Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nic ti za pár gramů udělat nemůžou. Za 10 g haše sedět nepůjdeš. Tipoval bych to na pokutu, která může být dost vysoká, zabavený matroš taky nasere a budou ti valit psycha. Nevím, nevezl bych hašiš, raději jen ganju a když tak max 2 šišky - já tahl v 16ti 8g (=jednu pálku, móóc dobrou)...
2chaotig Thank you
2all no už asi vím všechno co jsem vědět chtěl žádný hašiš , žádne oblečení s drogovou tématikou, nahodit andělský pohled a hurá domů
Zajimalo by me jak je to s prevozem mnozstvi okolo 30 saku do UK...je to problem??
kdyz jedu se skolou autobusem,proste skolni akce, na tyden do UK...tak by me zajimalo, jestli si nechaj celnici vyndat bagli z autobusu atd....diky za odpoved!
Fantazie uz dosahuje takovych rozmeru, ze si clovek mysli, ze mluvi...
podle mě se není čeho bát, jenom jednou za svůj život, jsem viděl v autobuse celnici, a to byla bez psa... UK fakt nevím, popravdě jsem tam byl jenom letecky, a to jsem neriskoval ani trochu.
hm...jj....tak to bude akorat..v tom autobuse to bude v poho..tak 1g/osoba...co znam...no..ja dam vedet az se vratim... nebo jeste kdyz tam budu tak sem hodim neco
Fantazie uz dosahuje takovych rozmeru, ze si clovek mysli, ze mluvi...
alebo ma tiez napadlo ze by si to mohol cele nikde polozit kde by nebolo jasne koho to je..pre pripad zeby prisli zo psom a nasli to..niekde do samostatneho balenia..
uz to tu nekolikrat bylo ty prevozy-vsem vrele doporucuju vysrat se na to, ale kazdy sveho stesti strujcem.30 saku -takze neco okolo 30g
jestli to chapu spravne?no neni to zrovna nejmin.Jasne pravdepodobne ti to projde ale jestli ne priprav se na peknej pojeb
ani bych se nedivil kdyby te britsti imigracni urednici poslali obratem zpet s peknou pokutou nejmin(i kdyz v tomhle pripade a mnozstvi no nevim) me nasli skopcaci 0.2 g ve skatulce o ktery sem ani nevedel ze ji mam sebou a delali z toho aferu na 5hodin.Jak rikam nedoporucuju
pasovat cokoli ale tvoje vec.
ps:jestli to budes odkladat nekam aby nebylo jasny ze je to tvy:
1)vystavujes moznymu pojebu ,prohledavani a pruzeni celej autobus
2)v tom pripade bych si dal velkej pozor na otisky prstu + pachovy stopy.