Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechápu jak to můžete někteří držet tak dlouho.
Já radši hulím stylově,než to tlačit minutu do hlavy a až s fialovou hlavou vydechovat...
Jednou jsme s kámošem hulili brčko (bylo to už druhé,sme byli už pěkně spálení) a "hráli" jsme že hulíme za dob staré Anglie,mluvili a gestikulovali jak praví gentlemani,to bylo ŠTÝLO!!
Fakt malá část huličů si dokáže hulení vychutnat. Ostatní jsou jen stresoři a podivíni fandím třeba lidem, co kvůli brku vylezou na horu a když už to zapálej, tak to nikam netlačej a hned nepodávaj.
Pokud je mi známo je zbytečné v sobě dým držet déle než 4 sekundy protože za tu dobu se stihne dostat do krve THC a čas nad 4 sec je uplne zbytecny. Ale pokud vím třeba i slavné tlačení do hlavy je uplná hloupost ona ta krev se z plic do hlavy stejne dostane a to že tam tu krev naženete si stav přiblížíte asi o 0.2sekundy coz mi prijde vcelku zbytečné ne?
ale to je můj názor klidně at siv sobe každej drži třeba pul hodiny:P
PS: souhlasím s DankemRiderem asi protože sem tu anglii hulil s ním:-) (vřele doporučuju )
No ze tlacit do hlavy alebo drzat to dve minuty....to je vtipne....To minule ked sme boli vonku sme mali nejake to pohulenie a prisiel nejaky typek a dal si snami, no bolo toho malo tak ked si dal praska to drzal v sebe a lahol si na zem a spravil par klikov....podla mna uplne zbytocne, akurat co by ma hlava bolela....Ja ked hulim tak to podrzim v sebe len chvilku fakt....Ani nie 10sekund, mozno 5sekund...A ked je silny model a natiahne sa bongo ktore je uplne biele tak to ani cele nestiahnem a to co stiahnem nevydrzim v sebe dlho drzat, a je to podla mna aj zbytocne tolko drzat....Tot moj nazor...majte sa
No víte, nejprve je potřeba si uvědomit, že THC je obsaženo +- rovnoměrně v celém obsahu kouře, který vdechujete do plic. Kouř se v plicních sklípcích mísí s krví a tak se do krve dostává i ono požadované THC. Pochopitelně, že v plicích nikdy nemáte všecku krev, jak známo krev v těle koluje a tak postupně protéká i plícemi. Tedy čím déle kouř v plicích ponecháte, tím více THC se vám do krve z něj dostane A to protože s časem roste obsah krve, který se s kouřem smísí. Ale pozor, nic se nesmí přehánět. Kouř obsahuje krom THC spousty nebezpečných sloučenin vč. oxidu uhelnatého, který se váže na hemoglobin místo kyslíku, kterého navíc máte v plicích kvůli hulení minimum, a tak, při nadměrně dlouhém zadržování dechu společně s kouřem v plicích, hrozí udušení!
Jo a tlačení kouře do hlavy je naprostá blbost! Při tom tlačení vlastně ani žádnou krev rychleji do hlavy netlačíte, pouze zvyšujete tlak v mozku a tím navíc mozek připravujete o další kyslík. Právě to je důvodem proč se vám po tlačení zdá, že jste víc zhulení.
Když už by jste opravdu chtěli urychlit reakci, zkuste si místo tlačení dá sprint na 200 metrů
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
Dneska me dal kamos tak 2g sisku Flash backu od sweat seeds.Hodne kvalitni matros, akorad ho moc nemusi, protoze jsou po nem stavy spis STONEDMno rozhodl jsem se,ze dam ochutnat dedovi.On je desne zvedavej co to dokaze ta MARIJANKAa nechce se mu cekat do me sklizne.Dede dost kouri tak 25-30cigaret denne ale on si je bali.Tak jsem mu do strojku na baleni cigraret nadrtil kousek sisiky tak 0,2g(aby ho to nezabilo)a smichal s tabakem....Deda co cele vykouril a nic!!!??Nevite cim to muze byt?nemuze to byt nahodou filtrem nebo ze to nedrzel???ale to se em nezda pac ja kdyz nedrzim kvalitny vzorek a dam si tak 5 prasku tak sjem stejne zhuleny jaky kdybych si dal poradny prask a drzel ho 20 sekund.....
Jojo, taky jsem se prvně nezhulil hned ... trvalo to tak 3x-4x náhodného nicnedělající hulení a až pak to přišlo.
Nicméně jak hulím:
nejradši z vodní dýmky, která to pěkně ochladí a jsou z toho dobrý prdy
ze skla, v 95% případech
z náhodných dřevěných fajek málo, stejně tak i špeky (počet vzrůstá na podzim)
hulím málo ... pravidelně do 1g týdně - spíš tak relaxačně ..ale tak jsou dny kdy se na počet prdů nehledí
hulím rád
vzdy vyfouknu plice a naberu je plny hulcem a drzim co to jen da...dokud se nezacnu dusit(nebo dokud se mi drzenim nezamota palice),pak uz bohuzel je treba vypusit,samotne vypousteni trva dost dlouho v porovnani s ostatnimy ,vseci co se mnou nehulily jen vyvali bulvy a cumi kolik se do me vlezlo ..nj obrovsky plice
Jo taky mi přijde,že v porovnání s ostatními do plic naberu tak 2x víc než ostatní ale přijde mi zbytečné a hlavně blbost zadržovat co nejvíc to jde až do dušení...akorát si odkrvuješ mozek a víc sraček se ti usadí v plících. Pěkně pořádně nadechnout,vychutnat a pomaličku jak z vodní dýmky vydechnout,nejlépe ve formě koleček
ja tiez nevidim velky rozdiel ked drzite a date si pekneho sluka do celych pluc, osobne to drzim tak 3 sekundy pocas ktorych vychutnavam chut ;-) a z dlheho drzania ma aj tak bolievala hlava...
Normálně ne?! sání, stlačení, výbuch, výfuk...ne tak celkem to s tim tlacenim neprehanim, zda se mi to zbytecny, zvlast kdyz koluje bytelnej stovkovej blunt, prda z neho by ani Chuck Norris dlouho nedokazal tlacit,no ikdyz...