Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím přátelé. takže abych to tady uzavřel.
Tak dlouhá pomlka byla proto, že jsem zkoušel zdlouhavou metodu sušení. Sušil jsem při 12 stupních při vlhkosti 50%-55%
A po dvou měsících je z toho parádní matro.
Bohužel jsem ztratil mobil s fotkama takže bohužel to nezakončím tak jak bych chtěl.
Co se týká smoke reportu
Kouř je úžasně lehký až skoro nerozeznatelný od cigarety se zásadním zakončením při cestě do plic jako když se leknete absolutní šok, po dalším a dalším prásku už to takové není a stav moc nepřicházel pak po 10 minutách jsem začal cestovat vesmírem
Neuvěřitelně silný stav plnící tělo i duši. Ideální pro nějakou akci třeba fotbálek atd a je dost dlouhotrvající měl jsem pocit, že hučím půl dne. Opravdu bomba jak chuť tak účinek.
Jinak vítězem tipovačky je BrooT s neuvěřitelným tipem 680,8. Sekl se jen o gé a půl
Ká letí
Tímto pěstem bych se s vámi chtěl rozloučit. Původně jsem si chtěl vypěstovat jen něco na zimu a pak se mi to zalíbilo, jenžo co s takovou hromadou matroše :/
Ještě mi zůstalo i něco z The ultimate a teď do toho další várka. Takže mám nastřádáno i na příští rok a to mi vyplnilo zimní rezervy.
Mnohokrát vám všem děkuji za rady, tipy, triky a hlavně sledování.
Možná se tu mezi vámi ještě někdy objevím s nějakým mikrogrow ale jak říkám MOŽNÁ...
Mějte se krásně a ať vám to roste přátelé
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
Původní příspěvek od crazyn Chápu tvé obavy , taky jsem byl takovy , pamatuji si svoje první kytky , někdo zaparkoval před barakem , třískl dveřma a já lítal od okna k oknu že už mě mají 20x denně já v piči hotovy , jestli někdo nejde po schodech, furt okno dveře , okno dveře , okno dveře až mě stara pleskla a řekla vzpamatuj se