Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od SHAVY to : Mr.klo ( rolak¨) Jááááá jsem matkař ! Bédo Travíčku ! Mám své selekce , mám sve fena , až se jednou dostaneš k mým řízkum tak ......................lůůl . To co z máš wiednu nebo od kámošu ze selekce z wiednu stojí za strč do análu kolego growere .
Jasně už se klepu , no vítam tě na foru a abys nebyl hned zitra smazanej tak si přečti za co se rozdavaj trestny body a chovej se podle toho , taky trochu mírni ty svoje sprosty vyrazy nejsme v kanále , jinak takovyhle vykřiky tady měl ten nejlepši matkař ze všech Dekllis proto má svoje první místo na Black listu , hodně uspěchu přeju , Hlava
Jasně už se klepu , no vítam tě na foru a abys nebyl hned zitra smazanej tak si přečti za co se rozdavaj trestny body a chovej se podle toho , taky trochu mírni ty svoje sprosty vyrazy nejsme v kanále , jinak takovyhle vykřiky tady měl ten nejlepši matkař ze všech Dekllis proto má svoje první místo na Black listu , hodně uspěchu přeju , Hlava
Ne, neposílají klony nikam a semínka ne do Německa..... "WE CAN NOT SHIP CANNABIS CLONES ANYWHERE AND WE WILL NOT SEND CANNABIS SEEDS TO GERMANY! SORRY!"
lepsi je zajet do tech mensich,tam si clovek pokeca a hlavne vybere,v te nejvetsi hale mi naposled dotahnul nejaky mrdky obratil je vzhuru nohama a prej "rooted" a ze si mame priste napsat mejla.. kreten , jinak kamos si tam koupil spinacky uplne luxusni s relem za 15e,borec rikal za celou dobu 1 reklamace,zatim jedou
Souhlasím s Hlavou,už jsem jej klony z Vídně a byla to pohroma,ale to mě neodradilo a koupil jsem jiné od klonaře co si z nich udělal matku a další bída!
Kitky vyrostly docela obstojně,ale u sklizně jsem málem brečel co to je za hov..!
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Původní příspěvek od EDA45 Vídeň nebo Praha nebo Brno,to je podle mě úplně jedno..Všude ti poctivý lidi co to umí, dají zdravý,kvalitní řezivo..A od podělávačů dostaneš mrdky..
Kamarád teď má na květu řezy z Vídně a vypadají moc dobře,ale jiný lidi zas měly špatnou zkušenost,ale to i u nás,i tady na Groweru..
Já teď pojedu pár kousků Agent Orange,taky z Vídně,tak sem pak dám info,esli gut nebo mrdky..
Dík za tip,chystám se zase zhruba za měsíc,z toho hanhafu se mi zdají OK,ale mám ještě orange agenty a ti se mi zdají nějací malí,uvidím co a jak a dám vědět...
Zdravím,tak se podělím o to,co jsem zjistil.Měl jsem z Vídně tyto kousky.Pinepea-sklizeno cca 45g,menší vzrůst,Sensi star-cca 80g,vyšší rostlina,Orange agent-cca 55g,menší rostlina,ale pěkné tvrdé palice,LSD-asi 60g,vyšší rostlina,Super skank-55g,menší rostlina ,také tvrdé palice,něco jako Orange agent,NL-určitě 100g na rostlinu,ale vysoká 2m!Pěstváno v kokosu,hnojeno B.A.C,pod 400 W.Byly to první moje řízky,momentálně mám už další,tak uvidím jak se povedou tyto.....
- šnicle pěkně odrostlý +- 20cm, prokořeněný ve velkých grodaňáckých RW kostkách
- cena za kus 9.50Euro, ne všechno je skladem, údaje o délce květu neudávají (legislativa) jde o okrasné rostliny
- nabízejí i odrostlé košaté rostliny do 50cm v kokosu za 20Euro, pro někoho rovnou na květ
- dovezli jsme: Ultimate Medicine, SSH, OG Kush #18, Double Dutch, AK47, SQ, Medical Star. Tak se uvidí na podzim co a jak stihne dojet a co z toho bude
- mají to tam pěkně v pucu, však Rašukáci a domluva in english v pohodě, někdo tady psal, že moc nemluví.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Já teda klony z Vídně můžu taky jen doporučit. Konkrétně flowery fields . Střídají se tam 2 borci.. jeden se v pohodě a druhý (mladší) je tak trošku ko**t. Přes maily se nima moc domluvit nedá, odpoví třeba do 2 dnů, po telefonu se to dá. Jinak mají fakt krásné klony a velký výběr. Když si jich bereš dost tak to jde ukecat na slevu. Normal cena je myslím 9.50/kus ale my jsme je ukecali na 6/kus (samozřejmě 100kusů aspoň) , což je už za to určitě stojí. Dostaneš krásně 25 cm klony ve velké RW kostce (záleží ale na tobě - v malé kostce jsou levnější).
Jenom pokud chcete větší množství od jednoho vzorku (třeba 20-30 kusů) musíme tam nechat deposit a udělají vám objednávku na cokoliv, stačí objednat 2-3 týdny předem.¨