Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak moc? jen tak zlehka. Co je zlehka? To ani sám newím.
když sem jezdil po montážích holandsko belgie a podobné země kde se dá něco splašit tak nebyl problém 5g za den, byli sme prasata, balily se monstr brka( zbitečně) jen proto že toho bylo moc, nebo spíš že sme chtěli být moc?
Ale teď mi stačí lehky retko a sem pěknej- když je příležitost tak aj víc-ted už fpráci nehulim, a když sem doma tak jen občas. Peace
Balim to fuurt dokud je co, tolerance se jednoznacne zvysuje ale jen k momentalnimu modelu! (nejdriv staci sklo a za tyden te nezmasti ani ani X speku, mno mozna je to subektivni, nevim jak vypadam )) ale staci zmenit modylek a zase staci sklo.. Tot ma zkusenost... letita.
Az na vynimky kazdy den. Vzdy vecer. Takto asi 2 a pol roka, pred tym tak pomenej. Je to relax, balzam na dusu Zmeny na sebe nepozorujem, jedine, ze sa uz konecne normalne vyspim. Predtym nie a nie zaspat, rano som sa skoro budieval, vecne unaveny... Teraz je vsetko ako ma byt. Vdaka ti priroda za tuto rastlinku
EDIT: Zabudol som, od kedy hulim, nebol som chory. Ono to snad zabija bacile a zvysuje imunitu.
kaktusx: mal som samozrejme na mysli Cyphera z Matrixu (cesky Sajfr ).
A inac to co tu pisete, s tym zmenenym pohladom na hodnoty a svet, tvrdit ze na nieco take musi clovek hulit xkrat denne je hlupost.. ja som napriklad zacal hulit az po tom co som si takto vlastnou hlavou usporiadal nazory.. a niekto zase moze byt nonstop zhuleny a nepohne to s nim.
Jo a Pinus, neboj sa, svet ma poriadok pevnejsi nez je ten ludsky, a zivot ma zmysel sam o sebe, nie je vsetko take marne ako sa ti mozno niekedy zda . Nevedomost je sice sladka ale ja mam rad ostrejsie jedlo. A snazim sa si ho vzdy vychutnat.. a narobit z neho kvalitne hovna
ked je co a je chut tak pomerne casto ...obvykle je to raz za den, podla modelu, preferujeme tu hlavne vodne bonga, 2-3 su standart ked sa mi zda ze uz mi zacina hrabat alebo sa velmi zasekavam v beznom zivote dam si aspon tyzden detox...vsetkeho vela skodi
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Tak já nějakej ten pátek pálim každej den, někdy sám( 1-2 osobáčky), někdy s kámošema( třeba 3 a víc) a nedělá mi to žádný problémy jak v pracovním, tak osobním životě. Myslim si že člověk může denně vyhulit X špeků, pokud při tom dokáže zmáknout svoje každodenní povinnosti a nijak ho to neomezuje!!
Poslední dobou hodně málo, dyž si zahulím tk okamžitě spadnu do světa paranoje, schizy a psychyckeho neklidu , buď je to brkama které kouřím a nebo jsem blázen, neska mi učitelka řekla že žiju na jiné planetě:O a to sem nebyl ani zkuřeny tak asi tak , ale chuť mám stále, ale spíš si vychutnat dobře chutnající marry než být tak zkouřený.
nejradši bysem byl, kdyby vedle výborně chutnajících a vonících modelů, který zkuřujou, existovaly jim rovné modely se stejně intenzivní vůní a chutí, které by nezkuřovaly....to bych mohl konečně kouřit jak se mi zlíbí kouřím hrozně rád, občas nemám ani chuť ale občas bych pálil celej den, bohužel v takovém případě jsou psychoaktivní účinky ganji spíš překážkou (kdybych mohl vyhulit deset špeků denně bez zhulení a navečer se zhulit tím jedenáctým, byl by to ráj... )
Původní příspěvek od littl_grouwr nejradši bysem byl, kdyby vedle výborně chutnajících a vonících modelů, který zkuřujou, existovaly jim rovné modely se stejně intenzivní vůní a chutí, které by nezkuřovaly....to bych mohl konečně kouřit jak se mi zlíbí kouřím hrozně rád, občas nemám ani chuť ale občas bych pálil celej den, bohužel v takovém případě jsou psychoaktivní účinky ganji spíš překážkou (kdybych mohl vyhulit deset špeků denně bez zhulení a navečer se zhulit tím jedenáctým, byl by to ráj... )
Ja hulim rok v kuse kazdy den, nejdriv to bylo 1x do dne, ale dnes uz v pohode i 6x i více .. Není to dobré, ale zatím to celkem zvládám, no ale když hulíte třeba týden v kuse jen samé lampy tak to fakt vymrdává )))) .. Jinak měl sem 2 měsíce přestávku a po těch 2 měsících sem si dal s kámošem jen 1 sklo Afghánského skunku .. ty kkt to byl odpal .. uvažuju že přestanu na nějakou dobu a pak zas do toho naletím hh)) meze se nekladou
".. Idee velky pan a za nim Cici, neponahla sa prvy on ma pici, pockam si kym mu upracu sedacku, dnes prisel daco, nehladat si jebacku .. " ČISTYCHOV eNeS !!!