Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
Dejva
Stálý Člen

Karma uživatele Dejva - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

no je fakt ze po huleni clovek sezere asi uplne vsechno co mu prijde podruku ja mam nejradsi cokoladu kakavo a takovidle laskominky ale sem schopnej snist treba i pastiku s rizkem nebo treba jidlo ktery jinak nezeru (spenat) nejlepsi je kdyz je clovek vypalenej a pak vari jidlo treba pro nakou particku to si s tim pak vyhraje jak svina

Old Post 24-04-2003 v 09:37 AM
Dejva je offline   Profil uživatele Dejva   Find more posts by Dejva   Foto galerie člena Dejva   Click here to Send Dejva a Private Message   Add Dejva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sarig
Nový Člen

Karma uživatele Sarig - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

vcera jsem sezral skoro cely baleni staryho hnusnyho ztvrdlyho knekebrotu(takovy ty placky misto chleba) apropo vcera jsem si umotal svuj model a cvrknul jsem tam tabak ze startek ci z ceho(mozna to byly lepsi retka) a malem jsem se poblil, musel jsem HODNE rozdejchavat. uz nikdy tabak z cigaret

Old Post 08-05-2003 v 21:56 PM
Sarig je offline   Profil uživatele Sarig   Find more posts by Sarig   Foto galerie člena Sarig   Click here to Send Sarig a Private Message   Add Sarig to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blondacek
Stálý Člen

Karma uživatele Blondacek - 80% PěstitelskáKarma uživatele Blondacek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

Ja jim uplne vsechno,vetsinou zajdu do mekace a koupim si 2 dvojite cheese, velkou kolu, toast a nejakou sezoni vecicku a vsechno to do sebe nacpu. Je to strasne mastne tak se vetsinou pobliju a tak si dam hot-dog s kecupem i horcici. A splachnu to pivkem, to je nejlepsi.

I'am not a chain smoker..realy!
Balkonova kytka
Anketa - Co mate nejradeji - dopohody nebo dokase?
70W eXXtreme mini GROW

Old Post 11-05-2003 v 19:05 PM
Blondacek je offline   Profil uživatele Blondacek   Find more posts by Blondacek   Foto galerie člena Blondacek   Click here to Send Blondacek a Private Message   Add Blondacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladunkaaa
Stálý Člen

Karma uživatele Ladunkaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

Když jsem si tohle přečetla tak mi bylo nejdřív blbě ale já sem jednou přišla domů a měla jsem k obědu špenát a brambory tak sem si k tomu dala tatarku (k těm bramborám) ale ono se to zamíchalo do toho špenátu tak sem to přímo SEŽRALA tu tatarku ve špenátu a v tom rozmačkaný brambory ... mě je fakt blbě... ale hlad byl neukojitelnej znáte to ne?

Old Post 30-05-2003 v 10:29 AM
Ladunkaaa je offline   Profil uživatele Ladunkaaa   Find more posts by Ladunkaaa   Foto galerie člena Ladunkaaa   Click here to Send Ladunkaaa a Private Message   Add Ladunkaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

kamos si dal po brcku ferove loveckej salam a macel si ho v nutelle (kdo nevi co to je tak ma smulu). sme na nej koukali a von jestli chci kousek. rikam vubec. ale treba je to dobry........

KE?

Old Post 30-05-2003 v 13:14 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
divnaregistrace
Stálý Člen

Karma uživatele divnaregistrace - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

hm vepřové-light, dia-bůčeg, srnčí protlak, slepičí jogurty, špenátová zmrzlina s česnekovou polevou :-))

Old Post 30-05-2003 v 13:30 PM
divnaregistrace je offline   Profil uživatele divnaregistrace   Find more posts by divnaregistrace   Foto galerie člena divnaregistrace   Click here to Send divnaregistrace a Private Message   Add divnaregistrace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
batman
Nový Člen

Karma uživatele batman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

jednou sem si dal chleba s nakou indulonou v domeni ze je to sardelova pasta

Old Post 31-05-2003 v 10:00 AM
batman je offline   Profil uživatele batman   Find more posts by batman   Foto galerie člena batman   Click here to Send batman a Private Message   Add batman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
karijec
Nový Člen

Karma uživatele karijec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

já mám v ty 3 ráno standard tak 3x bebe dobré ráno (:-)), sojovej salát, 2 rohlíky, půl litru pití a spát. Samozřejmě předtím musím absolvovat nákup někde na benálce nebo v nonstopu.

Old Post 02-06-2003 v 18:19 PM
karijec je offline   Profil uživatele karijec   Find more posts by karijec   Foto galerie člena karijec   Click here to Send karijec a Private Message   Add karijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

nevím co na to říct,mě když chytne po hulení žravka,tak sje to strašnej pruser protože fakt sežeru na co příjdu a to doslova aji to co jsem nikdy nejedl.Někdy to dopadne dost špatně-někdy se poseru!

