Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V růstový fázi dostávali k papaání Krystalon start. Na květ dávám Wuxal. Hnojky ředím podle jejich příbalovejch letáků.
Na květ sem měl přepnout dřív. Alespoň už to vím. Hlavně to OB .. to hučelo nahoru tak moc, že jsem musel stříhat vršky už s paličkama. A to i u WW ale ne tolik. U WW jsem spíše vystříhával slabší stvoly, protože to bylo fakt moc hustý.
Fotky jsou z 45 dne květu. První hlava je WW, druhá pak OB.
Inak mimochodom, v akom type obchodu kúpim pachový filter? viem že to sem tak trochu nepatrí, ale chcel by som si nechať od vás poradiť.... a aký mám kupovať? a čo to asi tak stojí??? nedá sa to z niečoho spraviť???
Původní příspěvek od CubE ZerO Inak mimochodom, v akom type obchodu kúpim pachový filter? viem že to sem tak trochu nepatrí, ale chcel by som si nechať od vás poradiť.... a aký mám kupovať? a čo to asi tak stojí??? nedá sa to z niečoho spraviť???
Sklidil jsem to .. joj to už je dlouho, 21.10 no a jsem jakž takž spokojenej. Hulí to výborně, teda ne jak ta co rostla venku, ale je mnohem lehčí do plic a nesejme Tě tolik na těle. Naopak...... v hlavě zůstává, velmi dlouho osvěžující, ale myšlenky odvívající lehký vánek. Kolik to vážilo nevím, váhu nemám, muj odhad je tak 100 - 120g.
V podstatě je to jen WW. OBčko se vůbec, ale vůbec nepovidlo. S jeho rozměry je do týhle klaustrofóbní ledničky naprosto nevhodnej.
Mněl jsem ještě jedno OB venku na dvorku, ale bohužel se mu dostalo bližšího seznámení s naší kozou. Byla ráda.. moc jí chutnal.