Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Caligula to Tekknou
taky nezapmen ze sou dva druhy jeden je easy valve a ten druhej je solid valve, podrobnejsi info nezi nima najdes tady- http://www.storz-bickel.com/vaporizer/vaporizer.html
No hele tak když jsem to tak nějak skouknul tak bych bral ten volcano digit solit vave ale co jsem to počítal tak jak na 1. tak i 2. odkazu by to šlo stejnak přez 12000 tkž, si myslim ,že je nejspíš zbytečný tahat to z ciziny..nehledně nato že těžko se budeš domáhat nějaký záruky což aspoň od smokeshopu je záruka 2 roky a hlavně je to cz shop..
volcano jsme prave privezly domu..testujeme ho a je to docela zabijak ..naopak bych rekl ze to zhuluje vice nez z jointu...zatim jsme testovali nejake out modely..a je to dobre nejlepe chutna na 4 na 5.5 uz je to docela mazanec.kazdopadne dobrej kauf.. akorat ted aby si clovek na vikend pod stan koupil elektrickou centralu
Původní příspěvek od deth. volcano jsme prave privezly domu..testujeme ho a je to docela zabijak ..naopak bych rekl ze to zhuluje vice nez z jointu...zatim jsme testovali nejake out modely..a je to dobre nejlepe chutna na 4 na 5.5 uz je to docela mazanec.kazdopadne dobrej kauf.. akorat ted aby si clovek na vikend pod stan koupil elektrickou centralu
jasny tak ja mam uz taky objednano,nakonec jsem sel do tohodle digitalniho frajera:http://www.smokeshop.cz/zbozi/Vapor...lve-i13645.html
kazdopadne ta centrala neni spatna idea,v OBI za 6koliku elektrocentrala max. vykon 2700W,pri trvalem chodu 2000W,4taktni motor,chlazeny vzduchem,66dB,230V,50Hz
tekknou-jj ten digitacek je luxus jen o kilo drazsi takze jsme zvolily variantu obyc bo plice uz z toho kazdodenniho speko huleni pekne bolely....jsem nadsenej z chuti a ucinku a jednoduchosti ovladani..coz ty s mega displayem budes mit jeste o kus lepci
:to deth.
jj kámo to sme no tom hodně podobně hele,moje plicky už taky něco zakouřily,takže se dokážu živě vžít do tvého plicního stavu..hh
no já se na tu objednavku od smokeshopu nakonec vykašlal pač jsem zjistil ,že by mě to vyšlo na 14líť a v grshopíku prý mám 10%slevku a ten stejnej digitál tam vyjde na 12500,tak nekup to viď
a to už mám ten vap. od smokeshop.cz na poště akorád jsem ho odmítl ,napsal jim e-mail ,že mi nedali vědět o vyřízení objednávky ,tak že jsem nakoupil v obchodě se vstřícnějším jednáním
zdravím tak volcano už má za sebou pár zátěžových testů a můžu říct spokojenost,ten digitální display je fakt luxuszkousel jsem to na 130°C nic moc pak na 150°C a to uz bylo něco jinýho dal jsem si 3 balony a už mě to jinak protáhlo a následně nakoplo.nebylo vidět že by se balón nějak extrémně naplnil kouřem teda spíš vůbec, ale při vyfouknutí jsem si všiml, že jsem kousek kouře vyfoukl, ale nic výraznýho.je to tak dobře?nemine se pak vaporizace účinkem co se toho týče, když bylo vidět lehký vyfouknutí kouře??
Původní příspěvek od tekknou znebylo vidět že by se balón nějak extrémně naplnil kouřem teda spíš vůbec, ale při vyfouknutí jsem si všiml, že jsem kousek kouře vyfoukl, ale nic výraznýho.je to tak dobře?nemine se pak vaporizace účinkem co se toho týče, když bylo vidět lehký vyfouknutí kouře??
ano je spravne, ze vyfouknes jen trochu koure.
sem si vsiml s mojim Vapem, ze cim to das na mensi stupen tak je jemnejsi kour v balonu a se zvysovanim teploty se i pytel vyrazne naplni.
nemyslim si, ze by se min koure mohlo mijet ucinkem, ale sam musis posoudit.
jinak ja si na naplnenej kotel dam dva balony, prvni na nizkou teplotu (4.5-5) a ten druhej mam tak na7-8,ale druhak ma horsi chut.
tak experimentuj a vaporizaci zadar
Caj
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Původní příspěvek od Jedubabka cajovniku, prosim, kde se z vaporizeru na pytliky, cili prohaneny horkym vzduchem, bere kour?
jedubabko,neni zac, popsal sem to z uhlu pohledu Teknou prispevku, a je jasny, ze tam zadnej kour do OPRAVDY nemuze bejt, pac nam ten teplej kour ODPARUJE a ne spaluje.
a jak bys nam posala tu substanci obsazenou v pytliku ty?
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
no vidis ani jedno to nemuze bej, pac to neni v pytliku vlhky.
OT pak smazu
Caj
jedule,caj:
tak abych tu nedělal zbytečný haló, tak je jasný ,že taky kouřem balóny nenapouštim a měl jsem na mysli jak už tu jedule uvedla, páru nebo-li mlhu,akorád,že mě v tu chvíli ten výraz nenapadnul tj. celý..
jinak já zatím nešel přez 150°C a pohoda,balóny pěkně energicky kopou jen co je pravdaZatím vaporuju jen letošní špaňelský venkovky a dobrý,jsem zvědavej až tam prásknu nějakou lampážní paldu,věřim že to bude dobrej randál