Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 113

CS!!!CS!!! a fotbalek, piti piva

Old Post 14-07-2010 v 19:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pestitelpompo
Stálý Člen

Karma uživatele pestitelpompo - 92% PěstitelskáKarma uživatele pestitelpompo - 92% PěstitelskáKarma uživatele pestitelpompo - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

Pořádnou relaxaci,někdo relaxuje tím že sedí na trávě,někdo pivem a já brkem

Old Post 14-07-2010 v 20:37 PM
pestitelpompo je offline   Profil uživatele pestitelpompo   Find more posts by pestitelpompo   Foto galerie člena pestitelpompo   Click here to Send pestitelpompo a Private Message   Add pestitelpompo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

jedine ten fotbalek, nezhuleny ho uz roky hrat fakt neviem ale po par prdoch to vzdy ide zazracne lepsie

Old Post 14-07-2010 v 21:17 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dade
Stálý Člen

Karma uživatele dade - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

no určitě posezení s kámošema před telkou s ovladačem na ps2 v ruce a na obrazovce tekken 5 nebo nejaka fifa to bych si bez nějakeho toho pořádného brkence nebo fajfence nedokazal představit

Old Post 17-07-2010 v 13:32 PM
dade je offline   Profil uživatele dade   Find more posts by dade   Foto galerie člena dade   Click here to Send dade a Private Message   Add dade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubik07
Stálý Člen

Karma uživatele lubik07 - 93% PěstitelskáKarma uživatele lubik07 - 93% PěstitelskáKarma uživatele lubik07 - 93% PěstitelskáKarma uživatele lubik07 - 93% PěstitelskáKarma uživatele lubik07 - 93% PěstitelskáKarma uživatele lubik07 - 93% PěstitelskáKarma uživatele lubik07 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

neviem si oddychnut bez jointa....furt makam, neviem ani pozriet cely film bez odchadzania kamsi....tak si hulim a potom aj sedim...))) a je mi dobre.

Old Post 13-09-2010 v 21:24 PM
lubik07 je offline   Profil uživatele lubik07   Find more posts by lubik07   Foto galerie člena lubik07   Click here to Send lubik07 a Private Message   Add lubik07 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jalala1
Stálý Člen

Karma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% PěstitelskáKarma uživatele jalala1 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

No, včera jsem do toho bušil jak zběsilej, stará (mladá) už byla asi 3krát a já nic . Co takhle téma- u čeho radši nehulit?

MÉ LETOŠNÍ CHILLI...2011
Viržin tabák od jalala1 2009
Viržin tabák od jalala1 2010
Viržin, Burley a selský tabák od jalala1 2011
Balení doutníku
VÁCLAVÁK 15.3 2012 HOLEŠOVSKÁ VÝZVA

Old Post 14-09-2010 v 06:15 AM
jalala1 je offline   Profil uživatele jalala1   Find more posts by jalala1   Foto galerie člena jalala1   Click here to Send jalala1 a Private Message   Add jalala1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jalala1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepas
Stálý Člen

Karma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

no. 1: Fotbálek
no. 2: Focení když jste spukaní a máte nějákou zrcadlovku má taky svoje kouzlo
no. 3: DotA, Mafia 2 - uplně prožívám ten skvělej příběh
no. 4: DnB live akce!

Jinak nic se nemá přehánět a nemám potřebu si vypalovat mozek a plíce každej den, takže spíš občasnej kuřák. Ale ať si pálí každej jak chce.

Mnoho různá pole + strom? - Outdoor 2011

Kytky na stromě - Outdoor 2010

Old Post 15-09-2010 v 22:07 PM
Pepas je offline   Profil uživatele Pepas   Find more posts by Pepas   Foto galerie člena Pepas   Click here to Send Pepas a Private Message   Add Pepas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 120

citace:
Původní příspěvek od jalala1
No, včera jsem do toho bušil jak zběsilej, stará (mladá) už byla asi 3krát a já nic . Co takhle téma- u čeho radši nehulit?

nez zacnes delat ukvapeny zaveri skus prohodit starou (mladou) za jinou. treba to neni travou...

Old Post 15-09-2010 v 22:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

Poslední cca rok se u mě zhulení v přírodě (nebo kdekoliv venku) rovná házení frisbee, a to téměř v jakýmkoli počasí a denní/noční době (mám i svítící). Dokonce jsem se naučil házet sám se sebou, protože furt někoho přemlouvat mě přestalo bavit. Už se z toho pomalu stává rutina, ale č'ek se musí zdokonalovat...

Old Post 01-12-2010 v 15:24 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OutDoorEr
Stálý Člen

Karma uživatele OutDoorEr - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

podle mě je dibrý hulit pro zvýšení zábavy a zážitků...nikoli pro eliminování deprese osobne sem este nehulil skrz spatnej stav maximalne kvuli rýmě =D

4xOrange bud mikrogrow

85101

1.Out by me OB,NL+F2 by Cerzyn 2011

Old Post 07-12-2010 v 21:54 PM
OutDoorEr je offline   Profil uživatele OutDoorEr   Find more posts by OutDoorEr   Foto galerie člena OutDoorEr   Click here to Send OutDoorEr a Private Message   Add OutDoorEr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele OutDoorEr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

Spánek , pokud se během dne dostatečně neunavim, tak není problém usínat 2-3hodky..jinak když si dám před spaním sklo, jedno bohatě stačí, spim do 20min

Big Bud XXL - střešní pláň (2011)

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Old Post 16-02-2011 v 20:05 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mishelou
Stálý Člen

Karma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

Hudba bez trávy, je jako pivo bez pěny.

Španělsko2007(fotoreport)

"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin

Old Post 16-02-2011 v 21:21 PM
Mishelou je offline   Profil uživatele Mishelou   Find more posts by Mishelou   Foto galerie člena Mishelou   Click here to Send Mishelou a Private Message   Add Mishelou to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatJoe
Stálý Člen

Karma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

činginglink

Old Post 17-02-2011 v 15:58 PM
FatJoe je offline   Profil uživatele FatJoe   Find more posts by FatJoe   Foto galerie člena FatJoe   Click here to Send FatJoe a Private Message   Add FatJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

cestovanie na dlhe trate

Old Post 17-02-2011 v 17:02 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MagiCman
Stálý Člen

Karma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

Výlet v přírodě za krásného slunečného počasí

Old Post 17-02-2011 v 19:46 PM
MagiCman je offline   Profil uživatele MagiCman   Find more posts by MagiCman   Foto galerie člena MagiCman   Click here to Send MagiCman a Private Message   Add MagiCman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

e? Příspěvek č. 128

citace:
Původní příspěvek od FatJoe
činginglink

WHAT? :-O

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 24-02-2011 v 21:52 PM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás