Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele frynku, tady jde vetsina za mnou nez za klonem. Klon jinak vypada strukturou fakt dobre, zadny zbytecny listi atd. Tohle pak zkusim jeste jednou jako repete a pak uvidime. Me to prroste v kokosu nikdy moc nerostlo.
Hola hola pionyri domaciho pestovani, mame tu dalsi update. Dneska sem daval posledni zalivku s hnojkama (3ml grow, 4ml bloom, 4ml acti, 4ml topmax, 4ml rasy, 4ml bioheaven) do konce uz jedu jen vodu. Tak nejak to vypada ze to bude asi celkem hodne drive nez ten 77. Osobne bych si mozna tipl i 14 dni max ale uvidime jak se to bude rysovat. Uz sem si ustrihl jednu testovaci co se nalomila a spadla a susim ji na monitoru sem zvedav jak to bude smakovat pac vonet to voni celkem hodne dobre. Tak drzte palce at uz to nejak dokvete
Okurku, nenech se zmast barvou ,ja mam trichomy v takovym stavu jak na fotce zhruba tyden a teprve ted v medeli budu koncit 7 tyden. Az prijde jejich cas tak nekdy ani nestihnou poradne zbelat a jdou behem par dnu do jantarove. Zalezi na odrude , nektery prezravaji hodne rychle a jiny zase krasne pomalu behem posledniho tydne.
No dle meho schedule maj kytky jeste 11 dni. Koukal sem mikrakem a velka cast je stale pruhledna, ale uz sou nejaky mlecny. Taky sem videl uz list ktery zacinal hrat barvama jako na podzim, takze se to asi blizi. On by ke konci mesice mel bejt ten 71-72 den takye uvidime jak to bude vypadat pristi vikend kdyztak bych to zkosil.
Ináč mne to tentokrát dlhšie dozrievalo, myslím kvoli tomu, že mám v zime o dosť nižšiu teplotu, ako v lete.
Myslíte, že by som mal na zimu vyhodiť ledky a ísť na sodík?
Hola hola priznivci drobneho pestovani, mame tu posledni predskliznovy update. Uz o vikendu sem se koukal mikroskop a vetsina byla zakalenych a par bylo pruhlednych tak sem se rozhodl ze tomu dam jeste do uterka a pak to jde dolu. Pridavam i foto. Bocnice si hodne polehaly ale jelikoz je to cely takova nalestena bida tak to neresim. Pristi kolo musim vse vice vychytat a snad to bude uz pekne zeleny az do konce . Skoda ze mi vysla jen 10 dni voda ale tak snad to aspon vyzrali ti chvostoci... Gramaz odhaduju na 200-250g vice tam asi nebude. Co sem mel moznost zkouset tak huleni je to paradni, vune a chut mi vyhovuje neb neni az tak agresnivni jako s tim riri cutem (ale jede taky slusne).
Hotovo dneska sem smetl posledni tri kusy. PRidavam fota korenovyho balu. Na pristi kolo se vracim k setupu 3x3 tzn 3 odrudy po 3ech kusech. Prvni vlastovky by mely byt oragnicky pestovany JH, WH a tusim SS bude ten treti.
jn byla by to skoda centraly sou luxusni na kazdy kytce. BOcnice zalezi jak vysoko dosahly. Myslim ze tech 300 je hodne optimistickych , kazdopadne diky za karmu priste to snad pujde cely lepe. Navic uz tedka bude trosku vice casu nez co sem mel tenhle zacatek. Bojim se ale trosku otho hmyzu. Pri strihani sem nasel na listu jendoho malyho hnedyho brouka nebo co to bylo. Asi ten stan celej vyleju savem a necham to tam aspon hodku ucinkovat a pak to poleju cely jeste tou srackou od atami bio defense a pak pri kole kazdy tyden nez dorostou palice.
vsichni dezifikujou savem,pritom jsem nedavno cetl,ze to udelalo nejakemu frajerovi ve folii uvnitr boxu diry .... no jestli jsi tam mel jen jednoho brouka,tak to mohlo byt z venku nebo nejaky pristehovalec co u tebe prebyva pres zimu,ja mam kazde kolo problem s ovocnyma muskama a chvostoskokama(ti mi nevadi ani kytkam) ,ale ty muchy jsou vsude a jsou jich stovky,koupil jsem velke lepove desky a myslim,ze kytkam moc nevadi,ale me stvou poradne,clovek se doma uz ani nenaji,aby mu v polivce nepristala nejaka mucha :-/
Tvl savem . To sem prehlidl. Snad mas na mysly nalit savo do kyble a nechat to tam at se treba udusi ? Na steny boxu to nedavej, kamosovi to rozleptalo bilou folii z boxu a ted uz neni svetlotesnej