Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, tak to je jedna dobra zprava za druhou,, tak fajn,, tim lepe pro me uz sem se tady videl jak varim 60litru hydrotonu..ok,, namicham,5,5 odszavim naraz ve vane a budu hlidat,,, tohle se dela po kazdem raundu nebo uz by to melo byt na porad dobre,, ???? uz se tesim jestli to bude startovat,, zatim jsou stejne jak jsem je tam dal,,,chudaci,,
tak uz jen zbyva namontovat nove slunicko, 6x600w tuba.. a jedem,, nez kupovat chladnicku na vodu tak jsem to obesel jinou cestou uvidime co to udela s teplotou roztoku,, protoze pri plnem vykonu boxu to leze pres 30stupnu.. tak spoleham na tuby..
už to tady bylo, jak to dělat po sklizni pro další použití ! jen tomasd má zřejmě zápavový vany, tyto prostě propláchneš od soli a znova naložíš + peroxid na zabití řas atd..
citace:
Původní příspěvek od TomasD
Já pufruju hydroton (údajně má stálejśí pH než keramzit) základ je stejnej víc než tejden , každej den zaplavim na 10 minut 3krát a tejden snižuju ph ( zároveň proplachuju i peroxidem na odstranění zbytků koŕenů , pufruju na pH 4,5 to se pak ustálí na 5,5 pak už sázim ale měření musí bejt stejný 2 dny
jinak vim že to napálim holkám a tejden zpomalení kvůli nevstřebatelnosti
znova opakuju že hydroton pufruju tejden , to že by měl bejt napufrovanej je sice hezký ale pufruju páč jinak se mi to v hydrotonu zkurví (mám ebb a flow záplavový vany )
A neni mozne to udelat tak ze kdyz mi stoupne ph pri tom prufu, tak nebudu mnenit celou zalivku do ktere to znova dam,,ale zase jenom okyselim kyselinou zpatky na treba 4,5,PH,,musi se to bezprostredne mnenit?
2 Hodiny hledam kde se da sehnat Polysoil... a kolik stoji a nikde jsem to ani nevygogloval,, a tady uvadena stranka polysoil.cz nefunguje nevite nekdo kam se da nahlednout kde to sehnat?????????????????????? diky...
Původní příspěvek od starosta 2 Hodiny hledam kde se da sehnat Polysoil... a kolik stoji a nikde jsem to ani nevygogloval,, a tady uvadena stranka polysoil.cz nefunguje nevite nekdo kam se da nahlednout kde to sehnat?????????????????????? diky...
Zdar, keramzit som pufroval raz, potom som radsej siel do umeliny, aby som vylucil taketo zmatky + tu robotu. Polysoil je uz pravdepodobne pass, tiez som ho zhanal.
Nakoniec sa mi podarilo zohnat toto: http://www.tommiland.cz/plastovy-je...859-skup233.php
Najlacnejsie to nie je, hlavne ked mas velke kosiky a kopec kvetin. Nakoniec som nastrihal MDPE vodovodne potrubie na male kusky a zmiesal s tymi jezkami. Zvrchu zakryl kusom karimatky aby nevysychali korene a hladinu pol centi-centi pod RW kocku a bublinky to uz ospliechaju.
Tak jsem Asi objevil revoluci,,,, toto je neco co nemusite cistit pufrovat drzi stabilne Ph nespini system krasne fixuje rostlinu ,,,,, je to revoluce posudte sami..... nereaguje s vodou hnojivem ani soli,, je to uzasnej material,,,,,mrknete !!!!!!!
Mam takovou radost ze sem konecne sehnal neco podle predstav,,, hlavne jakmile to prijde do vody tak je to neco jako kdybych strcil prsty do gelu nebo tak neco pritom je to perfektne vzdusne,,, udrzuje to vlahu,, a konecne se zbavim toho bordelu co dela hydrton a keramzit nebo neco tomu podobneho...... kristalove cista vodicka po zasazeni a manipulaci,,,, i kdyz properu keramzit zt asi po 3 stejnak z toho pada drobnej pisecek,,,, takze doufam ze keramzitu a hydrotonu bude konec,,,,, a stabilnimu ph zacatek...
ne to nejsou gelove kulicky to je proste plastove,,, umelohmotne,, tvrde neda se to ani rozkousat,,, ja sem to jen prirovnal ze je to takove hodne prijemne na omak kdyz je to mokre je to jak dat ruku do kremu nebo ja nevim neco takoveho,,,, az dodelam praci s presazenim tak sem hodim info,,,, ja sem dutej ted jak se to jmenuje mam pytel dole neco jako flora regreen...
Původní příspěvek od starosta ne to nejsou gelove kulicky to je proste plastove,,, umelohmotne,, tvrde neda se to ani rozkousat,,, ja sem to jen prirovnal ze je to takove hodne prijemne na omak kdyz je to mokre je to jak dat ruku do kremu nebo ja nevim neco takoveho,,,, az dodelam praci s presazenim tak sem hodim info,,,, ja sem dutej ted jak se to jmenuje mam pytel dole neco jako flora regreen...
jasne, to som chcel vediet. ok tak potom hod ten nazov