Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
brzo prepnout, tim podle me docilis maximalni kompaktnosti, pac jakmile bude mit kytka 80cm nikdy nebude kompaktni jako kdyz bude mit 45 cm.. tot muj nazor jinak si machr, hydro mas pekne vychytany
Já si nemyslím že problém je ve velikosti kytek, spíš v tom že moc rychle a moc dlouho rostou. To že sou palice roztahaný je známka toho že rostly i dlouho o tom co nahodily první paličky, todhle bych chtěl odstranit. Dalším zajímavým faktem je že kytky co byly do systému dávaný později narostly o dost míň, velký jím pravděpodobně vyžraly růstový živiny a menší se rychleji zastaviily. Ty co byly o 3 dny později narostly a i vytáhly se tak akorát. Kytky co přišly po 6ti dnech narostly do výšky dost málo a rychle se zastavily... to podle mě ukazuje nejvíc na živiny...
uber dusikaty hnojivo teda, hlavne vyber geny ktery maj tendenci se toli netahnout a delat spis kompaktni keriky a nenechavej tolik dni na 18/6. co delam ja, je ze pri prepnuti necham 36 hodin tmu, osvedcilo se mi to na stejnym setupu a se stejnym modelem ze sem sklizel o tri, ctyri dny driv..
Hážu fotky z druhé půlky, jeden kýbl tam chybí...
Pro zajímavost i stonky.
Za pár dní bude dosušeno tak utnu tu tipovačku.
A co je lepší v zápětí bude následovat další kolo
ja tipuju 1091 gramu krasnejch a vonavejch a jak nevyhraju ty seminka tak me trefi slakk+ ani neposilam nema to smysl tesim se na dalsi round...hlavne uz to zvaz
nemuzu si pomoc, ale podle toho co jsem videl tady a i co jsme mel moznost vyzkouset ruzny systemy tak proste cim je vykonejsi (rychlejsi) system tim vic to kytky "odserou" treba tahle vysokotlaka aeroponie je jeden z nejrychlejsich systemu a je videt ze kytky jsou hodne roztahly (je to dany tim ze kytky maji hodne svetla,perfektni pristup zivin a to v kombinaci s temer neomezenym mistem pro koreny ktery se nemuseji nicim prodirat dava kytce signal ze uz od zacatku vi ze muze extremne narust a tak se tahne..) ...bejt to ta a sama genetika v jinymy systemu,, nejlpe nejaky substratu byt kokosu urcite by to bylo i vynosem jinde.... pac takhle kytky hrozne letej nahoru a delaj moc velky mezerey mezi patrama...ppak tam nejsou velky kompaktni palice...myslim si ze dalsi pokus dopadne dost obdobne...nic moc vynos a nicv moc paldy.. na vyskoych vytahlych kytkach... presne tohle jsem mel moznost pozorovat v bubleru a i v EaF.. v porovanni se stejnyma odrudama sv substratu ktery sice byly mensi, a mely mensi paldy stejne dopadlo to hydro trosku hur.. kytky z hliny mely patra mnohem bliz sobe a tim i kompaktnejsi a tvrdsi palice,,, hlavne i spodky byly lepsi pac nebyly tak daleko od svetla...na tehle system bych volil urcite jenom indiku... nebo hybridi 50/50 s velmi kratkou dobou rustu...
mozna se mnou nebude hodne lidi souhlasit ale proste podle toho co jsem mel moznost vyzkouset tak to tak vidim proste priroda to zaridila tak ze kytky rostou v hline a neco na tom asi je
hoj hoj hoja
takže black jack - taková nahořkla chut, docela kope, stavtakovej pohodicka ale ne moc ukecanej, zato)´ta
B52 moc nekope, nedraždí tolik jak jack, zhulenost poctiju spíš na hlave než na tělu takoví na pokec a na usmaní a ta
G13x Haze chutovečka, moc dobrý když to daš s tou B 52 do brka upa best rohlik, povídavá smavá, zhulení i telo diký te G 13 tohle je dobrej mix už se těším na další posezení při špekách