Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1)Koupil sem si v kvetinarstvi BIOLOGICKY STIMULATOR RUSTU ROSTLI pod nazvem:bio-algeen,ale nebylo tam psano jak se to podava atd...!
2)Chtel bych vedet jak dlouho mam pri pomalem suseni nechat kytku koreny nahoru aby bylo co nejlepe vysusena a chudinka nechytla plisen?a co takhle system VACSY??!
Složení: alginátové kyseliny, aminokyseliny, polysacharidy, vitaminy, fytohormony, Fe, Zn, Mn, Cu, Mo, B a cca 60 dalších prvků
Účinnost: při správné aplikaci dochází k nárůstu kořenového systému až o 100 %
Aplikace:
Běžnými postřikovači, ředěný vodou, případně v kombinaci s hnojivy. Postřikem ošetřujeme celý povrch rostlin. Podmínkou účinnosti je ošetření v ranných fázích růstu nebo před důležitou etapou vývoje (tvotba poupat, plodů, hlíz, ...). Pracovní roztok je 0,2 - 0,3 % Bio alegenu s vodou (20 - 30 ml na 10 l).
zdary taky se chystám použít onen přípravek,jenže ouha...... u nás se nedá sehnat,musím ho tedy obědnat v květinářství,oni vůbec nevědí o co že se to jedná,takže bych poprosil jestli je to možný o nějaký photos,jelikož ani já nevím jak onen lektvar vypadá
tak to vypada jako neco poradneho Zoldixtri!!
K+. Jen si ted budu pripadat jako s kouzelnou fazoli, jen abych na ni nemusel davat vystrazne nocni cervene svetylko pro letadla.
holubince-kvalitka.jelikoz je to s ptaku -opsahuje to hodne vapniku a hodi se to do kyselejsich pud.
v zivnych pudach by to reagovalo taky kvalitne,ale bacha na prehnojeni-
uz se mi to stalo v kyselem prostredi ze slepicincema a ani jsem jich tam moc nedal.
doporucuji-
ikdyz nevim jeste jakou to ma chut-(jest hlida zem)
kytky se naslapane zbrchaly
Samozřejmě že konské exkrementy jsou dobre. Dokonce je to zemědělci povazováno za jedno z nejlepsích hnojiv. Mam dva kamarady co chovají koně a zaroveň pěstují a ty si to nemohou vynachvalit.
V polemice je-li lepší zkvašený ptačí trus nebo koňské koblížky bych se priklonil k ptákům jen pod podmínkou, že kvašení bude probíhat podle správných technologických postupů (teplota, správná doba, anaerobní podmínky...).
A co takhle dřevěnej popel? Zahrádkáři to používají normálně na hnojení, ale nevím jestli to zarejpaj do země a nechaj uležet nebo to jen nasypaj kolem stromků a s vodou se to dostane ke kořenům. Já mam dost popela z jasanu - to by mělo být docela tvrdý dřevo a popel by měl být mírně zásaditý =>úprava půdy, ale nevím kdy, kolik, jak a hlavně co to obsahuje? Nemáte s tím někdo zkušenosti?
no pánové a dámy holubince jsou považovány za jedny z nejlepších přírodních hnojiv (až po hovnech z netopýrů), holubince je dobré ředit vodou jedna ku dvaceti a podlévat tak jednou týdně víc né, o kobylincích a kravském hnoji jsem slyšel že je to moc kyselé (sadil jsem v tom a roste to celkem pěkně) tak doporučuji trochu vápna, ale to pod kažkou kytku, Kytky mají mít PH od 6,5 do 7,5 je to pro ně nejpřirozenejší taky jsem sadil kytky na veliké kupě hnoje a podléval je každý druhý den močůvkou (hnůj byl starší,lehčí a zvětralý) a ty kytky no bohužel je sklidil někdo za mě ale opravdu vřele doporučuji na moje podmínky (beskydy - kytky ti zmrznou i v polovině května) to bylo opravdu skvěle tak hodně úspěchu v tomto roce