Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Poprvé jsem hulil v 15 v prváku na střední, ale ani mě to nezhulilo. Pak sem zapukal tak za půl roku a byl to fakt mazec. Hned jak začla sezóna tak jsem si začal pěstovat outdoory. A od té doby uběhly už 4 roky pořád mě to neomrzelo.
Tak nevim,jestli to je mozny,ale ja jsem snad rok fucela a nic...(asi na ... vzorky ci co) No,pak jsme sly s kamoskou na koncert,pred tim se stavily v nasi pub.Chtela at si dam taky.Mne to bylo uplne jedno,jelikoz to na me prece skoro vubec nepusobi.Ale jak krasne jsem se spletla!!!!HURA!
Jen na upresneni dat:je to 10let zpet a 9let,co se to vyplaci...
No tak to já sem si dal v 15 ale nic mi z toho nebylo. Pak sem tak půl roku nic nedal a pak začal podzim a to sem hulil, ale furt nic-bez učinku! A pak jednou na takový akci dones kámoš nějakej supr vzorek a ten mě fakt dostal. Hned na jaře sem začal sázet!!!!!
Nebola tu už niekde náhodou takáto istá téma?
No nič, ja som začala až v 18, až po maturite )..... a po 5tich rokoch húlenia som proste rada, že húlim...))