Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim. Všichni tu mluvíte o nevhodnosti hliníku jako odrazná plocha.
Takže když sem vykuchal odraznej hliníkověj plech z 2000W rtuťový lampy tak ho můžu rovnou vyhodit ? Nemyslíte, že když se to používá
průmyslově, že to nebude vhodný pro domácí použití ? Mr.zak
Jo, já myslím, že Primalex polar, který má vysokou bělost asi 96% a vysokou odrazovost je nejlepší cenový řešení, sám to používám. Akorát každou druhou úrodu se musí bílit, voni ty postřiky ty zdi vždycky strašně zaserou . Mylar je womywatelnej.... no tak si vyber.... Na malou skříň bych určitě použil Mylar, je to jednorázová investice a ty 2m2 se dajhí finančně utáhnout.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Baumax je najviac napicu
a foliu budu mat ase len s specializovanych
foliovich obchodoch
-ked zistim de su -napisem - foter hovoril nieco okolo safka
ale mylar bude asi dost masny
ak bude
lebo heslo slovenskych obchodnikov je ze NEMAAME
a to hlavne v Baumaxe-fuj
No jo, ale s tim vykuchanym hlin. plech bych vystlal klidně dvě menší
skříně a ještě bych měl na stínítka. Je mi docela škoda ho vyhazovat, když stim bylo tolik práce. Nechcete někdo profilovaný odrazný hlin. plech na stínítka ? Něco jako v halogenu.
Nechce někdo založit anketu kdo je pro fólii a kdo pro barvu?? Slyšel sem že alobal odráží asi 60% a ta fólie asi 90% či co a pak je prej eště fólie která má 97% ale je prej pěkně drahá. Já mám ve skříni alobal a toho se budu držet do první sklizně sem začátečník a nebudu utrácet stovky za fólie či barvu až potom i když by mě zajímalo co je lepší.
lidi jestli chcete levnou folii tak jdite nekam na luka kde pasou kravy a voni tam mivaj hnuj v krasny bilo/cerny folii je dost tlusta a je to to samy jako z greenhomu.Takze hura na luka a hledat hnuj a tam si toho narezete hromadu domea jen omejt savem a je to!
Tak sme to natřeli a musíme to natřít eště jednou protože je to moc málo bílý chci se zeptat měli matnou a lesklou barvu koupil sem matnou udělal sem blbě nebo dobře
odporucam foliu presnejsie Mylar je pravda ze sa snim trosku blbo pracuje lebo je jemny ale ja som si kupil obojstrannu lepiacu pasku a stou to islo v pohodicke...folia Mylar-strieborna ,jednostrnne pokovena pevna a vysoko odolona polyesterova folia s 99,8%odrazivostou svetla.Vo vyrobe sa vyuziva pri naparovani kovu kozmickych technologii pouzivanych v NASA...sirka 79cm dlzka 2m kupis za 300sk alebo www.cgd.sk