Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A opět menší update. Mám tu pár fotek passiona a shamana. Passion dnes dostal ripen a chystáse do zdárného finiše. Sklidit se ho chystám do konce září. Shaman má ještě spoustu času a jeho palice získávájí tamvě fialovou až černou barvu(viz foto)-zatím dostává pk13/14 a bio-bloom.
Dole u zdechliny jsem dnes sklidil řídké voodoo-foto jsem ani
nepořizoval. Ale po usušení možná pár fotek suchého materiálu dodám, jen tak pro zasmátí...
Tenhle příspěvek bych chtěl věnovat jediné přeživší kukuřičné kytce. Keřík širší než vyšší, jehož původ je nám(s JAHmaičanem)záhadou, proto si ho dělíme 50:50. Velmi nás potěšil-po delší nepřítomnosti jsme byli mile překvapeni tím jak vykvetl-ve svém genetickém řetězci určitě skrývá nějakou tu dobrotu, ale jakou to už asi nikdo nezjistí... Dnes dostal ripen a do týdne jde pod kudlu!
Dnes nadešel osudný den pro voodoo u kámoše na dvorku. Párkrát dostalo ripen, aby vědělo, že nadchází jeho čas a dnes fik-fik starou rezatou pilkou na železo a už visí rozkrájené na tři kusy na půdě...
Fotografie za moc nestojí, protože byly špatné světelné podmínky. Ale makra suchejch palic budou určitě povedenější!
1-2, paličky
3, sušení
4, kolegyně papaya ze stejného místa-ta ještě chvíli pokvete
Na řadu dnes přišla též malá kukuřičná neznámá. Strach nám nedovolil nechat jí v na poli déle, protože zemědělci mohou kdykoliv začít kosit, a proto byla sklizena ne zcela zralá-chybět jí mohl tak týden. Ael i přesto vypadá velmi chutně, však posuďte sami...
(jen škoda, že nevíme co je to za model-nějak se nám tam ty kytky všechny pomotaly)
paráda!
ten shamánek je velice vyvedený
až skosnete papayu a ty další krásný genetiky, postni sem pak i smooking report
jinak hnusní divočáci! škoda že ste tam neměli nic jako pojistku proti zvěři (nebo sem to přehlédl)
jinak teda zatím přeji hodně štěstí
ať se krásně paličatí
K+ samozřejmost
jo a ať se podaří výroba té indoor skříňky
Díky za chválu! Smokereport určitě bude, ale až po sklizení všech kytek. Proti zvěři jsme měli vlasy-ovšem jen omezené množství a do kukuřice už nám žádné nezbyly. Jinak výroba indoor skříňky došla do zdárného konce a už se svítí...
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
To makro je z modelu, jehož původ bohužel nevíme, protože se nám kytky v kukuřici pěkně pomotaly. Tahle nakonec po nájezdu divočáků jediná přežila... Ale nějakou tu chutnou genetiku v sobě má.
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
Dnes(vlastně v tuto dobu již včera), byla skosena moje vášeň číslo jedna. Velmi skromný výnos, ale doufám, že se mi za to odvděčí kvalitou. Výpadá chutně...
Mám tu pro vás pár maker výsledného produktu, tedy palic. Ovšem kvalita by mohla být i lepší. Ještě se pokusím o pár fotografií za normálního(denního)světla, protože pod lampičkou se fotí na p*ču!
Zatím to dopadlo šťastně, ale pořád mám ještě 4 bojovnice-2xmalý shaman, 1xpapaya a 1xsatori. Jinak ta kukuřičná vypadá fakt pěkně a i stavy jsou po ní velmi příjmené...více ve smokereportu, který bude až po ukončení života všech kytek...