Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
predevcirem jsem hulil uprostred piskovny... (velkej rybnik vzniklej tezbou pisku....) ... doplaval jsem tam s naplnenym kotlem v ruce a vrskem kyble (bonga) a dal sem si ultranarez primo z vodni hladiny...
Čus asi si nevzpomenu na moc míst, ale ňáký v hlavě eště mám :
1.- Tunel pro normální vlaky (Nuselský schody - Hlavák).
2.- Nad úplně poslednim tunelem na Nuselskejch schodech sou tak metr široký panely za sebou cca 7-8 m (možná víc) nad zemí. Libowka dávat tam špeka s nohama dolu pár metrů nad projíždějícim vlakem. Pak je docela psycho zvednout se a dostat se na pevninu .
3.- Ve škole při hodině sme s kámošem docela často pálily ze skleněnek.
4.- Na hajzlu na trajektu.
5.- V Rakousku na horách v Kabince, nebo na lehátkách na sluníčku mezi němčourama-lidi fakt čuměli jak kdyby jim někdo zatloukal hřevík do prdele ...
6.- Nejhustší místo co se týče pohody a zážitku bylo ve Freidrychzhafenu(A) ve frýčku s kámošem sme si tam pekně hačly smotly, vyhulily, daly si cígo, nažraly se jely sme dolů . Fakt hustota-uplně jasno, snížek , brko v hubě a čumění na hory .
that´s all...
Ministerstvo zahrádkářství varuje: použití lamp na jakékoliv rostliny je padělání slunce a můžete za něj dostat až 6 let!
hm-pokial si spominam tak som hulil zo spolužiakom v triede prasky sme vydychovali do skrine,,,,,,potom klasika na školskom hajzli,,,,,,priamo vo vlakovom vozni-bol prazdny ale ked bol največší dym a smrad prišiel revizor-ešte mi videl fajku vruke a nič asi mal pochopenie,,,,,,u starkej v obyvačke,,,,,v podniku na hajzli,,,,na lavičke na namestí,,,,,na vlakovej stanici,,,vo vlakovom tuneli,,,,na pláži a kamarad sa spiekol na plavárni-v buducnosti chcem otestovať
Hlavna ulica v Ke - pred divadlom
Namestie osloboditelov pred pomnikom za nasich zosnulych ruskych osloboditelov sux
strecha neviem coho
na cudzom byte od ktoreho som mal kluc =D
Skosky vylet s ucitelom =D
na lanovce pri snowbordu,na posedu,byl strasne vysoko a ten slez po 15ti holich asi metr od sebe byl fakt narez,...apak sem byla dvakrat po dvoy tydnech na jamaice a tam na nudisticke casti vsichni nazi....a kourili se tam speky v bazenu...to se tam pak deli veci...
pritel je zrovna v amsterdamu a ja na netu...hulim asi 3 roky...jamaica mne naucila vysmaknout si chvilky....
já sem s kamosem hulil uprostred lesa na snb ze si dáme freeride a horní polovina lesa byla v poho alle druhá pulka byla strasne husta, strom na stromu a my to jeli vypaleny, docela pecka
"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha
Rano pred skolou za zastavkou a na zastavke sa tlacila fajka den co den, kde je mimochodom tusim 500Sk pokuta za fajcenie, Pohodka v dobrom znamom podniku s fajkou v ruke.
Do roboty (v netovej kaviarni a potom nevies ci od teba clovek pyta minuty na net alebo makak...
Klasika doma za compom, a vecsinou sa radsej pri tom schovam. Ved nemusi kazdy vediet, ze hulim (aj ked zatajit sa to neda...
PEACE
no tiez si za boha neviem spomenut, ale ked sa tak divam na vas tak si tiez spominam.. napr; na lanovke ......eh.........
potom..............
do BOHAAA, mna ozaj nic nenapadne
no vecino si ma normalne nahneval , ze si nepamatas !!
raz som cestoval v uplne preplnenom vlaku, sedel som v kupe kde bolo o 3 ludi viac ako sa zmesti, z toho sme boli 4 kamosi, 2 baby co sme spoznali pocas cesty a nejaky dalsi ludia. tak to kamos odpalil, zhulili sme sa a spolucestujuci nic. este sme sa pytali tych bab ci si nedaju snami, a jeda ze ... ona nehuli travu, ze by si dala radsej hasis . No uznajte ake su tie zeny preberave )
alebo v Prahe, na nejakom sidlisku - , malovali sme tam elektricke stoziare, tak som si posledny den vyliezol pekne hore - asi 35m a odpalil si tam svoju fajku ) vyhlad na okolie, slnko, ganja a na druhy den konecne odchod domov!!
vecino , nepamatas na intrak - tam sme hulili hadam vsade kde sa dalo
Tak největší mazec byl když sme se s kámošem zhulily před začátkem školy, do školy sme přilezly úplně v prdeli, každý se mě ptal co mám s očíma no já vždycky "polib mě prdel" první hodinu v češtině sem nepochopil proč se na mě všeci čumí tak sem se začal hrozně smát a už to jelo, učitel, že co sem dělal? Já ja že nic a on že at nekecám potom sme to jaksy zamluvily, ale už nikdy nehulim před školou.