Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ked nemas otestovane hnojky resp si zaciatocnik, tak nemixuj znacky, lebo kazdy vyrobca ma ine pomery a ked nevies odhadovat zaklady, tak nevies moc citat co ti rastliny naznacuju.
Drz sa tohto u BioBizz podla ich tabuliek PH 6.2-6.3, (nejaky cas som bol aj bez PH metra a nechybal) u BioBizz vzdy sa zrovna same okolo 6.5 , ale mozu byt vynimky
Faza Rast:
Root - od hocijakeho vyrobcu alebo mozes vynechat
FishMix
Kvet:
Grow
Bloom
TopMax
Bud Candy (nepouzivaj teraz)
Lej vzdy podla tabuliek (ziadne tvoje uvahy) ked budu mierne spalene konceky listov tak uber 30%.
AlgaMic mi prislo podla zlozenia zbytocne, nejake mini plus to mat bude ale netreba to
Radsej ten ActiVera ale lej len raz za tyzden alebo za dva...je to drahe a davkovania vysoke. Ked sa ale nieco posere ako teraz vie to pomoct.
Enzym mozes liat stale.
Musis pochopit prv tieto zaklady a potom to pojde lepsie, moze ti trvat aj rok kym to vychytas. Preto ak chces is BIO drz sa BioBizz pripadne BioTabs.
- Rob si poznamky/tabulku ako polievas tak mas prehlad co sa mohlo cim posrat
- Prerataj si pocet dni kvetu aby si mal dobre rozlozene pridavanie hnojiva , tabulky hnojiv su vzdy na konkretny pocet tyzdnov, moze sa ti stat ze uz budu koncit a este si dal len 1x 4ml/1
PS: to co vychytas pri jednom straine, nemusi platit pri dalsom
Ten Activera vypadá fakt slibně . V pondělí si udělám výlet do jednoho grow shopu a pořídím si ho a hned budu aplikovat. Můžu ho hned aplikovat s ostatními složkami nebo první sólo?
Biobizz hnojiv se chci držet zatím pořád. Příští kolo mám v plánu zasadit Blackberry Gum a OG Candy dawg kush a Ak 420. Až na to AK to jsou modely se sladkou chutí a mojim cílem je dosáhnout te chutě plus samozřejmě nějaký pěkný vítěžek. Kvůli té chuti sem slyšel že je plus když kytky nemají v boxu přes 28 stupňů což se mi daří ale i to bio by mohlo mít snad nějaký plus pro tu chuť tak biobizz je pro mě ta pravá volba. Ale ten bad candy říkáš že mi vůbec nepřidá na chuti? Když tak ho použiju na outdoor v létě a na podzim.
Budu se řídit tvojimi instrukcemi. Vše co si mi doporučil se mi zdá jako ideál. Tak jeste jednou díky
A jestli máš takové zkušenosti s biobizz tak mam ještě jeden problém s jejich biobizz ph+. Píšou že 0,1 ml/1l a zvýší to ph o 0,1. Ale mě to tak nefunguje. Já musím dávat tak 0,2/1l na to ph 0,1+. A při namichani hnojiv mi to spadne na ph 5,4 5,5 takže tam pak leju docela dost toho ph+. Hnojiva mám v lednici takže zkažené by být neměli. Trošku mě děsí ta koncentrace toho ph+ v zalivce
ActiVera mozes liat stale so vsetkym, ale netreba to ...je to skor taky pomocnik ked sa ti zda ze im nieco chyba
Neviem co prida na chuti...ale rozne cukry co su v hnojivach su pre podne bakterie co to zeru, nasledne seru a to zerie potom rastlina , jednoducho povedane
Ked chces experimentovat, kludne ale rataj ze sa moze vselico posrat
Ako zaciatocnik sa v boxe drz len jedneho modelu na kolo. Pripadne mixuj ak mas klony a potvrdene co mozes cakat. Inac mozes mat problem s s tym ako ktory model chce davky hnojiv, velkostou rastlin a dlzkou kvetu
Ak pojdes len Biobizz tak rovnaky substrat mozes pouzit aj na 3 kola, len ti nesmie preschnut, potom trva tak 2-3 tyzdne kym sa ti v pode obnovi "zivot". Vyrezes len stonku / korene v strede a pichnes tam sadenicu z maleho kvetinaca.
K tomu potrebujes bud Mykorhizne (https://www.symbiom.cz/cs/p-1-symbi...jcata-a-papriky) huby pridat alebo Enzym. To ti rozlozi stare korene
PH+/- pridavas tolko kolko ti ukazuje PH meter, ked lejes Mineral hnojky bude to asi viac skarat ako pri Bio. Hlavne je to BIO PH takze sa toho leje viac ako nejakej koncentrovanej kyseliny
1+1=2 Čau, vyřešil si nějak tvůj problém u příspěvku č. 879? Mě se přihodilo to samý a dělá mi to jak v kokosu, tak v hlíně a přitom mám ph i EC v normě.
Tak jsem nasel pricinu. Nedalo mi to a cely jsem to rozbombardoval a vyndal vsechno ven. Mam textilni kvetinace a udelal se mi bily povlak na nekterych. Co s tim? Je hovadina dat vetrak dolu ke kvetinacum, aby na ne foukal ?
stary mesic a pul od zasazeni rezy. 22 den kvetu.. a ano .. ze je to i v nem to mas pravdu.. na nekterych to je videt nahore na hline.. prece ale nemuzu jen tak vyhodit 45 dni prace a energie.. budu bojovat