Old Post 04-06-2003 v 13:38 PM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

x

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 04-06-2003 v 13:46 PM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bamboo
Stálý Člen

Karma uživatele Bamboo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Bamboo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

OMG-posrat se to bych teda nechtel ale ja sem asi tak od 11 let tlustej jak prase a ted se to snazim schodit.....kdyz me po huleni chytne zrafka tak do sebe naliju 1l cisty vody s bublinkama a sem taaak plnej ze bych nesezral ani zrnko rejze....nejvetsi humus co sem kdy jed, a jak mi chutnalo , byly jahody s tatarkou kakaem a horcici blueeee

heRr jÜrgEn

Old Post 06-06-2003 v 09:57 AM
Bamboo je offline   Profil uživatele Bamboo   Find more posts by Bamboo   Foto galerie člena Bamboo   Click here to Send Bamboo a Private Message   Add Bamboo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
worwy
Host

moje chuťový buňky již dávno zemřely... Příspěvek č. 140

Většinou se vždycky před hulením zásobím tak 10-15 sušenkama.
Jednou jsem vykutal velkej uvařenej brambor a naplnil ho sojovym granulátem a rejží. Humus co?

Old Post 08-06-2003 v 20:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladunkaaa
Stálý Člen

Karma uživatele Ladunkaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Zrovna dneska sem se docela brutálně zhulila a když sem přišla dom tak sem žrala chleba s pomazánkovým máslem a nějaká masová konzerva, jo asi až sem to snědla a chtěla si dát další tak sem zjistila že celej chleba je plesnivej... ale asi byl dobrej když sem ho snědla 2 kusy, a pak sem si dala ten křupavej a je mě úplně blbě, protože sem přežraná.....

Old Post 08-06-2003 v 23:01 PM
Ladunkaaa je offline   Profil uživatele Ladunkaaa   Find more posts by Ladunkaaa   Foto galerie člena Ladunkaaa   Click here to Send Ladunkaaa a Private Message   Add Ladunkaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Swooppy
Nový Člen

Karma uživatele Swooppy - 0% Pěstitelská

Zdraví Příspěvek č. 142

...co všechno sním při brčku je docela darda-ale jednou -kámoš udělal knedlíky s vajíčkem asi s 1/2 litrem oleje/pořád se mu ty knedlíky zdáli suchý/.Lidi,druhý den jsem ze sebe dostal snad i mateřský mlíko

Old Post 08-06-2003 v 23:16 PM
Swooppy je offline   Profil uživatele Swooppy   Find more posts by Swooppy   Foto galerie člena Swooppy   Click here to Send Swooppy a Private Message   Add Swooppy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Příspěvek č. 143

no to zní krutě,nesnáším ty šílený sračky co mě někdy chytnou.Bohužel někdy když mě chytne ta pověstná "žravka" tak sním na ci příjdu a když toho sním hodně tak na druhej den je záchod jenom můj.no ale tohle je dost špatny tema-sraní-nejhorší je totiž když po hulení není co pít a je sušák to pak někdy nemůžu ani mluvit jak mě suší!

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 09-06-2003 v 21:54 PM
[M]@r!hU&nA
Nový Člen

Karma uživatele [M]@r!hU&nA - 0% Pěstitelská

Organika jídlo,jídlo,jídlo ;) Příspěvek č. 144

No až sem to všechno přečetl,tak jsem si uwědomil,že jsem na tom jeeště docela fainNo popravdě po brčku míwám wopravdu žaludek jak vymytey a tak jím co se najde
Nejhorší co jsem gdy snědl,aniž bych si uwědomoval co jím byly brambory vařený pro prase,který sem si posolill solí na chodnik Byl jsem u dědečků na statku,dům byl zamkley a jediný co sem našel bylo tohle.No a naopak,nejlepší je po nákým jointíkovi třebas bílí kafé,vychlazený,a jidlo,jak jinak než sladkostiNo jednu dobu jsem se tak přejídal,že jsem celou noc protrpěl v křečích a další den na hajzlíkuOpravdu >nepříjemné< Tedˇka Už jím enem jídla lépe stravitelná.

.*.*.*.*.*.*.*.$uRw!ve WiTh j0inT.*.*.*.*.*.*.

Old Post 09-06-2003 v 22:31 PM
[M]@r!hU&nA je offline   Profil uživatele [M]@r!hU&nA   Find more posts by [M]@r!hU&nA   Foto galerie člena [M]@r!hU&nA   Click here to Send [M]@r!hU&nA a Private Message   Add [M]@r!hU&nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás