Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já používám, co je zrovna po ruce - dřív jsem si kupoval klasický filtry v orientu, ale komu by se tam pořád chtělo....když došly, použil jsem třeba jízdenku na mhd (takovej ten strej typ z tvrdšího papíru), kus omluvnýho listu z gymplu :-)
Většinou pouzivám klasický perforovaný filtry ... když dělám menší brka, tak vždycky utrhnu, z ty strany jak je obrázek. Nevim jestli to je blbost nebo ne, ale trhám ten obrázek, protože si myslim že v tom sou zas nějaký sračky který by se mohli uvolnovat při hulení ... asi hovadina, ale zvykl sem si a tak už to dělám
Dneska, kdyz sem si delal snidani me napadlo, ze na tu perforaci staci nejakej nuz na pecivo, takovej ten pilkovitej. Na nakym prkynku ho pritlac na caru a parkrat do nej bouchni, treba palickou na maso Zuby se vtlaci do papiru a perforace je hotova
Nejraci mam pekne dlouhy a siroky filtry, za prvy aby se kour pekne ochladil a za druhy, aby z neho netekly sracky. Pac kdyz se bali velkej joint a da se tam uzkej a kratkej filtr, tak je to humpl nejvetsi. Bohuzel tohle tady u nas vadi asi jenom me, takze sem v tom uplne sam a kdyz na brko mam, respektive kdyz ho balim ja, tak si s nim vyhrat muzu, ale jinak sem proti zdejsim humusakum uplne bezmocnej