favorit Vynos Passionu bol asi tak 60g na rastlinu a Durban to iste ( tento rok to bude 2,3,4,5 krat tolko snad ) Takze este raz Durban, Passion... fajn volba :-P
Tento rok se chystám poprvé pěstovat-Outdoor.. By mě zajímalo, který model by byl nejvhodnější. Nějaký odolný, silný, chutný s velkooou sklizní D Uvažoval sem o Purple Nº1 ale všichni tady vychvalujou durban. Já nevím.
pic jel jsem loni HIGHWAY DELIGHT od quality seeds a nemůžu si ztěžovat byl to jeden z nejlepších modelů, který sem pěstoval, akorát nevim jestli se to dá ještě někde sehnat koukal jsem na jejich stránky
a tenhle model tam nebyl