Mankey
Stálý Člen
|
Frisian Dew (Dutch Passion) - Po řádným curingu mě překvapil svěží vůní, slabou příjemnou chutí, která vůbec neškrábe. Zhuluje zlehka a je to spíš na takovej ten nezávaznej špek, kterej neodrovná, ale slabej taky není. Tvoří velké palice a má obří růstovej potenciál. Dejte mu dost místa a odvděčí se. Hotovej je v půlce října.
Sweet Cheese (Sweet seeds) - Výrazná nasmrádlá vůně, drsná ale sladká chuť (halvně z bonga). Efekt není moc silný a nastupujeme rovnoměrně, nešlehne tě to přes hubu a nepošle do sraček. Spíš se po tom budeš hodně smát, gaučová pohoda. Je skvělej při kombinaci s jiným brkem. Sklízíme ho na začátku listopadu, ale paličkama se moc neodvděčí.
OG Kush (Natural seeds) - Po skvělých výsledcích s auťákama od téhle seedbanky jsem byl dost zklamanej. Poměrně příjemná, ale velmi slabá vůně. Chutná dost zemitě a zhuluje velmi málo. Dozrává taky spíš začátkem listopadu. Za mě nedoporučuju.
El Alquimista (Samsara Seeds) - S plísní se popral tak na dvojku. Měl dost drsný podmínky ale držel se jak mohl. Voní po mokré stromové kůře. Chuť je taková nějaká a občas nepříjemně zaškrábe. Za to je tenhle model ale schopnej odrovnat do němoty. Nejednoho člověka jsem s tímhle brkem poslal domů, protože to prostě při větších dávkách už nedával. Kamarádku na jejím koncertě špek mezi tři lidi odrovnal tak, že odehrála jednu písničku, hodinu musela chodit aby nevyschyzovala, a pak šla domů Osobně mám nejradši kombinaci s Frisian Dew, kterou dosáhnete parádní rovnováhy mezi drsnou zhuleností a nadbytkem energie. Za mě nejlepší model tohohle roku (kromě AF AK47) a určitě má obrovskej potenciál v indooru. Dozrává koncem října.
|
Skleník2014
|