Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to vv2: To me napadlo taky, ale to prave muzu vyloucit, protoze sem to pak zalyval opatrne a objevuje se to porad dal ...nejakej parazit nebo problem s vyzivou??
Mám problém, jedu v rockwool drip,hnojeno Metrop, Ph 5.8, Ec 1.5.
Jsem 16 dni na květu.
Nevím, připadá mi to jako nedostek fosforu.
Díky za radu.
Je to Critical +
Ahoj, listy mi začaly asi před dvěma dny žloutnou/blednout od stonku. Na FAQ jsem četl, že to může způsobovat nedostatek síry. Taky se růst zastavil vrchního patra a nechce pokračovat (2 dny je na tom pořád stejně), mám problém s molicemi, použil jsem postřik zespod listů a celkem dost - nepomáhá. Přikládám foto, nevím jestli to půjde dobře vidět, ale okem je to vidět více.
Zdravim všechny ... Potřeboval bych radu ohledně mých kytek. Téměř po prvním týdnu začali žloutnout listy, tak jsem usoudil že na problému je ph. Koupil jsem tedy novou hlínu, Light mix od Biobizz, a věřil, že kytky se spravý. To se však nestalo. Jsou stále žluté a postupně jim lístečky odumíraj, jako kdyby odehnívali, protože to není suchý, ale furt vlhký. Hlínu nechávám vždy proschnout, takže tim, že by se topili to podle mě taky není. Tento týden (3 týden růstu) jsem je začal i hnojit. Nyní jsem začal zalejvat vodou z potoka, protože už vážně nevím čím to je a jsem z toho zoufalej. Dnes pojedu do města a seženu si ještě ph metr, ale myslím, že ph je v normě. Dík všem za jejich rady
Zdravim všechny ... Potřeboval bych radu ohledně mých kytek. Téměř po prvním týdnu začali žloutnout listy, tak jsem usoudil že na problému je ph. Koupil jsem tedy novou hlínu, Light mix od Biobizz, a věřil, že kytky se spravý. To se však nestalo. Jsou stále žluté a postupně jim lístečky odumíraj, jako kdyby odehnívali, protože jsou ty konce stále vlhký. Hlínu nechávám vždy proschnout, takže tim, že by se topili to podle mě taky není. Tento týden (3 týden růstu) jsem je začal i hnojit. Nyní jsem začal zalejvat vodou z potoka, protože už vážně nevím čím to je a jsem z toho zoufalej. Dnes pojedu do města a seženu si ještě ph metr, ale myslím, že ph je v normě. Dík všem za jejich rady
Zdravím Vas . Chcel som sa spytat prosim Vas co je dobre na pliesen ? Lebo počul som už tu na fore zevraj pomaha aj zriedeny peroxid z vodou ? Tak ze ci je to pravda alebo nie ? ma tu niekto s takym postrekom uz skusenosti ?
Zdravím, mám dotaz
Rostlinky jsou +/- jeden den už měsíc ve fázi růstu. Jsou v předhnojeném substrátu ve skleníku. A na jedné z nich se objevil tenhle světle zelený flek. Nevím jestli je to znamení toho že jim něco chybí, nebo zdali je to normální. Díky za odpověď