Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaute chcel by som sa opýtať či by nejako vadilo sadiť blízko seba asi tak 5m rozne modely.. s kamošom sme si našli fajný flek a máme rozne modely ja mam 3xautomazar..5xdurban poison , on ma 10xlemon haze,5xwhite rhino ,1x auto niejake co mu dali ako darcek a ete akysich 5semiacok uz si nepamatam... vadilo by to keby sme ich mali viac modelov nasadenych na tom istom políčku??? dik za odpoved ... PEACE
myslite si že je dobre použit na pestovanie zahradnicky substrat s ph 6-7,5??
nieje ph 7.5 už moc?? prosím napište mi čo si o tom myslíte a či by ste vy v tom pestovali...
zdravim jestli nevite jak ochranitky kytky když jsou ještě maly tak ja je dal do seřízlejch pet láhví, do substrátu s perlitem horní část pet lahve jsem taky seřízl aby byla dost velká pro menší kytku a aby pasovala pěkně do tý spodní části....jenom jsem odšrouboval víčko. Kytky v tom jdou dost dobře jak v pařeništi, jednu mám doma a zbytek mám v přírodě, ty v přírodě nemusim ani zalívat každej den jak je to pěkně zapařený a ještě jedna výhoda...nedostanou se na ně slimáci ;D ) ikdyž u tý jedny co mám doma tak sem ji nechal na parapetu na kterej celej den praží slunce a ty listy vypadaj jak spálený nebo jsou takový zkroucený takže když je moc teplo nebo je dáte na černej parapet jako já, tak bych tam ty vrchní části nedával
nikdy jsem to ještě eskoušel tak přemýšlím že když na tu kytku dám pet lahev a listy se budou dotýkat stěn petlahve tak jestli se s níma něco nestane ?? co myslíte?
když to tam nenechaš moc dlouho tak to bude v pohodě, dělam to tak taky když zasadim a bliži se naka studena fronta nebo cosi.. obvykle to tam mam třeba 10dnu a v klidu, maš trochu sežloutnou ty konce listu ktere se dotykaji te vlhke petky ale to je za par dnu k nepoznani.
Původní příspěvek od thuglife myslite si že je dobre použit na pestovanie zahradnicky substrat s ph 6-7,5??
nieje ph 7.5 už moc?? prosím napište mi čo si o tom myslíte a či by ste vy v tom pestovali...
Zdarec, tady máš citaci přímo z FAQ
citace:
Pokud si koupíš kvalitní hlínu (ne kyselou rašelinu), nemělo by být potřeba upravovat pH. Pravděpodobně již obsahuje dolomitický vápenec, který pH upravuje na přijatelnou mez. Konopí vyhovuje neutrální až mírně kyselé prostředí, takže pokud se rozhodnete měnit pH držte se hodnoty kolem 6,0. Širší meze jsou 5,8 - 6,5.
Pořiď vhodnej substrát, sám sem teď kupoval 75l trávníkáče (pH 5,5-7), kterej vhodně promíchanej s kompostem, nebo kvalitní černozemí poslouží a stojí pár šušňů. Popřípadě můžeš srazit pH mletým vápencem ve vhodným poměru, taky bežně dostupný za pár kaček.
citace:
Původní příspěvek od HŘEBÍK nikdy jsem to ještě eskoušel tak přemýšlím že když na tu kytku dám pet lahev a listy se budou dotýkat stěn petlahve tak jestli se s níma něco nestane ?? co myslíte?
Akorát je problém, když se ti kytka opře o stěnu, tak v tom místě neprorazí růst, tak vydatně jako ve volným prostoru. Jestli máš kytky v květníkách, spíchni malej přenosnej fóliák a máš vystaráno. No a jestli už to máš v zemi, kup 5l nějakej tej aquabelly co dělá ty svinský pet-lahve, nezapomeň na díry pro luft a máš vystaráno tak ať to roste!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-