Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Hanos Jsou fialové -může to být nedostatek fosforu? Je to jen na některých kytkách. Ale tipl bych že je to spíše počasím, protože je zima a půda je už delší dobu hodně mokrá...
?co s tím?
Jojo , jak píšou kolegové , tohle je prostě filalové pheno
citace:
Původní příspěvek od mmaall Zdravím poradí mi někdo?Mám problém a nevím co to je?
Mám stejný problém jako Freezecz (http://grower.cz/forum/showthread.p...4958#post914958 ). Zesvětlela mi celá kytka a některé listy žloutnou a opadávají Jsem v květu asi 20 dní a hnojím týdně Plagronem Alga Bloom. Myslíte, že bych jim mohl dát dávku dusíku v podobě Kristanolu Start, který mám doma?
Díky za reakce
Původní příspěvek od jkb Mám stejný problém jako Freezecz (http://grower.cz/forum/showthread....4958#post914958 ). Zesvětlela mi celá kytka a některé listy žloutnou a opadávají Jsem v květu asi 20 dní a hnojím týdně Plagronem Alga Bloom. Myslíte, že bych jim mohl dát dávku dusíku v podobě Kristanolu Start, který mám doma?
Díky za reakce
Jo to je stejnej problem , málo dusiku , čau Hlava
Původní příspěvek od jkb Mám stejný problém jako Freezecz (http://grower.cz/forum/showthread.p...4958#post914958 ). Zesvětlela mi celá kytka a některé listy žloutnou a opadávají Jsem v květu asi 20 dní a hnojím týdně Plagronem Alga Bloom. Myslíte, že bych jim mohl dát dávku dusíku v podobě Kristanolu Start, který mám doma?
Díky za reakce
ja ti nevim, do krystalonu bych asi nechodil... Nevim jakej maj nazori ostatni ale krystalon ti pak na chuti zrovna moc neprida :/
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
listy se kroutej na 1 ze 4 vedle sebe a maji takove hnedo zlute tecky ...koukal sem a nejpodobnejsi byli cervici ale nikde nejsou ani ve stonku tak uz nevim co to je a ty 3 jsou bez chyby krasny..jestli nekdo vi tak at pisne.
Tak jsem tedy dal kytkám dávku Kristanolu Start. Do sklizně mám ještě přes měsíc, tak doufám, že se to na výsledku moc neprojeví... Jen ještě jedna otázka: Měl bych teď vynechat pravidelnou dávku toho Plagronu nebo normálně pokračovat?
na některých SSH, které jsem předevčírem přesadil z kelímku do vetších květináčů se mi začly kroutit a žloutnout listy.
sluníčko: 200w plug and grow
teplota den: 25°
teplota noc: 20°
relativní vlkhkost vzduchu: 50-60 %
médium: Batmix (plagron)
Rosím je roztokem Alga-total (plagron), 4-5krát denně, v boxu mají zvlčovačvzduchu a ofuk.
Vůbec netuším čím to je, a zda to u takhle mladých slečen je problém, a není to způsobeno tím přesazením. Budu vděčný za rady a napády, je to pro mě citová záležitost
Podle toho jak vypadaj to nebude reakce na přesazení z předvčerejška, takle marně už musely vypadat i v předešlým médiu před tím přesazením, co to bylo zač?
Tady máš hodnoty toho Bat-mixu: pH: 5,8-6,2 / EC: 1.4-1.6 to podle mě není žádnej maras a ten Alga-total by měl bejt taky šetrnej podle tohodle komentáře:
,,Díky subtilnímu poměru NPK nelze Plagron Alga-Total v ranné fázi „předávkovat“. Plagron Alga-Total má vše potřebné pro řízky, ale bezpochyby nic víc…!"
Ale aplikovat ho 4x-5x denně je trochu přehnaný nemyslíš, píšou při každý zálivce a tvoje dávkování je až tma! A to už máš odrostlý klacky, takže bych vysadil nějakej Alga-Total a jel čistou vodu.
Jen tak bokem, jak máš pořešenou ventilaci? A ještě úplně mimo sis s tím přesazením mohl pohrát trochu víc Koukám že je marnější i ta v pozadí co...
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Ahoj, no s tím hnojením jsem to asi přeháněl, myslíš teda že by to mohlo být tím?
Jinak řízky jsou super silver haze, dostal jsem je ok od člena G.
Ventilace je slabší ale prozatím, si myslím, dostačující (snad), zadni strana skříně je otevřená, a uvnitř je stolní ventilátor. Vlkost a teplata snad ok.
Napadá tě něco?
Jak sem psal, vysaď ten postřik a jakýkoliv jiný hnojiva, bat-mix je prozatím dostatečně předhnojenej.
Dopřej jim jen čistou odstátou vodu se správně upraveným Ph, pokud se ti po pár dnech nezačnou viditelně zlepšovat, tak si přeměř Ec a Ph substrátu a uvidíš.
Jinak si pořiď odtah z tej skříně. Držím palce.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Nazdar tak chtěl bych se zeptat ještě jednou nevíte někdo co to je??
Je to pouze na spodních listech kytky(klony 14 dnů růst)
Substrát Canna, světlo 400w sodík,
Původní příspěvek od pitris Nazdar tak chtěl bych se zeptat ještě jednou nevíte někdo co to je??
Je to pouze na spodních listech kytky(klony 14 dnů růst)
Substrát Canna, světlo 400w sodík,