Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Přestat kouřit trávu !! nebo ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10
Kouříte? (lepší otázka mě nenapadla..)
Pálim všecko co hoří i nehoří
Kouřím jen cigára
Kouřím jen jointy
Kouřím tabák i trávu
Kouřím příležitostně (akce,hospa..) - obojí
Kouřím příležitostně jen cigára
Kouřím příležitostně jen trávu
Nekouřím nic - přestal jsem
Nekouřím nic - nezačal jsem
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
pm1
Nový Člen

Karma uživatele pm1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

no ja jsem rad ze nejsem kurak cigaret bo me tabak opravdu nechutna a myslim si ze je to fakt hnus pro plice a ostatni organy fuj.....preci jenom ciga se huli porad a skero?? si clovek neda tolikrat aby se bal nemocnejch plic to uz bych se bal spis o svuj rozum......MJ ted hulit moc nebudu bo se musim ucit na reparat z matiky coz me docela sere tkze az ho udelam jkze ho udelam na 110% tak zase papirkovat a nabyjet parkrat do tydne ? odpoledne 28.8 mi zacnou ty prave prazdniny 168h with MJ - abych nebyl tolik OT - KOURIM VSE KROME CISTEHO TABAKU..

420 420

Old Post 04-07-2009 v 11:09 AM
pm1 je offline   Profil uživatele pm1   Find more posts by pm1   Foto galerie člena pm1   Click here to Send pm1 a Private Message   Add pm1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGG
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGG - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

je to tezky, ale jde to. akorad si kazdej musi najit nejakej duvod proc bude chtit prestat. Nekourim asi 2 mesice.. a doufam ze mi to vydrzi. A brcko.. hmmm to asi tejden.. doufam ze mi to tez vydrzi a pivka.. toho se nikdy nevzdam.. akorad to omezim.. kalil jsem prumerne tak 3-4x tydne.. coz mi uz prislo moc. Navic to byl hodne neperspektivne stravenej cas, jelikoz lidi co taky porad chlastali skoro nic rozumnyho nedelaly.. takze tak

Old Post 04-07-2009 v 13:09 PM
MadEGG je offline   Profil uživatele MadEGG   Find more posts by MadEGG   Foto galerie člena MadEGG   Click here to Send MadEGG a Private Message   Add MadEGG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loner_x
Stálý Člen

Karma uživatele loner_x - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Jak už tu zaznělo mnohokráte a mohu jen potvrdit i z vlastní zkušenosti - občasná delší pauza (k úplnému vyčištění organismu dle mnoha vědeckých studií je nutné vydržet u chronických kuřáku ganji až 11 týdnů - 77dnů) je téměř nezbytnou samozřejmostí, pokud si chceme uchovat normální psychické i fyzické zdraví..

Tuto základní informaci, je nutné mít stále na paměti a min. 1 za rok ji také uvést do praxe !!

Pro info uvádím rychlost odbourávání THC z těla, snad to někomu pomůže otevřít oči..jako mě..

Po 7 dnech zůstává v organismu až 70% THC!!

Eliminační poločas (doba za kterou se sníží koncentrace v organismu na polovinu) je 27 dnů.

Celé čistění organismu od všech škodlivých látek z marihuany může trvat až 77 dnů!!

Zdroj:
http://www.drogy-info.cz/index.php/..._drogy_podrobne

Velmi doporučuji stáhnout (otevřít si) si i odkaz pod článkem
(Marihuana - epi & health.pps)
Hodně mě to ještě rozšířilo obzor a poučilo a místy až šokovalo! A to jsem si myslel, kolik toho o trávě a lehkých drogách nevím..
Všechna studia jsou zároveň plně vědecky podložená!! Včetně všech odkazů na zdroje a výzkumy i v zahraničí, tudíž žádné žvásty..

Mějte se a nepřehánějte to, každodení hulení je stejně špatné jako každodení chlastání..

by mohl povídat..

