Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahojte, zacal som pouzivat BIO hnojivko od netopierov GUANO, je to vraj velmi vyzivne, doporucil mi to znami z NL, ktorz pestuje dlhe roky vraj len takto Bio scunk. Chcel by som vediet ci nepoznate niekto presne zlozenie tohto hnojiva, ci mozem doplnat stravu pre rastlinky aj inymi hnojivami alebo postacuje na celu dobu kvetu toto Guano?
Viem, ze sa pouziva na fazu kvetu, doteraz som pouzival 3zlozkove hnojivo vhodne na Hydrophoniu aj ked pestujem v zemi, to hnojivo bolo velmi dobre a dlho my vydrzalo, chcem vsak pestovat Bio rastlinky preto ma zaujima sila a potencia tohto bio hnojiva.
dakujem vsetkym ktori sa zucstnuju na tejto stranke - GOOD JOB!!!!
Dakujem za pripadne rady a informacie
Guano je netopýří trus, a myslim že je hodně dusíkatý, tudíž se hodí převážně na růst, na květ bys měl použít něco jinýho. Existujou hnojiva, který jsou taky bio, zkus třeba BioNovu, stačí hledat
zdarec, zajímalo by mě jak GUANO aplikovat, kámoš mi říkal, že je to vysoce koncentrovaný a tudíž by se dalo i použít vícekrát, jenže v době kdy mi vysvětloval tu onu aplikaci tak sem asi duševně chyběl, vím jen, že se má dát kvasit tak zhruba 3dny- čím dýl tím líp, říkal to nějak takhle--- dát guano do malýho frťana zalít vodou a nechat qasit, no a dál? zřejmě do 2-litrovky svodou , ale jak to použít dál, když je to tak koncentrovaný?
PLEASE HELP ME!!!
rixo : hmmm guanem je celkem v pohode hnojit... da se to i skoro od zacatku kdyz to hodne redis... ale na kvet bych to stejne asi nepouzil... spis to po tom pekne poroste :p)
SmouK : no kdyz udelas to co jsi napsal ty tak to s mychej s vodou... nevim kolik toho tak vyrobis ale zkus to ... rekl bych ze 2l v pohode... proste to musi byt obarvene... ze zacatku jen tak slabe a postupne to zvysuj.
Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci...
Zdarec, pěstuji indoor hydro, hnojíme přírodními hnojivy BIO. Nedávno mi bratr donesl sáček s netopířím trusem. Prý mám hnojit ve fázi květu, což právě nastalo. Netopíří trus by měl obsahovat velké množství fosforu. Zajímalo by mě jestli nemámte s tímto hnojivem někdo zkušenosti. Nerada bych hnojila a pak našla svoje holky chcíplý. Pokud jste to někdo zkoušel a kulilo to bez problémů dejte mi vědět a taky v jakém poměru to namíchat s vodou. Moc dík KÁCHEN
guano je skvele, ak je fakt z netopierov je to este lepsie.
prevlada nazor ze guano su sracky netopierov ale v preklade by to mali byt sracky z vtakov ... ja som kupil v tRescu za 60sk taky balik guano tyciniek (30ks) dakde z peru to vraj je a fungovalo to paradne.
len pichnes 1-2 ks tycinky k rastline a fungovat by to malo 1mesiac minimalne. na out alebo hlinu je to naozaj super
Netopyri hovna taky mam, skoda že je neseru Jelikoz sou docela drahy, ale za to vyborny prave jak rikate na ten kvet, bohuzel davkovani do vody nevim, protoze jedu hlinu, ale myslim, ze kdyz budes sypat polivkovou lzici do dvou litru vody (zamichej nech rozpustit a pak prilejvej), urcite tim nic neskazis, ba naopak... Na to hydro nejsou jiny hnojiva s tak vysokym obsahem fosforu jako tomu je u bat guana? treba PK13-14?
PK13-14 používáme, ale právě brácha má v práci netopíry a chodí jim to sbírat pod zadkama. Tak já to zkusím a uvidíme no. Snad to rozdejchaj.
Díkec za ohlas. Káchen
moh , by se nekdo kdo s tím guanem má zkušenosti se rozepsat, taky jsem si ho koupit , a chtel bych sním hnojit out, hodne by mně zajímalo dávkování, jestli sypat , na hlínu jen tak a pak přolívat vodou nebo rovnou dát do vody , a jestli je lepší na květ nebo na růst, díky moc za odpověd
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."