Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
celkem student VŠ (podnikový finance) ve volnym čase něco jako asistent v personální agentuře - docela prdel pozorovat ty lidi, který sháněj práci, na ulici by si vo mně ani nevopřeli kolo a v kanceláři ze mě úplně posraný... Lidi sou fakt zváštní
Já sem též student SPŠS ale strojírenský před školou moc nehulim spíš dřív v prváku (zdravim Majklovce). Jelikož věčinou máme první hodinu Mechaniku při níž je učitel schopnej od tabule vyházet třeba i 15 lidí s tim že sou záškodníci mechaniky a bandyti. Je to pěknej sadysta
Já se flákám, kalim, hulim a vobčas zalezu do takový krabice, kerý se myslim nadává škola nebo tak nějak podobně nejsem si tak docela jistej. Je to fuška. No jo, holt život neni peříčko
Já se momentálně seberealizuju na gymplu. Ve škole ani vokolo školy zásadně nehulim. Né snad proto, že bych se bál šéfiků, ale spíš proto nemam žádnej důvod a nemam potřebu bejt zčazenej ve škole. Radši si zahulím s kamarády, když si chcem zablbnout
The world´s my oyster soup kitchen floor wax bowling ball of museum.....
Taky se práci vyhejbám jak můžu, zatím se mi to daří docela dobře :-). Dodělal sem obchodní akademii v Třebíči a právě se začínám interesovat na VŠE v Praze. Momentálně bydlím na koleji Blanice na Jižním městě, takže jestli je tady někdo z VŠE (z jižního města zvlášť) tak se ozvěte a dáme si marihuanový dýchánek. Jinak na střední sme moc do školy nehulili, nedělalo to dobrotu
-----------------------------------
roll another!!!
mno ja jsem na civilce na CVUT - delam na webu ... pokud mam co, tak si zahulim i v praci, ale to jen obcas .. to pak moc nepracuju a spis ulitavam na empetrojkach a videich :) ... lepsi je zahulit nekde po praci v klidku
mimochodem, v Dejvicich je spousta super placku na speqa ;)
i`ve tried to say no to drugs.... but they do not listen http://ploski.d2.cz
No, tak ja jsem zatim studujici informacni technolog, ale v podstate jsem jim byl jeste nez jsem zacal studovat a kdybych neodesel z prumky (Uzlabina, znama to SPSE odpadliku tak uz jsem na VS ale jsem rad, ze jsem si to protah a jeste nemusim na VS nebo do worku
Huuuuuuuuuuuuuuurrrrraaaaaaaaaaaaaa!!!!
to je proste parada, vsechno sem si to tu precet, tak se kolem me udelalo poradny vakuum pozitivnich vibraci
Je skvely ze lidi hulej proste kdekoliv , kdykoliv v ruznym povolani a tudiz ZADNA POSRANA SKUPINA OMEZENEJCH CHUDACKU CO NADAVAJ NA PALENI NEMUZE NIKDY VYHNAD MARIHUANU Z NASICH MYSLÍ,PLIC, ZAHRADEK ATD. jupi jupi jou ....
MARIHUANA tu byla, je a bude!!
no to by asi stacilo, nebo si zacnete myslet ze tady papam XTC
jo malem sem zapomnel......delam ted civilku ve statni sprave(kulturní organizace), zatim je to tu v pohode.
tak ,uz me to nebavi zdar Rude
ja delam v jedne ocelarne a kuchtim ocel. V praci jsem hulil za celou dobu asi jenom 4x.Prace me fakt bavila ikdyz jsem delal ty nejobycejnejsi ukony. Jinak byla sranda pozorovat ty sve starsi zpruzene spolupracovniky(vsichni je kurva serou-prace je sere-coz me jinak taky-furt cumi doma do bedny pak se ve volnu ozerou a mysli si ze mariuhana se picha).
Pro laika to musi byt docela narez-zahulit a podivat se do takoveho provozu kde vsechno je tak nejak vetsi vsude tece tekuta ocel atd.. Kdybych mohl vsechny bych tam pozval na prima thc trip.
Ted jsem skončil školu informatiku, nastoupil na civilku a i když to má pracovni naplň někdy, teda většinou dovoluje v praci nekouřím neboť často přicházím do kontaktu s mládeží. Po práci si brko dám
Tak tohle je mazec,co tady jsou za lidi,já mám na takovým bílím papírku napsáno FINANČNÍ ŘEDITEL,jsem společníkem firmy,jo parkrát jsem si zahulil,když jsem si myslel,že to bude v pohodě,ale nebylo,většinou se něco vysralo,pak někomu něco vysvětlovat,to je paráda,občas musím nasadit monterky,jednou jsem se vyhulil jako svině,přišel nějakej mistr od jiné firmy,začal mi nadávat že jim zavazíme a bla bla bla,ty vole nebyl jsem schopnej kontrovat jinak než mít adrenalin až palcích u nohou,tak to už radši ne!Pak to mělo sice dohru,kde jsem mu to nandal,ale sranda to zrovna nebyla.
Cavo kamosi
no ja pracujem v komercnej sfere (som nejaky referent personalistiky ci co je to - statistiky, praca s ludmi, PR a tak) v jednej stredne velkej firme.Ale to je iba docasne pretoze som skoncil politicke vedy a momentalne si z toho isteho odboru robim velky doktorat.Takze sa mienim po skonceni studia venovat politike - ale ako vedec, nie ako aktivny ucastnik. No a v momentalnej praci sa sem tam dam do poriadku, ale hlavne ked som tu poobede sam. Nikdy nie z rana
a v buducnosti ocakavam ze to budem robit nadalej