Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím. lidičkové... Takže přihazuju si do sázky těmito foty x)...
Jedná se o model Ak-48, hnojky: complet canna, green sensation od plagronu a GH final, sklizeno po 57 dnech květu
Ps: Hlavo s těma kozama sem si dělal kozy x) tak kdyžtak příště
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
Foto č.1 : Soutěz č.1
* moji mazlíčkové.... a myslim, že hodně netradiční - 3x Achatina Žravá (bohužel v tuto roční dobu se mi povedlo probudit jen jednoho mazlika ) + na fotce kocour domácí jménem DuDu a v neposlední řadě malinkatá holčička jménem Nepalese Dragon.
Počkal jsem si až na konec soutěže ,abych omrknul konkurenci a musím uznat že jsou tu opravdu velice povedené kousky.
Abych se také zapojil - posílám přízpěvky jak do soutěže č.1 tak č.2 ......!!!!
1)...venek.........CHronic.....chtěl jsem poslat nenažrané THCsaranče ,ale nakonec sem dávám tuhle hnusnou Housniíci.....!!!!!
,
2)...venek......... Nebulla.........neuhlídaná plíseň....ale právě proto je to podle mě pěkná detajlka....!!!!!!
Ať to všem hulí a dělá bordel v hlavě..................!!!!!Č....!!!!
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
- - << Čertisko >> - -
Naposledy upravil čertiskočert 26-02-2011 v 18:20 PM