Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no já bych se rozhodně nikam registrovat nešel a desátek bych taky neplatil. jednak nevidím důvod proč platit desátek, vždyť když si vypěstuješ na zahradě mrkev, tak z ní taky nic neplatíš. a co se týče registrace, tak to už vůbec, nikdy nevím kdo ta data jak použije/zneužije.
ale pro tu dekriminalizaci jsem určitě.
Na Slovensku je to tak ze ked podpise niekolko 100 tisic ludi peticiu moze byt vyhlasene referendum ak to tusim neodmietne prezident (Klaus aj ... ako sa to vola... aha Gasparovic to s istotou odmietnu)
Potom sa v referende musi kladne vyjadrit aspon 50 % obyv.
Nizsia ako 50% ucast na referende a referendum je neplatne.
Takze to my s urcitostou nezmenime - mozno deti nasich deti.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
4 Niga
Hm, takle to funguje u vás, takže aspoň nějakou (ikdyž hodně malou šanci na změnu máte), ale u nás sem o ničem takovým zatim neslyšel. Ale zajímalo by mě to, co na to čeští voliči, tipnul bych si že by to možná i v referendu prošlo ale tak 50,0000001 %.
4 God_mars
No právě, ale neni to tak jednoduchý.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Lahkou matikou dojdes k tomuto:
Pocet obyvatelov deleno 2 + 1 obyvatel k dobru - legalizácia možná
Ak však presvedčíte 4,5 miliona ludí ( pri obyvatelstve 9 mil. )
ste pašáci.
Ja neverím ze niekto presvedci babky demokratky.
Poznam to z vlastnej skusenosti - moju babku neviem uz 2 roky presvedcit ze trava nerobi navyk. Vzdy sa boji.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Ta anketa v úvodu se mi jeví až příliš tendneční. Já nikoho na Sibiř odesílat nechci, spíš bych se ale klonil k tvrdším postihům pro pěstitele a dealery drog. Takže vaší rétorikou asi ke kriminalizaci
Vůbec k tématu THC mě napadá, že ono je to jen vzdáleně neškodnější než tvrdé drogy. U tvrdých drog ví každý, že je to špatné. Ví to nezasažený civilista, distributor, ví to uživatel.
O trávě se pořád kecá jako o něčem, co vlastně není škodné, co jen člověka posune za hranice všedních dní, sejme z něj jeho mindráky, otevře mu nové prostory, nechá ho několik hodin čučet na svou ruku a kochat se jí, smát se blbě čemukoliv a vypadat obecně jako debil.
Z té intelektuální břečky, kterou šíří studenti humanitních oborů, obecně frustrovaní svým malým albatrosem (s trávou se jeví tak velký a má tolik barev), pak vyvstává riziko, že si náctiletý king na skejtu, který má problémy mluvit souvisle s kýmkoliv kdo nemá rozkrok u kotníků a zlatý řetěz zařezaný do rachitické plece (natož pak s dívkou), usoudí, že tráva je vlastně dobrá, že ji užívá tolik chytrých lidí, programátoři, umělci ... že je to úplně normální.
Ale ono to normální není. Thc je halucinogen. Čichání toluenu má také halucinogení účinky, je snad normální čichat pod dekou toluen? ) Ne, to se odsoudí, ale tráva má nádech nějaké vyšší zábavy, pro mě poněkud z neznámých důvodů. V minulých staletích ji holdovali převážně nemocní a ztroskotanci všeho druhu, od umělců až po nijaké umělce, ale nyní skoro všichni.
legalizace legalizace legalizace,nikoho nezabijim nikoho neokradam a nikoho neomezuji,tak to nedelejte mne.,nebo vas zabiju a okradu.nechapu jak 30% procent lidi muze tolik prudit,co si od toho slibuji radoby intelektualove,proc se to vsude neprodava na co se ceka?Smrt vsem predkum tohohle prizdisracskyho naroda, a polovine vykaleny evropy.Kde jse mazatekove ?kde ste toltekove ?a proc uz nekdo nedrzi muj skalp? vzdyt si to zaslouzim,vy zasrany krestani.dejte mi nekdo kilo heroinu a ja ho pujdu prodavat vasim detem,tak jako vy tem mim prodavate ty vase legalni sracky, a nikdo vam zato ani nic nerekne.Komu vy chcete co zakazovat?
petici prosim a zacal bych ze sberem podpisu na czechteku,musime se zformovat a vytvorit fungujici mozek,jako sam neuron nic nesvedu,podepise to pak hrozna hromada lidi,paklize se na to vyhulenci nevyserou, a petice se nekde nezapomenou.
muzeme to zkusit neni to zas tak slozite.Staci petici sepsat,umistit na internet ,taktez ji tisknout a rozsirovat dle poptavky usporadat maryjehuanovy tyden po teku a v kazdy vesnici ci malomeste ci v tom nasem jednom velkomeste,vsechny hezky chvilku prosit a informovat a zadonit o podpis.Nebojte zadonit bychom nemuseli.proc ne vdyt je nas tu dost nenechme se sami sebou odradit.
citujem co sa zacne prveho maja: Na akcii zacne celoslovenska peticia za dekriminalizaciu drzby konopy pre osobnu potrebu, pridte vsetci a podporte akciu
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...