Lony

Naposledy upravil loner_x 22-10-2009 v 14:05 PM

Old Post 22-10-2009 v 13:23 PM
loner_x je offline   Profil uživatele loner_x   Find more posts by loner_x   Foto galerie člena loner_x   Click here to Send loner_x a Private Message   Add loner_x to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Antitalent
Stálý Člen

Karma uživatele Antitalent - 81% PěstitelskáKarma uživatele Antitalent - 81% PěstitelskáKarma uživatele Antitalent - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

citace:
Původní příspěvek od loner_x
...každodení hulení je stejně špatné jako každodení chlastání..

To sa mi zdá prehnané. Poznám nejedného čo húli denne veľa rokov a títo ľudia fungujú úplne normálne. Neviem si predstaviť, že pri dennom chlastaní by boli v podobnom stave, či už psychicky alebo fyzicky.

Inak súhlas že očista organizmu je potrebná. Bohužiaľ tak dlho sa mi podarilo za 8 rokov čo húlim pauzovať iba raz.

Old Post 22-10-2009 v 16:08 PM
Antitalent je offline   Profil uživatele Antitalent   Find more posts by Antitalent   Foto galerie člena Antitalent   Click here to Send Antitalent a Private Message   Add Antitalent to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikkkky
Nový Člen

Karma uživatele mikkkky - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Vím o čem mluvíš kámo--- Příspěvek č. 117

kámo kámo kámo.Vím uplně přesně jak to myslíš a jak se cítíš? Stejný problém řeším já právě teď. Zítra odnáší ke kámošovi všechny věci co mi trávu jen trošku připomenou. Nemůžu říct že nechci hulit, to určitě né, lae musím to omezit tak ne vejkendovky. hulím každy den už dva roky ráno v 5:45 bongo pak v deset když jdu na svačinu z práce tak dalíš bongo v autě a pak když přijdu z práce tak až do večera jsem zhulenej páč si dám ještě za večer tak dvě tři.
Pomalu přestávám žít normálním životem, ubližuju tím nejen sobě ale i své přítelkyni. Na mém stavu už běžný člověk nepozná jsem li zhulený nebo ne, umím, se už tak tvářit a chovaqt že se bavím zhulenej jak paprika v práci se šéfem. Trávu mám 100* radši než chlast. ale jak už tu mnohokrát padlo "NIC SE NESMÍ PŘEHÁNĚT!"

Držím ti palce aby ti to vydrželo a doufám že i já se poučím...

Zatím zdarec

Old Post 13-12-2009 v 16:59 PM
mikkkky je offline   Profil uživatele mikkkky   Find more posts by mikkkky   Foto galerie člena mikkkky   Click here to Send mikkkky a Private Message   Add mikkkky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flop
Stálý Člen

Karma uživatele Flop - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flop - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Jistěže se nesmí nic přehánět, dlouhodobě hulit den co den 3 brka neni nic moc, kámoš to takhle praktikuje ve spojení s alkoholem tak že už vlastně nikdy není v normálním stavu.

Na druhou stranu moc nesouhlasím s tím co napsal loner_x. To že k úplnému vyčištění těla od zbytků THC je potřeba 70 dní je možná pravda, ale pochybuju že tyto zbytky jsou jakkoliv psychoaktivní. A to že to píšou na vládním webu můj názor teda nezmění. Ty si akorát vybrali z provedených studií ty co se jim hodily do krámu.

CFL 125W poprvé, 2X Skunk Passion - sklizeno

Old Post 13-12-2009 v 17:21 PM
Flop je offline   Profil uživatele Flop   Find more posts by Flop   Foto galerie člena Flop   Click here to Send Flop a Private Message   Add Flop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loner_x
Stálý Člen

Příspěvek č. 119

To Flop:
Hehe no jo no, ono je možná těžké to přijmout, tedy hlavně pro každodenní huliče, ale výzkumy hovoří jasně, no něco o tom už vím, přece jenom se už o konopí zajímám nějaký ten pátek a to nejen co se týká jeho kouření..

Věřit a souhlasit nemusíš, ale nic nezměníš na tom, že je jednoznačně jasné a výzkumy dokázané, že se metabolity kanabinoidů značně kumulují v organismu. Po týdnu zůstává v organismu až 70% THC, eliminační poločas (doba za kterou se sníží koncentrace v oganismu na polovinu) je 27 dnů. Celá exkrece může trvat až 77 dnů. Jedná se však o psychoaktivní 11-OH-THC a nepsychoaktivní 11-nor-9- karboxy-D9- THC, hromadící se v tukových tkáních. "

Zdroj: http://www.biotox.cz/enpsyro/pj3pcanc1.html

Nebo, je to pro tebe snad také vládní stránka? Dobře tak co třeba wikipedie?

http://cs.wikipedia.org/wiki/Marihuana

Nebo, taky vládní?

