Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od |8| Pan Ker: - trochu kritiky - nic proti tvým makrům, ale vzhledem k použité technice jsou poněkud odfláknutý. Zastřeno je úplně na něco jiného, než co je předmětem focení. A i kdyby bylo zaostřeno správně, tak hloubka ostrosti je nedostatečná. Jen to klíště jde.
btw - chápu, že fisheye je dobrá věc, ale ne pokud se tim fotí všechno co přijde pod ruku
Zaostřeno je přesně tam, kam jsem zaostřit chtěl, takže v tom nevidím problém. A DOF je malá záměrně-mě se takhle líbí a při cloně 2,8 je zcela pochopitelná, ale samozřejmě kdybych chtěl aby byl daný předmět ostrý celý, tak si trochu přicloním... Podle mě je to dost subjektivní-každý má přece jiný vkus.
A fisheye-je to dobrá, ale drahá hračička. Kreativitě se s ním nekladou meze. Ovšem na bajonet ho nasazuju jen občas, proto s ním těžko můžu fotit všechno co přijde pod ruku. Navíc ho příští týden měním za širokáč Tokina 12-24, ten pravděpodobně využiju víc a navíc na něj půjdou filtry, které na fisheye nešli a to byl jeho hlavní nedostatek. Takovej polarizák je věc nepostradatelná, co si budeme povídat...
Jinak jsem samozřejmě kritice otevřen a rád budu diskutovat, jsem rád, že se tu najde někdo, kdo focení trochu rozumí!
Dnes som si uvedomil podstatu môjho fotografovania, chcem aby ludia neničili tú krásnu prírodu a najavo to môžem dať prostredníctvom mojich fotiek, ktoré som dnes nafotil, tak sa tešte z týchto fotiek tak ako sa teším ja
Tá posledná fotka t.j. to steblo trávy, som zachitil obraz ako som asi videl ked som bol raz totálne zhúlený, videl som všetko asi takto, nebolo to dokonalé 3D ale také niečo ako 2D, ako keby obrázok postavený od dalšieho obrázka o niečo dalej, do zadu
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.