Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nikdo mi nic nepiše , tady je to nějaky zabity jinak jsem poprve zkoušel ve skříni Scrog a nejak se asi nepodařil, protože mi hlavní větev je větší jak ostatni proste nevím jestli se to vyrovná pak nebo ne
pořádně terminál přitáhni k zemi , ať je níž (nebo na stejný úrovni) jak ostatní větve , pak to bude v poho do scrogu , taky to tak chci jet přez léto.
Původní příspěvek od Papirek Zjistil jsem, že v Cocosu neni jen tak lehky pestovat a tak ten to theard ukončuji předčasně z důvodu, že mi holky přerostly boxu
polámat, pozohýbat, provázat, já bych to neviděl tak černě
Tak dnes zalito ,
Omlouvám se, že jsem tu nějak nebyl nebyl čas, znáte to po Matuře a jde to hned tak tu davám
a fotky dodám zítra další jinak už jdou videt bilý chloupky takže jsouuž v květu :-)
34 den v růstu
12/12 světla
3 týden v květu
---------------
Hnojeny
---------------
A: 3 ml/l
B: 3,5 ml/l
Atazyme: 1,5 ml/l
Fosfor: 0,75ml/l
bombastic: 0,25ml/l
Po delšíí odmlce, byl doma nějak šrumec a to nemluvim o škole :-D tak se omlouvám za nedodatek fotek
Jinak kytky měli po změření kolem 90g dohromady :-), což je celkem dobrý a ty co jsem dal ven ty jete vysí