Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jo no to víte FIM je risk ,ale když se povede tak se to vyplatí. Ten problém je v tom,že se musí trefit to správné místo,kde fiknout....
BTW ty staré listy co zastřihneš jsou nejdřív pokroucený vždycky
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
cus. FIM jsem pred 14dny pouzil na pet skunku nad 5patrem jsem zastrihl a nechal tam ty kousky listu. tyden se nic nedelo, jen posili stonek a posledni listy jsou hodne velke, pak to ale zacne: nad zastrihem 6 a sedme patko se rozevre, vsude lezou vetve ( 4x čtyri , 1xpet a 1xsest ). kytka s je uz hodne silna a kazdym dnem opravdu mohutne roste. navic nad 3 a 4 patrem zacne rust po dvou vetvych, cili jednim zastrihem ziskas de fucto 8-10 vetvi, coz uz jde opravdu doporucuji tento zpusob .
2 setth: zastrihol si to dobre,ja som zastrihol pred tyzdnom a akoby nerastli,ale ked som ich videl po tyzdny skoro som odpadol,raz taka velkost,stonka zosilnela ze som nechapal a hlavne sa podarila FIM,napocital som 4 nove vyhonky
cuzz typani jen se chci zeptat co se stane kdyz bych chtel fimem zastrihnout a vzal bych to treba malo nebo moc.. co se stane? muzu tu kytku vzit a vyhodit? co se stane kdyz to vemu moc a co se stane kdyz malo?predem diky za radu...
tak diky jaxe tato technika jmenuje,aniz bych tusil ze je i pojmenovana tak ji tento rok pouzivam.cirou nahodou jsem potreboval zastipnot a ejhle 5 vrcholku )
Původní příspěvek od carlos ...Při klasickém zastřihávání na místě původního stonku vyrostou dvě nové větvičky. Touto speciální technikou můžete takových vrcholů mít až šest (!)....
No já už teď kytís zastřihuju většinou jenom FIMem, někdy se to povede, jindy ne
Ale co sem se vás chtěl zeptat je: jaký se vám podařilo z FIMu "vytřískat" maximum?
Sem myslel že těch 6 nových výhonků je fakt nejvíc co de
Ale letos sem jednu kytku štípnul tak zajímavě, že v jednom jediným bodě vyrůstaj 2 normal větve (jako při klasickým zastřižení), okolo nich 4 fimový mini-větvičky, který se už pěkně rozjíždí + z toho všeho ještě dál roste centrální stonek...
čili dohromady sedum nových výhonků
jo kdyby člověk věděl, jak to tenkrát fiknul
příště kdyžtak vyfotim a hodim to sem, ať mi věříte
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Kdyz se clovek do toho FIMovani trochu zabere tak je to pak docela prdel . Orange Bud 19. den v bublaku. 13 dni 18/6 a 6 dni 24/0 pod 250w sodik. Nejvic vetvicek je 4.
1# Z palandy
2# V kosi
AD číslování - první čtyři sou ty fimový mini-větvičky, 5,6 klasický rozvětvení, 7 dál neporušeně rostoucí centrální stonek - to další rozvětvení nad nim už se nepočítá, ale musim říct, že je to pořád výsledek jedinýho zaštípnutí
AD mini-větvičky - je mi jasný že z nich už asi žádný větve nebudou, bych to musel mnohem víc prostříhávat ap.
další fotečky z jinýho úhlu + pohled shora
Je to opravdu fimózní Jen kdybych teď věděl jak......?
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
ako to ma presne po zastrihnuti vyzerat?? mne sa na tych koncoch toho zatrihu objavili take hnede bodky fliacky hore take ako keby to schlo. A ako dlho drva kym to zacne po zastrihnuti znova rast??
Moze sa stat ze ak som to zle zastrihol, (lebo ja som vlastne zostrihol cely vrcholec, len som tam nehal kusok s neho ako to bolo popisane) ze to prestane rast uplne??
http://grow.unas.cz
Mať čas pre druhého je ako položiť za neho kúsok zo života. (P.Rosso)
Najstrašnejší sú ľudia, ktorí všetko vedia a sú o tom aj svätosväto presvedčení. (E.Canetti)