Hehe Flope ty jsi mne opravdu rozesmál..přečti si něco z těch odkazů co jsem nechal výše, třeba se dozvíš zase něco nového..a nehul to tolik..peace

Naposledy upravil loner_x 13-12-2009 v 18:04 PM

Old Post 13-12-2009 v 17:48 PM
loner_x je offline   Profil uživatele loner_x   Find more posts by loner_x   Foto galerie člena loner_x   Click here to Send loner_x a Private Message   Add loner_x to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flop
Stálý Člen

Příspěvek č. 120

Přijmout to je těžké zvlášť když to nejsem schopen sám na sobě zpozorovat... A zvyšovat kvůli tomu frekvenci užívání na každodenní nebudu.

Látky z marihuany jistě zůstávají v těle dlouho. Ale nevidím důvod proč by měly být škodlivé po odeznění okamžitých účinků (tzn. max. 4 hod). Pokud po týdnu od konzumace zůstává v organismu 70 % THC, proč tedy nepociťujeme/u 70 % účinku ?

Jinak k portálu drogy-info.cz mám lehkou nedůvěru jako ke všemu co je financované státem. Enspyro nijak nezpochybňuju.

Old Post 13-12-2009 v 18:45 PM
Flop je offline   Profil uživatele Flop   Find more posts by Flop   Foto galerie člena Flop   Click here to Send Flop a Private Message   Add Flop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loner_x
Stálý Člen

Příspěvek č. 121

V podstatě souhlasím i po 4 hodinách tyto látky zůstávají v těle, ale už saomozřejmě bez jakéhokoliv psychoaktivního účinku, uloženy v tukových tkáních a orgánech, převážně pak i v mozku..Žádná studie však ještě neprokázala jejich jakoukoliv škodlivost, nebo působení nevratných změn..toď věda..staré rčení a moudro však říká: "nic se nemá přehánět" a zde to platí také a já myslím, že je to dobře..

Zatim..

Naposledy upravil loner_x 14-12-2009 v 14:17 PM

Old Post 13-12-2009 v 19:17 PM
Flop
Stálý Člen

Příspěvek č. 122

No jo u drog je to většinou z hlediska účinků a rizika vždy "něco za něco", ale u MJ se mi zdá poměr rizika ku účinku hodně dobrý ne-li jeden z nejlepších.

Abych napsal taky něco k tématu tak s marihuanou zatím přestávat nehodlám a i kdybych přestal s užíváním tak pěstovat nejspíš budu dál .. (někdy se mi zdá, že to je na tom to nejnávykovější )
Ale je pravda že něco vypěstovat a potom neochutnat chce asi velké sebezapření...

Old Post 13-12-2009 v 19:41 PM
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

Tady si musíme říct, že pokud tady řešíme, jak škodlivé jsou metabolity canabinolů třeba i pro člověka, jenž je skutečně jen občasným kuřákem (třeba moje přítelkyně, ta dává průměrně tak jednou za dva tejdny), nebo dokonce jak moc patologický je každodenní proplach (spíš průtah těla aktivními složkami, tak to abychom se zrovna i přidruženě zaobývali tím, co jíme (dusitany, difosforečnany, disiřičitany, glutamany atd. atd.) nebo jakým vlivům jsme celkově vystaveni (nepřirozený hluk, emise, elektromagnetická záření v našich kapsách).. A možná ani nebude obtížné dojít k závěru, že k tomu, aby se člověk opravdu vyčistil, by musel oněch cca 80 dnů strávit v přírodní rezervaci, lovíc divou zvěř a požírajíc kořínky. Původně jsem chtěl říct toliko, že dát si jednou dvakrát do roka měsíční pauzu je blahodárné, ale pokud nám jde opravdu tolik o naše zdraví, měli bychom se zabývat škodlivostí daleko silnějších činitelů a jak je můžeme eliminovat. Proti těmto jsou totiž, dle mého názoru, metabolity THC škodlivé asi tolik jako skákání po jedné noze...

