Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co den to par jointu.......
.....a obcas se to okoreni bongem.....
Vzhledem k tomu, ze hulim kazdej den tak sem se rozhod rozject trosku mensi chemku nez bublaky
denne brcko vecer. Driv (1rok) jsem hulil brko hned po ranu,ale celkem nic se mnou dopoledne nebylo , ted uz pres den jenom velmi ! vyjimecne. Jo a prave nedavno jsem si rikal, ze jsem asi zavislak , tak jsem si to vyzkousel a 3.den jsem suchej a je to pohoda, akorat je dobre mit nejakou jinou cinnost, resp.jit spat unavenej (sport, prace..
dneska uz asi ubalim To jen, abych to zase s tou strizlivosti neprehnal
Jo- mozna, ze to na tenhle tread nepatri, ale vyresil jsem "zravou" po huleni - pred hulenim si vzdycky udelam koktejl z Gaineru MetabolII - to je vlakninova a mineralni vyziva pro sportovce - zaplacne to zaludek a lepe se pak odolava lednici
No, já hulim každej den, když je co, tak i několikrát, tak tři brčka. Ráno, odpoledne a před spaním.
Ale když neni, tak to prostě musim vydržet, třeba i 4,5,7 dní.
Mno ja hulim tak 14x - 25x tydne (tzn. 3 az 4 brcka denne) ... ... doufam ze se vam nezda ze to prehanim ... ... jinak ted jsem dal od pondelka pauzu , jsem nachcipanej :-/ ... ... uz aby byl patek ... ... si to vsechno vynahradim (a to budou poradny pecky)
Naposledy upravil -=M0rpheus=- 04-03-2004 v 10:17 AM
1: půlka obýváku obývákem a druhá náměstim
2: válel sem na zemi s pocitem že jsem v korálovym moři a drbu
záda o korály
3: narostly mi křídla, panelák nade mnou zmizel ale vzhledem k malé
dávce jsem nemohl vzlítnout hehe pouze metr
k těm výletům patří ještě zatraceně brutální salvy smíchu
tak či tak moc hezký výletu do podvědomí nebo snad jinam hehe
mějte se a rozhodně neotálejte se sháněnim - legal je legal
no když to tady tak čtu, asi bych měl ze sebou něco začít dělat, páč bych to viděl na min.4 brka den co den, zkrátka 2g/den v průměru.
je to v normě? co myslíte?
možná je to ale i tim, že když sem dojel první úrodu, vysral jsem se z vejšky na cíga a teď už jen hulím a hulím (hlavně po večerech to bejvalo krušný - absťáky jak sviň).
Přistupoval jsem, resp. k tomu přistupuju tak, že je lepší vykouřit za den 2-10 jointů než 2-10 jointů a krabku, krabku a půl cigár k tomu, to už fakt plíce nezvládaly.
No a slečna přestala po 2. úrodě taky kouřit cíga a teď už jen po večerech pálíme. Když mám volno, tak pálím i přes den, ale samo podle nálady a situace.
A teď mám před sklizní, zásoby víceméňě zkouřený, takže mi průměr padá dolů, ale já to hned jak budu moct doženu... )
A lidi kolem mě hulej víceméňe stejně, ikdyž už jsme si od spousty lidí vyslechli, že jsme hrozný zhulenky holt, komu není rady, tomu není...
ještě pro úplnost: nepředpokládám, že tak budu hulit furt, jen jsem se toho ještě úplně nenabažil no
čus
i´m not a punk, i´m just a cunt, talking to me, i´m probably drunk
mam pred maturou takze vzdycky tak dva az tri dny sem cistej...... jo a pred mesicem sem si dal pauzu na pet dni a po roce a pul se mi zdaly hned dva sny......