Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky přihazuju zkušenost,v lednu jsem byl ve Flowery Field a jak píše Zedy,uplně v klidu až na to že nemaj vše skladem,ale myslím ze to byl Mr.Klo který mi psal o přátelském mailu do rakous a oni to prý nachystaj...
Původní příspěvek od Béla Lze do Flowery Fields psát emaily česky?
Nebyl tam někdo poslední dobou? Mají momentálně skladem outdoorové modely (Alpine rocket, Erdbeerli)?
Děkuji
Zdravím, tipnul bych si, že ti na česky psanej email neodpoví, není přece problém sesmolit krátkej dotaz, třeba za pomoci Google Translatoru
Na dotaz, které odrůdy (ne)mají na skladě mi do emailu bylo řečeno, že tuto informaci sdělují na prodejně.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
- šnicle pěkně odrostlý +- 20cm, prokořeněný ve velkých grodaňáckých RW kostkách
- cena za kus 9.50Euro, ne všechno je skladem, údaje o délce květu neudávají (legislativa) jde o okrasné rostliny
- nabízejí i odrostlé košaté rostliny do 50cm v kokosu za 20Euro, pro někoho rovnou na květ
- dovezli jsme: Ultimate Medicine, SSH, OG Kush #18, Double Dutch, AK47, SQ, Medical Star. Tak se uvidí na podzim co a jak stihne dojet a co z toho bude
- mají to tam pěkně v pucu, však Rašukáci a domluva in english v pohodě, někdo tady psal, že moc nemluví.
Přijde mi to hodně slabě prorostlé, a docela zarážející na to jak ta kytka vypadá opticky zdravě. To máš takhle u všech ?
Udaje o délce květu a vůbec info co od toho čekat bych si jako musel vyčíst z jejich ůsměvu ? Bral jsem jednou na Meidlingu a nebyl problém se bavit o květu. No rozhodně jsem zvědav co z teho bude a držím palce.
prorostlé byly všechny další kousky dost podobně. Když rostlina dostane co potřebuje, tak nemá důvod strádat. Jediný co se dá v tomdle případě vytknout je míra prokořenění kostky.
Řešili jsme s Machomanem barvu (vitalitu) těch kořenů, která mě přijde v tomdle případě v přijatelný mezi, nevím jestli foto zkresluje.
Každopádně Macho, poslal ukázkové zakořenění, kterýho by rakušáci dosáhli delší dobou kultivace. Myslím, že by si nedovolili prodávat šnycle, který nejsou úplně v kondici.
S tou délkou květu asi tak očividně se tadle parta na prodejně nehodlal o takových věcech bavit, ani po meilu, jak už jsem psal. Očividně se drží pravidel a jak sami říkají, rostliny které mají v sortimentu jsou pouze pro okrasné účely.
Co z toho bude, ukáže podzim
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
No ty kořeny za 9,50 jsou teda myzerný, nic méně věřím že řízek je kvalitní a kořeny se hned napraví a rozrostou.
Je to s tou kvalitou asi jak píše EDA, svíčková za 60 v závodce bude jiná než doma od babičky která jí vařila už tisíckrát a s láskou
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Původní příspěvek od EDA45 Zedy : No já si myslim,že delší dobou v přechcaných kostkách by kořeny začaly spíše hnědnout,než světlat..muj názor.
Jo to je jasná věc, hele u rašukáků u klonů a u matek sem nebyl, co si psal vejš je parádně vystižený.
Jen sem psal, že při delším kořenění by samo sebou mohly ty klacky vypadat jak Machomanovy ukázkový, jasně že ne v uchcanejch kostkách
Vás ten můj první příspěvek s reportem z Wieny začal bavit co
Nechcete se trochu krotit? Jednak jste OT a jednak hodnotíte zavedenou firmu podle jedné fotky na diskuzním fóru.. Na řízky z FF nejvíc plují ti kteří s nimi nemají žádné zkušenosti..
Třeba odrůdy od Panacea seeds tam dodal sám breeder takže půjde o vynikající genetiku nebo odrůdu Erdbeerli jinde neseženu (vy ano?) a jestli vy máte doma na šnyclech vyvinutější kořeny tak jako NO A CO?
Pred mesicem jsme ve FF nejaky kjlony brali a prosli celou halu. Jak jsem si myslel, ze by podobna prace byla prace snu, tak jsem zmenil nazor, je to pakarna a desna nuda. Stereotyp je to. jinak jsme chteli smokalotovi paradicky, ale nemeli nic zakoreneny, tak jsme vzali jen jeho krizence. borec, kterej tam byl ( nebudu jmenovat) tomu dost rozumel. dal nam ke vsem modylkum takovy info, ze jsem cumel. uz vsechno kvete, tak pak dam vedet, jak to dopadlo. samozrejme uz jsem neco z widne pestoval a nebylo to spatny, ale nic svetovyho. lepsi prumer.
Ahoj grower's chcel by som ist tento piatok do floweryfield pre rezy.
Chcel by som vediet ako to tam funguje. Tak teda staci ist na ich adresu Favoritenstraße 149. A bez objednavky si jednoducho vybrat z dostupnich klonov ?
Este by som sa chcel informovat o moznostiach mhd z autobusovej stanici.
Diky za odpovede.