Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze dny uz nepocitam,jinak ph 6,ec bylo vcera vecer 1,1 a dneska je 1,5 coz uz mi hlava nebere,teplota u vsku je 23 az 24,v noci min 19,neco a teplota vody od 20(noc) do 24(den).Dal nechapu,ze nektery vrchy jsou takovy neprorostly,a hned 5 cm pod nima uz jsou palice,ze bych s nima rozbil okno,svetla jsem zvedl na max,takze na ne svitim urco z min 30cm.
cus,sleduju a rekl bych ze ty vrchy sou prepaleny svetlem,videl sem neco podobnyho pod litrem na par siskach...nevim co pise vyrobce o tech tvych panelech,ale co sem se dival ja na jeden velkej 900w tak ten mel osvitit az 15m ctverecnych takze asi hodne vysoko zavesenej,tech tvych 30 cm je asi porad malo...tot muj nazor...at to dotahnes do zdarnyho konce,peace
Původní příspěvek od cflgrow Takze dny uz nepocitam,jinak ph 6,ec bylo vcera vecer 1,1 a dneska je 1,5 coz uz mi hlava nebere,teplota u vsku je 23 az 24,v noci min 19,neco a teplota vody od 20(noc) do 24(den).Dal nechapu,ze nektery vrchy jsou takovy neprorostly,a hned 5 cm pod nima uz jsou palice,ze bych s nima rozbil okno,svetla jsem zvedl na max,takze na ne svitim urco z min 30cm.
To zase znamená, že si berou více vodu, takže jim stačí nižší EC roztoku, dolej jen obyč vodu a mělo by se to srovnat.
Ty máš model Shark Shock, že? Ten dělá normálně hodně tvrdé palice, ale zeptej se matkáře na obvyklý výnos a nebo dej odkaz na pěst s tímto modelem pod HPS tady, alespoň budeš mít srovnání jak výnosu, tak vzhledu. Ty deformované palice budou zpusobené možná nesprávně smíchaným světlem, poměr vlnových délek má vliv na vývoj rostlin, takže i na květy, něco by mohlo v tom světle chybět a nebo se nepromíchají dobře barvy světla, jak jsou blízko lampy.
Taky si myslím,že to je tím,že jsou moc blízko,dal jsem je dál,uvidíme,ale hlavní o co jde,tak mi výrobce tvrdil,že můžu svítit z 10 cm,což evidentně nemůžu,optimál bude kolem 40-50 cm aby se promíchaly spektra,tohle kolo jsem zjistil co a jak a druhý už bude o poznání lepší,tomu pak můžeme říkat test,ještě jsem přemýšlel,vyrobit si vlastní,ale top kvalitu,tím myslím Osram panel,o stejné watáži jako tyhle pro porovnání led diod,je to reálné?
Ano, je to přesvícený taky sem i to stalo. Palice se jako by vytahují a vypadá to jako by se přepnuly zpátky na růst. Nevím kolik udržuješ vody v rezervátoru a jak jí tam máš dlouho. Chce to nemíchat do plna potom každý den tam dolít vodu či 1/2 EC. Čím měně tam máš roztoku tím víc si berou vodu a zvyšuje se koncentrace. Taky jsem zpozoroval, že se mi to děje jen u toho velkého NFT kde je 100L rezervátor.U toho menšího je kolem 40L, ale jsou tam jen tři kytky a tam se mi EC nehne. Jak ho tam dám tak většinu času zůstane. Podle mě je poddimenzovaný rezervátor na počet kytek.
Zdravím,byl jsem mimo,výsledek je kolem 196,spodky jsem rovnou házel k listum. Hodnocení - nic moc,do ted jsem nepochopil jak se mi mohli ty brouci dostat do systému a dalsi věc-rozhozeny ph a ec monitor,bylo to moje první aero,ted uz mam rozjetý nový kolo,tak snad bude lepší,je to 10*mazar,hnojiva pořad ghe
Zdravím a přeju všem do nového roku ty nejlepší palice.
Neví někdo co se děje s listama,vypadají zdrave,akorat ta barva,nejdriv je taková žlutá,pak zezelena a pak jeste jedna věc,u ph+ec monitoru mi to přestalo měřit ph,ale ec a ppm měří furt?
kdyz jsou stredove pestiky zlute tak je to vporadku mlade listy casem chyti chlorofylovy pigment .
znamena to ze mas dobry ph a roste to rychle . ja mivam nove vyhonky listu uplne zlute
nespis si to vsak splest s prehnkjenjm nebo zloutnutim ze zimy nebo spatneho ph .
pokud jedes ec 0,5 -0,7 ph 5,2 -5,5 nemuze se az do finale nic stat
Původní příspěvek od prashiwa kdyz jsou stredove pestiky zlute tak je to vporadku mlade listy casem chyti chlorofylovy pigment .
znamena to ze mas dobry ph a roste to rychle . ja mivam nove vyhonky listu uplne zlute
nespis si to vsak splest s prehnkjenjm nebo zloutnutim ze zimy nebo spatneho ph .
pokud jedes ec 0,5 -0,7 ph 5,2 -5,5 nemuze se az do finale nic stat
Dle mého názoru je to PH příliš nízké, zrovna na startu v rustu to vede často ke žloutnutí, dusík se nejlépe vstřebává kolem PH6 a to EC bych také zvedl na 0,8-1,2
Zdar, nevím jaké byly klony když si je dovezl, ale taky mi nepřijdou stoprocentně fit.. pH 5,2-5,5 taky není úplně ideální(to je tak dobré na hydro).. v kokosu je nejlepší 5,8 až 6.. já bych navrhoval jak píše Bárt přidat hnoje a zvýšit ph na hodnoty jak jsem psal a příště bych ty klony přesadil klidně na dvakrát.. ne hned do finálních květináčů..