Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze tuto pomocku..alebo prislusenstvo..no jednoducho bublave bongo som tu ete nevidel..tak to sem pripajam..
iba doplnim, ze som ho robil s kamosom...ta sklenena banka je kryt na taku dekoracnu lampu...zo spodu je silikonom prilepeny ten makky zavaraninovy dekel..hore tesni guma navrtana pre rurocky...a kotol je kluc c. 6 z gola sady... a tete obycajna gumova hadicka svetlost cca 7mm...no a naustok..to je umelinka z konca snurok..napr na mikinach take byva..tot vse..
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
vyrobil som ju s kamosom... sklo je taky skleneny kryt na dekoracnu lampu...spodok je zasilikonovany makky delkel na zavaraninove pohare...vrsok je gumeny stupel s vyvrtanymi dierkami na rurocky..a hadicka ..svetlost cca. 7mm..no a naustok je taka umelinka co byva na snurkach bundy alebo mikiny..
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
Tohle jsou moje dýmky co jsem vyrobil letos v létě.. keramika je výbornej materiál... k tomu šlahounu se ještě chystám časem vyřezat nějakej dřevěnej náústek...
tak sa konecne aj ja mozem pochvalit... predtym som mal inu faju no stratil som ju a o pol roka som z nej nasiel len kotol...tak som fical s tym...
..a po dlhom case mam konecne tuto fajecku..hned som si ju zamiloval......a vraj ku mne pasuje..