Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jah: Hmyz se nelibi? Dobre, nahodim kycovite mraky
Ne, sorry, ted neni na nic jinyho cas...
Dejme tomu ze ted musim fotit jine veci ktere sem nemuzu davat...
Něco ve smyslu Myslim ze Tayem videl nejake...
tak zas neco pridam:
1) bejvala pampeliska
2) mraky foceno vcera
3)zablesk slunce v mraku (foceno v jedny hospudce, jedno z mích nejoblíbenějších míst)
"Jedno strašně starý přísloví říká: Někdy tě posere pták a někdy... no a někdy posereš ty jeho." :::Sčítání políček:::
Původní příspěvek od Tayem de Tox twe,už mě docela serou ty LIXovi pugety pořád!
(do 24hod. smáznu)
citace:
Původní příspěvek od LIX Tayem de Tox) čo máš proti mojim fotkám?
Nepáčia sa ti? Zato ja nemôžem, no a kritiku neprímem od človeka čo som mu tu nevidel zatial ani jednu fotku, tak si vyser
citace:
Původní příspěvek od Tayem de Tox
To není kritika kvality fotek, ale jejich monotématičnosti!
Ono je někdy méně více,víš.. (a to platí i pro tvůj outdoor thread, kterej má už asi 10 stránek,ale zatim toho moc neřek ani neukázal).
Můžeš se nad tím zamyslet, nebo nemusíš, mně je to jedno.. já tohle menší povzdechnutí zase brzo smáznu.
Jo a jestli tě zajímaj moje fotky, není nic lehčího, než si je najít v mojí galerii
citace:
Původní příspěvek od LIX Tayem de Tox) Mne sú tvoje fotky v gálerii ukradnuté a pre info som si ich už pozeral, neviem čo tu riešiš môj thread, to je moja vec čo tam mám a kolko tam toho mám a ukázal toho dosť
No pravda jako zatím ukázal dost.. hafo dost fotek několika málo utrápenejch mrzáčků ( ale tak snad se ještě rozjedou, to jako né že bych ti to nepřál )
Hele tady de o to, že díky tvýmu neustálýmu přísunu veškerý tý květeny začal tenhle thread na několika posledních stránkách vypadat jako brožura z Flory Olomouc ročník 1986, no
sic jsem fotil pouze to první ale aspon se podíváte..
Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv