Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neco za neprogramatory...delam na petiosych CNC frezach a pokud je dobra prace(programy na tri a vic hodin:-) tak si zakourim v klidu,lip to v praci utika a jeste je sranda ze...ale pokud je tam neco narocnejsiho(prepsat program kvuli odjezdum nebo tak) tak to sem zkusil jednou a byl z toho exklusivni naraz(omyl s desetinnou carkou)...takze zkratka...Hulit v praci???klidne ale musi byt klid....:-))))
No ja mam taku pracu ze celu zimu som nemohol na nocnej zaspat bo som sa tam nudil a vzdy som sa chcel/´musel zhulit No a ono mi to fakt rychlo ubiehalo. Potom som si tam cvicil Wing Tsun alebo precital cele noviny na posedenie proste brutal namotavka. Potom som sa ucieval anglictinu a cital knihy, pisal nejake texty Takze myslim, ze ked sa dokazem vzdy HIGH namotat na nieco prospesne pre mna, tak mi to dava a nie bere. I ked obcas sa mi zda ze zabudam, je to sranda ked hladam nieco a vobec sa nestvem bo sa so mna stava kludny vyrovnany clovek (predtym som byval dost agresivny)
po dlouhe dobe sem se dostal na grower (to sem si vzpomnel diky tomu, ze jsem zahulil v praci a zjistil, ze na foru to zije, ba co vic, je tu thread presne o tom, diky cemu sem se sem vratil...
blah na uvod
Musim souhlasit s vetsinovymi prispevky - hulit v praci dle povolani, ovsem hlavne kdyz vim, ze to (a taky jak zvladnu. Plati zejmena tam, kde interaguju s lidma.
Pracuju mezi hodne lidma - na letisti okolo me prochazi mraky lidi a co chvili se neco ptaji i presto ze nikde neni psano informace .
K huleni v praci me dostal kolega, ktery to sam osobne po spequ nezvladne Vcelku mam praci nudnou, az na ten kontakt s lidma.
Predevcirem se mi stalo, ze letel kamarad - byvaly spoluzak a dali sme si do nosu. Po cca pulhodince jsem mel cas obeda - nutno projit mj. pres ram+rentgenovat veci jako klice mobil apod. Nosim zvlastni uniformu a typ (policie) u ramu povida ze co to vlastne mam apod. Aby toho nebylo malo, nachomytlo se k tomu nejake :zvire: ze spravy letist s dalsimi doplnujicimi dotazy, takze zabavy kotel - cca jen 15minut jsem se bavil totalne v rausi sotva jsem stal a neklepal moc rukama
Jinak pokud se nestane nejaka takova nahoda, nikdo nema ani sajna. Navic v souladu s nekolika predchozimi jsem zjistil, ze byvam i milejsi/sdilnejsi kdyz nekdo neco chce z cestujicich (85% dotazu je naprosto zbytecnych ala kde je vychod a pred oblicejem ma dotycny tabuli s napisem metr krat pulmetr VYCHOD/EXIT se sipkou...)
Snad to nebylo moc unavne, jsem v puli 3. dvanactky sichty a pripadam si jak zhuleny-bez THC (neco jako extra dlouuuuuhy flash)
No, já si občas puknu i v práci, ale jen na odpolední a večer.
Vždy zalezu do skladu materiálu, kam můžu jen já a jdu do toho.
Pak dojdu ke komplu a modlím se ať se nic neposere... Pracuji totiž jako technik výrobní linky. A komunikovat s operátory se mě potom moc dobře nedaří. Ale ať už to dopadne jakkoliv, je to vždy úlet a stojí to za to!!!
obcas me napada, ze kdyby za volantem hulili vsichni (samozrejme by na to museli bejt uz trochu zvykli) tak by tech bouracek nejspis ubylo, aspon ja osobne jezdim po jointu o dost opatrnejc a vubec nikam nespecham
Zdary vsici tak si rikam ze taky prispeju kapkou do more. Mam zkusenost pouze s hulenim na brigade pri manualni praci a je pravda ze to pak opravdu hezky utika mohu vrele doporucit ) ale preci jen vseho s mirou !!!
Původní příspěvek od Šťovík obcas me napada, ze kdyby za volantem hulili vsichni (samozrejme by na to museli bejt uz trochu zvykli) tak by tech bouracek nejspis ubylo, aspon ja osobne jezdim po jointu o dost opatrnejc a vubec nikam nespecham
Souhlasim. Kdyz to neni zabijackej model po kterym prestava clovek koordinovat pohyby ale naladovka. Za volantem to doda klidu a pohody ktery na silnicich vetsinou neni mnoho.
V.
...no tak musim uznat, ze holt asi starnu nebo co - ale docela nedavno me pozval kamos pred praci na brcko - mimochodem moc dobrej model - a najednou jsem zjistil, ze uz v praci asi brko nene nastesti jsem jenom uklidil lejzrofku a prepocital vytisky - ale ze mi to sakra dalo zabrat
Takze jsem rad, ze jsem nemusel delat neco, co by po me musel nekdo opravovat
Takze ja uz v praci briko ani omylem - jedine po praci
Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet
Původní příspěvek od Marty427 No, já si občas puknu i v práci, ale jen na odpolední a večer.
Vždy zalezu do skladu materiálu, kam můžu jen já a jdu do toho.
Pak dojdu ke komplu a modlím se ať se nic neposere... Pracuji totiž jako technik výrobní linky. A komunikovat s operátory se mě potom moc dobře nedaří. Ale ať už to dopadne jakkoliv, je to vždy úlet a stojí to za to!!!
A nedělá tu někdo náhodou v zechcalu?
Ve škole je to taky celkem v klidu, ale ne když se zhulíte jak taška a 1. hodinu jste zkoušený na princip barevné televize. To je fakt super
to venerable: model takzvaný "řidičák"
lékařské studie a praxe ukázaly, že po zahulení našeho driving modelu klesá nehodovost na našich silnicích o 75%
dobrý, ne?
třeba tendle text bude NEGDY v NĚJAKÝ seedbance...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Původní příspěvek od Kwjetoň to venerable: model takzvaný "řidičák"
lékařské studie a praxe ukázaly, že po zahulení našeho driving modelu klesá nehodovost na našich silnicích o 75%
dobrý, ne?
třeba tendle text bude NEGDY v NĚJAKÝ seedbance...
Zdar, máš k tomuto tvrzení nějaké podklady??
Sám mám k dispozici studuii " Prožitek akutní intoxikace konopnými drogami" kde autor (Jaroslav Vacek) v kapitole 3.3.1.3 (Nehody následkem zhoršeného psychického fungování) uvádí následující:
"Další skupinu rizik akutní intoxikace tvoří jakékoliv nepříznivé události vzniklé následkem zhoršení psychických funkcí současným vlivem marihuany, např. nehody při řízení
automobilu a při obsluhování strojů nebo selhání v řešení náročné situace. Zejména při užití vyšších dávek se mohou vyskytnout stavy akutní zmatenosti, dezorientace v čase a prostoru, závažné změny vnímání včetně halucinací, neadekvátní emocionální reakce, paranoidní
myšlení nebo snížená úroveň vědomí."
dále viz Court,.M.(1998)Cannabis and brain function
Takže nejen podle mně konopí a řízení rozhodně ne.
Co se týče užívání konopí při práci/škole býval jsem velký zastánce - v býválé profesi dispečera a předtím na všech třech školách jsem pálil co to dalo a měl jsem dojem, že mi to problémy nedělá, nyní když se ohlédnu těch 13 let zpátky, vím, že to tak nebylo...děláš drobné chyby do něčeho se ti vůbec nechce a tak nepodáš stoprocentní výkon. Tohle už tady od několika lidí zaznělo a myslím, že je to fenomén, který se ještě rozvine odborně se to nazývá "Amotivační syndrom" zde budu opět citovat výše zmiňovanou práci:
" Jedním z nejdiskutovanějších témat mezi dopady dlouhodobého užívání konopí je tzv. amotivační syndrom. Jedná se o určitou přetrvávající změnu osobnosti, kterou MKN-10 nazývá apaticko-abulickým syndromem. Jedná se o celý soubor znaků, který je
charakterizován jako ztráta ambic, apatie, stažení se ze společnosti a snížená schopnost realizovat komplexní, dlouhodobé plány, snášet frustraci nebo provádět běžné denní procedury při dlouhodobém užívání marihuany."
dále viz McGlothin, W. H., & West, L. J. (1968). The Marihuana Problem: An Overview. American Journal of Psychiatry
Dneska mám názor takový, že práce a kouření dohromady nejdou (každopádně alespoň ta moje).
Někdo to asi zvládá asi je to dost o psychice jedince, jen u některých profesí jsem byl dost zaražen, třeba ta zdravotní sestra, co se po večerech zkuřuje...nechtěl bych jí přijít pod ruku.
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Kurva lidi jak já vám závidím, že si můžete zahulit v práci!!! Sem vystudovaný reklamní fotograf a to je v poho, to vás potom napadá strašný hafel bizarních nápadů a je to mazec, ale teď dělám v jedné big factory a každý den musím převádět počítačově zboží za několik melounů, stačí jeden překlep a hledejte ,kam zmizelo 50 tisíc , nebo 100 tisíc, a hlavně,vraťte je potom zpátky! A navíc musím správně přidělit zboží každému řidiči, hrozná pakárna!!Zatím sem se neodvážil odpálit to před šichtou, ale říkal sem si, že by byl mazec, udělat jim pořádný bordel v komplech aby to už nemohli nikdy dát dohromady a odjet na havaj to by byla moje pomsta práci