Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
oki,timto postem si mi dost pomohl,takze na kvet co nejmensi obsah dusiku a vetsi mnoztvi fsforu a popripade zvysovat davky,tudiz tam dostanu i vic toho fosforu,Ok,dik
čau lidi mam otazku koupil sem si hnojivo HYDROPONEX tak se chci zeptat jestly je aspoň trochu dobry na hydro???
MÁ TO OBSAHY:
celkový dusík jako N 14,2%
z toho amonný dusík 11,1%
dusičnanový dusík jako N 3,1%
fosforečnan rospustný ve vodě jako P2O5 12,2%
draslík rozpustný ve vodě jako K2O 19,4%
hořčík rozpustný ve vodě jako MgO 0,3%
Měď jako Cu od 0,02 do 0,06
Železo jako Fe od 0.02 do 0,06
Zinek od 0,015 do 0,045
Bór od 0,01 do 0,03
Molybden od 0,025 do 0,075
hnojivo neobsahuje chloridy
Původní příspěvek od lowerider Plagron - Grow, Bloom + green sensation
Vermesfluid.....co vic si prat,)
Co víc si přát?
Tak třeba kořenovej stimulátor (myslím, že je to na kořenech znát, když ho požíváš, kór v hydroponii), nebo třeba nějakej enzym na pročištění kytek a o FS/Ripenu ani nemluvím........
Je mozne,ze som krystalonom start prehnojil moje kyticky,ked som ich zalial vo veku asi 2tyzdnov.semena mam no-name,sice taky lepsi,ale aj tak viem,ze to nebude jak origos zo seed banky,ale aj tak sa z nich tesim
Co sa s nimi deje,ked mi uplne zoschli a z casti zhnedli a zozltli listkyMoze to byt spalene od hnojiva?,od Usporiek?ma 2*45W 4100K,alebo im chyba nejaky prvok?alebo som ich prelial???Fakt neviem,pripadne, moze im hrozit nejaka choroba?Som bezradny lebo viac krat som to uz skusal a vzdy mi zacali zomierat podobnym sposobom,mal som vtedy 70W sodik....dik za nejaku radu.
dvojka-trojka: jedu hlinu...a kdyz mam green sensation tak nepotrebuju jiny zbytecnosti..mozna bych dokoupil Final solution. tot vse
martinMF : zdar tak hlavne bych pri indooru nepouzival ten humus krystalon..ani start ani universal proste nic. jestli jedes hlinu tak si kup od Plagronu. podle me je nejlepsi. a jinak to hnednuti, zloutnuti usychani listu muze byt v cem koliv tak nejlepsi bude procist FAQ nebo hledat v sekci indoor. a to 2*45W 4100K nemyslim ze to je vhodny svetlo.. jak na rust tak na kvet...jedine na matkarnu/rizkovnu.
to lowerider: To mam len na rast,na kvet mam uz objednany philips 70W son-t pro a dam to spolu s tymi ziarivkami,kazda ma 2990Lm.S tym kristalonom sa nedaju dosiahnut ziadne pekne vysledky???Fakt je to az take zle hnojivo?Som z BA SVK,neviem,kde tu zozeniem dake dobre...semienka mam no name,moze aj to sposobit,ze rastliny su velmi citlive na prehnojenie?
martinMF : na outdoor by ty krystalony nebyly zas tak spatne ale nepouzivam je vubec. pred par lety jsem 2x sklizel indoor ve kterym jsem hnojil krystalonem a byly to uplny mrde. zazloutly litsty maly vynos spatna chut neskurovalo to dlouho proste hrozna bida, pritom to byly modely ze seminek AK48 a SKUNK no.1.
ty jsi z Bratislavy a tam nemuzes sehnat dobry hnojiva?...to teda koukam, tak se treba skus podivat na net. urcite neco sezenes. jak rikam jestli jedes hlinu tak je nejlepsi pouzit Plagron.- Grow, Bloom, Green sensation a mozna Final solution. a treba jak pise clen dvojka-trojka koupit nejaky ty enzymy i kdyz si myslim ze kdyz nejedes hydro ale hlinu tak je to "zbytecny'. pokud se tyce svetla tak ja vubec nemam zkusenosti s mensima w. ja jedu 400w OSRAM PLANTASTAR. tak proste neverim tem svetlum s mensimy w. ale nezalezi jenom na wttech ze? tak at to nejak vychytas MIER!
dvojka-trojka: OK verim ti ze by to mohlo byt dobry..tak pri pristi pesteni to koupim a uvidim jestli v tom bude nejakej rozdil.
čau muže mi poradit někdo kdo má náké skušenosti nebo ví něco o netopířich výkalech(guano) jestli to je dobre hnojivo,mě totiž kamoš nazbíral naky a řikal že to je dobrý aby mě po tom kitička neumřela díky moc za jakoukoliv radu
nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D
Původní příspěvek od skioo čau muže mi poradit někdo kdo má náké skušenosti nebo ví něco o netopířich výkalech(guano) jestli to je dobre hnojivo,mě totiž kamoš nazbíral naky a řikal že to je dobrý aby mě po tom kitička neumřela díky moc za jakoukoliv radu
no ja sem si na letosni outdoor poridil hnojivo na rust Substral s obshaem NPK 27-15-12 a na kvet Krystalon JAHODA NPK 12-12-36
tak uvidim co z toho vznikne
TAk to skusim tento rok s tymi slepacimi hovnami :OOD tak to som zvedavy jak to pojde TAk to skusim tento rok s tymi slepacimi hovnami :OOD tak to som zvedavy jak to pojde
Rád by som vedel akými prírodnými hnojivami hnojíte VY! Alebo dokonca aké si sami pripravujete. Moja super mixtúra na 10 kg hnojiva je takáto: 1 kg kuracích hoven, 1 kg mišacích hoven, 2 kg rašeliny a 3 kg černozeme a 3 kg kompostu. Toto hnojivo výrazne ovplivní rast vašej rastliny k lepšiemu. Ak neviete kde zohnať kompost a myšacinky, poradím vám. Kompost si pravidelne odvážam s políčka nedaleko miestnej základnej školy na fúriku. Skoro každá základná škola ho má. Myšacie hovienka zoženiete na povale starého domu, alebo sa pozrite v lese do nejakého vyschnutého dutého stromu. Rašelinu zoženiete tiež v lese popod staré smreky alebo si ju kúpte. Toto hnojivo vrelo odporúčam!
Čo nevyskúšaš neobjavíš ale keď to objavíš stojí to zato.