Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no je fakt ze po huleni clovek sezere asi uplne vsechno co mu prijde podruku ja mam nejradsi cokoladu kakavo a takovidle laskominky ale sem schopnej snist treba i pastiku s rizkem nebo treba jidlo ktery jinak nezeru (spenat) nejlepsi je kdyz je clovek vypalenej a pak vari jidlo treba pro nakou particku to si s tim pak vyhraje jak svina
vcera jsem sezral skoro cely baleni staryho hnusnyho ztvrdlyho knekebrotu(takovy ty placky misto chleba) apropo vcera jsem si umotal svuj model a cvrknul jsem tam tabak ze startek ci z ceho(mozna to byly lepsi retka) a malem jsem se poblil, musel jsem HODNE rozdejchavat. uz nikdy tabak z cigaret
Ja jim uplne vsechno,vetsinou zajdu do mekace a koupim si 2 dvojite cheese, velkou kolu, toast a nejakou sezoni vecicku a vsechno to do sebe nacpu. Je to strasne mastne tak se vetsinou pobliju a tak si dam hot-dog s kecupem i horcici. A splachnu to pivkem, to je nejlepsi.
Když jsem si tohle přečetla tak mi bylo nejdřív blbě ale já sem jednou přišla domů a měla jsem k obědu špenát a brambory tak sem si k tomu dala tatarku (k těm bramborám) ale ono se to zamíchalo do toho špenátu tak sem to přímo SEŽRALA tu tatarku ve špenátu a v tom rozmačkaný brambory ... mě je fakt blbě... ale hlad byl neukojitelnej znáte to ne?
kamos si dal po brcku ferove loveckej salam a macel si ho v nutelle (kdo nevi co to je tak ma smulu). sme na nej koukali a von jestli chci kousek. rikam vubec. ale treba je to dobry........
já mám v ty 3 ráno standard tak 3x bebe dobré ráno (:-)), sojovej salát, 2 rohlíky, půl litru pití a spát. Samozřejmě předtím musím absolvovat nákup někde na benálce nebo v nonstopu.
nevím co na to říct,mě když chytne po hulení žravka,tak sje to strašnej pruser protože fakt sežeru na co příjdu a to doslova aji to co jsem nikdy nejedl.Někdy to dopadne dost špatně-někdy se poseru!
OMG-posrat se to bych teda nechtel ale ja sem asi tak od 11 let tlustej jak prase a ted se to snazim schodit.....kdyz me po huleni chytne zrafka tak do sebe naliju 1l cisty vody s bublinkama a sem taaak plnej ze bych nesezral ani zrnko rejze....nejvetsi humus co sem kdy jed, a jak mi chutnalo , byly jahody s tatarkou kakaem a horcici blueeee
Většinou se vždycky před hulením zásobím tak 10-15 sušenkama.
Jednou jsem vykutal velkej uvařenej brambor a naplnil ho sojovym granulátem a rejží. Humus co?
Zrovna dneska sem se docela brutálně zhulila a když sem přišla dom tak sem žrala chleba s pomazánkovým máslem a nějaká masová konzerva, jo asi až sem to snědla a chtěla si dát další tak sem zjistila že celej chleba je plesnivej... ale asi byl dobrej když sem ho snědla 2 kusy, a pak sem si dala ten křupavej a je mě úplně blbě, protože sem přežraná.....
...co všechno sním při brčku je docela darda-ale jednou -kámoš udělal knedlíky s vajíčkem asi s 1/2 litrem oleje/pořád se mu ty knedlíky zdáli suchý/.Lidi,druhý den jsem ze sebe dostal snad i mateřský mlíko
no to zní krutě,nesnáším ty šílený sračky co mě někdy chytnou.Bohužel někdy když mě chytne ta pověstná "žravka" tak sním na ci příjdu a když toho sním hodně tak na druhej den je záchod jenom můj.no ale tohle je dost špatny tema-sraní-nejhorší je totiž když po hulení není co pít a je sušák to pak někdy nemůžu ani mluvit jak mě suší!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
No až sem to všechno přečetl,tak jsem si uwědomil,že jsem na tom jeeště docela fainNo popravdě po brčku míwám wopravdu žaludek jak vymytey a tak jím co se najde
Nejhorší co jsem gdy snědl,aniž bych si uwědomoval co jím byly brambory vařený pro prase,který sem si posolill solí na chodnik Byl jsem u dědečků na statku,dům byl zamkley a jediný co sem našel bylo tohle.No a naopak,nejlepší je po nákým jointíkovi třebas bílí kafé,vychlazený,a jidlo,jak jinak než sladkostiNo jednu dobu jsem se tak přejídal,že jsem celou noc protrpěl v křečích a další den na hajzlíkuOpravdu >nepříjemné< Tedˇka Už jím enem jídla lépe stravitelná.