Old Post 14-12-2009 v 09:29 AM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zahradník
Stálý Člen

Karma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% PěstitelskáKarma uživatele Zahradník - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

[účet odstraněn]

Old Post 18-04-2010 v 23:44 PM
Zahradník je offline   Profil uživatele Zahradník   Find more posts by Zahradník   Foto galerie člena Zahradník   Click here to Send Zahradník a Private Message   Add Zahradník to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 125

Dan Bass-no já si myslim, že pro toho kdo hulí denně několik let bude to thc tou hlavní neblahodárnou složkou, zas tak bych to nebagatelizoval nějakejma dusičnanama-to je taková obvylá argumentace, že nemá cenu dbát o zdraví, když přece tolik jiných sraček do sebe dostáváme.... To ale není řešení. Sám na sobě jasně cítím po 14 dnech pravidelných večerních jointů neblahé následky. A taky výrazně cítím, jak se po těch 14 hulících dnech, kdy třeba měsíc nehulím, zase to tělo dává tak dalších třeba deset dní dokupy než funguje zcela normálně a cítím se pak po fyzické stránce výrazně líp.

Old Post 19-04-2010 v 20:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 126

citace:
Původní příspěvek od Zahradník
nemotejte trávu a tabák dokupy!Leda jak balíte brkojinak já od 12ti let bouhžel kouřím a od 13 hulím...a na cigaretách se dá vypěstovat právoplatná nefelšovaná závislost !Už jsem si vyzkoušel dost velkou řadu drog ,ale cigarety JSOU TO NEJVĚTŠÍ SVINSTVO!!!SNAŽIL SEM SE NEKECÁM TAK 100X PŘESTAT ...byl jsem pevně převědčen !!vždycky večer...a ráno jsem to párkrát do večera zvládl někdy i dodruhého dne ....a jednou jsem byl 14dnů zavřený doma a den co den snášel ty nesnesitelné absťáky ani minuta cobych nato nemyslel...po těch 14dnech pořád tosamé co 1.den!!a bum umřela mi doslova na cigarety babka tomi bylo asi 15.a ipřesto že to bylo na cigarety tak sem nevěděl co dál a už se celá moje vůle sesypala dal sem si cigáro a kouřím doteď (20) a doteď jsem pořád hledal nějakou naději přestat...ale začínám se smiřovat stím že mám 0.0000001%šanci přestat protože bych musel vydržet minimálně 3 měsíce nehorázného pekla a poté minimálně půlroku nesnesitelné chuti....a pak až bych možná definitivně přestal...a ty kurvy měto ve věku bez rozumu naučí,a když už nelze přestat začnou to zdražovat natohle nemám slov...já se cítím dost poškozen,jednak toto beru jako vážnou nemoc ...a kritické chvíle léčím cigaretou protože jiný lék doposud není a oni mě ten jediný lék začnou takhle krutě zdražovat...no prostě modlím se vto ať mám to štěstí že budu ten stěch co celý život kouří a nic...

Tak to ja jsem na tom uplně stejně, to že jsou drahý retka mě tak nekaká, ale proč jsou stejně drahý ty odvikací zaležitosti, jako náplasti a tak, stát se snaží vydělat jak na kuřákách co to vzdali, tak na kuřákách co by to rádi zabalili.

Old Post 19-04-2010 v 22:52 PM
Host
Host

Příspěvek č. 127

No a nevyrábí ty náplasti apod náhodou normální tržně se chovající soukromý firmy? Třeba ten stát není tak zlej. Nevím, co se divíš, naprosto všechno, co člověk potřebuje, nebo má aspoň pocit, že to potřebuje, je drahý, Od dětských plenek po drogy.

Old Post 20-04-2010 v 22:39 PM
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

napriklad ja sem diky trave kourit prestal, sak zkuste mou odvykaci kuru, reknite si ze nechcete kourit - to za prve
a za druhe - pokazde kdyz dostanete chut na cigaro - dejte si bong, nebo brko

nekourim uz asi rok

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 21-04-2010 v 06:31 AM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás