Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mmm a jako prodavačka drog učíš se taky střílet z bouchačky - nějaký chvaty proti nespokojenejm zákazníkům???? řízení auta v rizikovejch situacích při zdrhání fízlům - testování kvality drog???? super škola - z čeho se dělaj přijímačky ????
No ja mam zajtra skusku a neviem ani hovnoked som zhuleny som moc lenivy na ucenie
neurobil som z prava kurvadrat a musim si ho prenasat do druhaku,sakra....to asi preto lebo ako som isiel na skusku som stretol mojho kamosa(kamionista) a on mi nieco priviezol z prahy,no strasne nieco to bolo....na skuske som pozeral na test jak pero z gauca:-)strasne
Bejvalej učitel na střední, takovej starej vyhul to na nas dycky poznal... Ale docela pohodička, škola utekla rychle mrtě...sice z těch hodin vím prd, ale docela zajímaví
raz za cas si idem dat nejaky ten prask ked je mi v skole dlho... ale teraz uz skoro vobec lebo nam maju prist fizli robit ukazku "hladania drog", nas strasili ze zoberu psi a tak... takze si radsej davam pozor
u nas sme meli jednoho ucitele, byl celkem v pohode, vedel ze kamos obcas huli tak si z nej delal vzdy srandu "Pane ["CENSORED NAME"] vy jste dnes nejak mimo, nebojte na konci hodiny si vas vyzkousim" a kamos byl vzdy celou hodinu vyschyzlej protoze vetsinou nic neumel. Ucitel ho nekdy opravdu vyvolal a nekdy si jen delal srandu.. pro toho kamose to sranda ale moc nebyla
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
Mozna ze to dohromady de, ale ja teda zhulenej do skoly zasadne nechodim..jsem na vyceletym gymplu a je to docela racha...takze jako po bluntu na fyziku a nebral sem nic, navic ikdyz nejsem zrovna high ve skole, tak dlouhodobe me to odrazuje od uceni..podle me to neni moc dobry kombinovat aspon teda ne z moji strany!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Původní příspěvek od Sinuhet drinker: Huleni kvuli nude je podle me jeden ze spatnych duvodu.
tak,tak... a to podle me platí všeobecně nejen ve škole....
Jinak já sem ted na obchodce a maj gad propadam z nemciny ja ten jazyk absolutne nedavam, hulim do skoly jen obcas, ale i tak sice sem se ani jednou za skoli rok jeste neucil ale nemcina je pro me zabijak ...
Nebavi me NEJ - to absolutne vubec!!!
Heh zvladl jsem gympl, docela nedavno i maturu a hulil jsem denne, pred maturitou jsem to trochu omezil, ale stejne jsem si vecer s kamosema to brko, dve dal
Odmaturoval jsem na 3,4,3,4 , sice bida, ale to je celkem jedno
Vzkaz pro budouci generace na Groweru - maturita je fraska, nebojte se
Nejdřív hledej, pak se ptej ! Outdoor 2008 - 23 kytek, 7 poli + test hnojiv AH vs. BioBizz Outdoor 2012 - maká se na tom
Ono to hulenie nakoniec aj tomu učeniu aj prospieva, a u mňa to funguje takým spôsobom ako niečo za odmenu,
To znamená že si nezahúlim pokým sa to nenaučím a to mám za sebou 2x maturitu a 1x Vys. školu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Psali sme nakou písemku z matiky kdysi, tak sme si dali jako před tím jointa a místo toho abych přemejšlel o příkladech, tak sem přemýšlel o tom že v matice používaj málo číslo 4.... páč je lehky tak ti daj třeba do příkladu 5 nebo 6..to už sou těžší....
poslední dobou mi to de - naučit se zhulenej. ale neučim se ve škole, sem doma a tak je to trochu volnější, ve škole by to bylo horší, tam sem zahulil tak 5x a pokaždý na pytel - radši si dát po škole, pro mě to nemá smysl ráno
chce to odměřit si množství a nepřehulit se do fáze spánku nebo tak a taky chtít se naučit, to pak jde bez problémů
No my takhle chodime o velky prestavce ven dame speka cigo a pak ¨zase zpet do tridy je to celkem v pohode hlavne ti ta skola rychlejc utece sotva se proberes a uz des domu..
Pěstovat outdoor...it´s good idea!
Risk je zisk
Naposledy upravil Nyc Diesel 19-10-2008 v 14:21 PM