Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak prijdu z prace,tak nedam speka z ruky aspon ted posledni dobou.... Respect for Hy3nA ...taky bych nekdy chtel,ted,v budoucnu,proste co nejdriv ale hulil sem jako prase i pri maturite tak nevim nevim..
Zdravím
Už 4 mesiace ani práska a zrejme sa to tak skoro nezmení
Pred 4 mesiacmi to bolo tak dva až päť krát za mesiac no začal som cítiť, že sa mením (viem, blbo to znie ale je to tak ), svet sa mi úplne zmenil, začal som si všímať, že 90% problémov ktoré ľudia majú nie sú problémi, že celý tento systém je skazený a všetko hmotné, komerčné sa raz pominie, začal som sa vyhýbať ľuďom, zanedbávať oblečenie, vlasy(júúj drediky mám ), lebo som vedel, že to nemá žiadnu cenu, menej som rozprával, viac premýšľal...a zrazu som si uvedomil, že takmer každý ma má za čudáka uzavretého do seba...muselo to skončiť...teraz je to oveľa lepšie a som rád že sa mi konečne opäť"zavreli oči"
Dredov sa samozrejme vzdať nemienim, chcem, aby mi pripomínali to obdobie, v ktorom som stratil lásku, kopu kamarátov a určite ešte veľa iných vecí, no nadruhej strane nikdy nezabudnem na to, čo všetko mi to dalo a ako mi to otvorilo oči, ako som svet videl vtedy a viem že tak, ako som ho videl predtým bolo
"to skutočné"...len teraz sa už nad tým toľko nezamýšľam.
Chcel by som po dlhšej prestávke opäť pokračovať...uvidí sa podľa psychického stavu
PS.:sorry za "menšie" OT
normalne sem daval tak tri brcka dene ale tedka uz asi 4 mesice kotluju mnohem vic...zhulim 2g lampy ani nemrknu a k tomu popiju jeste treba 5 pivek...mam za sebou dost krankovi obdobi
2Sagus: akého Cyphera myslíš?...mal snáď problémy s erekciou?
Keď som ešte nehulil, tak som si vždy vravel: čo také by marihuana mohla dať ľuďom ktorý ju fajčia? Fést som to chcel zistiť...no teraz si niesom 100%-ne istý či by som to chcel zistiť ešte raz keby som vedel, čo to obnáša
Nevravím, že to bol trest alebo niečo zlé, len nevhodné pre zaradenie do konzumného života...fakt ťažká voľba>byť obtrhaný, strapatý čudák a vedieť že to tak má byť, alebo študent ekonómie, aj keď viete že ste len bezvýznamný článok v tomto systéme...
Najhoršie je, že mám kamarátov, ktorý ju fajčia aj 3x do dňa a nemajú ani šajnu o tom čo som prežíval vtedy, keď som si ju zafajčil 5x do mesiaca>bol som pre nich proste čudný
Ach áno...marihuana dá každému len to, čo si zaslúži
kaktusx: ty si fajčil 5x do mesiaca a začal si sa meniť už máš z toho aj dredy ??? Ako dredy sú v poho aj ja chcem ale nechce sa mi nechávať až také dlhé vlasy ale k veci...to že niekoho ganja zmení o tom môže rozprávať tak ten čo fajčí tak 2x do dňa už nejaký ten rok a nie ty omg...
2Dudman: dredy nemám z hulenia 5x do mesiaca, ale z toho, že som získal nový pohľad na svet a začal ich zanedbávať
Nechápem, odkiaľ máš tu"hranicu"že ganja môže zmeniť len človeka, ktorý ju fajči minimálne 2x do dňa, minimálne rok...
Niekomu sa svet obráti po prvom prásku, iný ju môže fajčiť 4x do dňa a nespraví to s ním nič.
Už len keď si uvedomíš, aké rozličné účinky má ihneď po požití, tak ti iste dôjde že čas a"typ zmeny" budú u každého človeka iné>prečítaj si predposledný riadok v mojom predchádzajúcom príspevku.
Zrejme si nepochopil presne čo som napísal...ja som ju nefajčil mesiac a hneď po tom mesiaci som mal dredy ...takto som ju fajčil už 3 a pol roka. Nechcem sa s tebou hádať ani ťa presviedčať, ale myslím, že viem lepšie ako Ty čo mi to dalo/vzalo a pred týmito vecami mám istý rešpekt ktorý by mal mať každý, kto ju aspoň raz ochutnal...