Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PAKYN: na to ale nemusis psat dva prispevky o nicem!!
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Xerxes: Navrhy si pry vybere carlos sam, podle stavajiciho hlasovani, tak bych to nechal na nem
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
chOdec: Asi nejaky smazany prispevky na zacatku a uz to je rozhazeny Nema to cenu zkouset dat zpatky - to hlasovani stejne bylo prd objektivni, mnoho navrhu se pridavalo az potom, co spousta lidi zajimajici se o tento thread uz davno zahlasovala pro nektery z drive prezentovanych navrhu. A carlos mi sdelil, ze se pri vyberu tim hlasovanim bude trochu ridit, ale ze by vic nez vlastnim usudkem a predstavou o podobe vyslednych placek to nebude
carlosi, prosim, muzes nejak nastinit dalsi postup? dik
Jojo.. to chápu.. Akorát nevím, jak se bude Carlos řídit podle výsledků ankety, která neodpovídá jednotlivejm příspěvkům..
(trochu jsem to sledoval.. chichi.. a vím, že třeba teď v tý anketě ten můj návrh vůbec není.. chjo.. no nic.. aspoň, že jsem tím nestrávil příliš času, to by mě mrzelo..)
edit: jo, tak už jsem to prokouknul.. já hlava dubová..
Čísla příspěvků sice nesouhlasí ale čísla pořadí návrhů pořád jo.. chichi..
... jinak pořád platí, co jsem na začátku napsal, v případě zájmu samozřejmě vypracuju kvalitní návrh se vším všudy...
chOdec: Chtel jsem jen zduraznit, ze se stejne tou anketou ridit nebude. Predstav si, ze v hlasovani vyhraje navrh, ktery ma sice svou originalitu, ale k prezentovani grower.cz jakozto domeny, serveru, ci diskuzniho fora(ne komunity) se proste nehodi, at uz je to jak chce. Zviditelneni pomoci placek je dobre pro server, pro dostani se do vetsiho podvedomi, ale komutite tvorene obrovskym tymem spolupracujicich nadsencu je neco jako zviditelnovani k nicemu. Tim nechci rict nic nez jen to, ze growera nedelaji placky, ale to co umi. A taky ze jestli je nejaka placka vazne dobra, tak se prosadi hlasovani nehlasovani. Carlos se bude pri vybirani zrejme ridit jinymi pravidly, nez jakymi se ridili ostatni pri svem vyberu. Nechal bych to, pravo veta ma on
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.