Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se konecne rozhoupal sem zase neco prispet a ukazat jak to vlasne cely vypada.
Jak uz jsem psal genetika je od Bulldog seeds a to v sestave jak jsem psal uz vyse.
Holky ted mame na nejakym 18.dnu kvetu,ale fotky mam u sebe jen do nejakeho 10.dne tak snad budou stacit na kouknuti a zitra az dorazim domu tak to vyfotim a hned prispeju.
Jinak hnojim jak jsem psal ruznymi hnojivy na stejnych genech,aby se dalo srovnavat.
Teploty v junge se pohybuji pres den 24 - 26°C a noc 21 - 23°C
Vlhkost sem posteloval pri svetle na svejch 30% a pri tme na 60%
PH u Atami 6,7 u Hesi a Mixu z Plagronu a Advane nutriens 6,4
EC zatim nemerim a asi tenhle round ani nebudu bo neni cim
no to by zatim asi co se tyce infa stacilo.Pokud budou nejake otazky klidne se ptejte.
Jinak setum mam stejnej jako minule kolo.
Mame tady 33.den kvetu tak si prohlidneme kazdou holku zvlast.
holky stale dostavaji vyzivu a vodu upravenou na 6,3 ....
teploty v normalu do 26,5 tak uz snad jen ty fotky.
prvni petka je Jack herer
Původní příspěvek od 46, XY U té sativy z 25.10. se Ti podélně kroutí listy.
Mám to u některých taky. Nevíš, čím to? Vlhkost?
Cus...no vlhkosti si myslim to nebude..je tam kolem 30%...jedine,ze by ji chybela,ale to uz ma ted stejne smolika
jinak tohle krouceni jsem nejak prehlizel....rikam si,ze dokud maji holky zdravou barvu...nic extra se nedeje a na vic se ke me sativka dostala az kdyz sem prepinal a uz byla nakvetena a listy mela pokrouceny....je tak vlastne celou dobu kvetu...
Ahoj, moc pěkný!
Chtěl jsem se zeptat jaké fotky odpovídají kytkám s různými hnojivy?
Jak nyní vypadají kytky hnojené od ATAMI a jakou dáváš koncentraci složek těchto hnojiv a jak často hnojíš?