Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
za okno na předpěstování cca po půlce dubna a ven, když mají 3-5 pater někdy okolo třech zmrzlých. Každý rok se opakuje, že v tyto dny přijde nějaké ochlazení. Navíc není opravdu kam spěchat. Kytka v nízkých teplotách stejně příliš neroste a navíc je tu šance, že začne kvést. Takže klídek a za cca týden-dva to můžete prsknout ven z okýnek
Traja zmrzli pridu predcasne uz tento pondelok, takzeked ju zasadi uz na dalsiu stredu, nic zle nespravi.
Ja ich mam ešte len 4 až 5 cm vysoke tie kytky, takže by som ich ešte asi nemal davať von že ? A 30 aprila /dubna som ich daval ešte len kličiť su to femizovane semienka. Takze uz su presne 11 dní v malich sadeničkach a myslim ze este tyzden pockam a zasadim ich do vedších kvetinačov a za čiatkom juna ich dam až von do zeme.. či odporučili by ste mi niečo ine ??
Já ještě nevysadil, vlastně flek už mám připraven a spoléhám na jedno místo a doufám že čorky nebudou, docela paradox ale je, že zatím do těch jám nemám co nasadit klony jaksi váznou a nabídka žádná
Jinak si myslím že když se vysadí do toho 15.5 trochu předěstované kfítko tak úroda bude bohatá v závislosti na počasí, stejně ted furt jen chčije.
já mám předpěstováno ve skříni a taky ještě vyčkávám...tak kolem toho 15 - 20.5 si myslím že to bude ideál, ještě záleží na počasí, ale jak nebude chcát, tak už půjdou na finální místa
hmm mame cas stale a stale teda ked chete mat velke hovada tak uz je cas ale minuli rok som sadil az 10 .6.a krasne sa to dalo keby este nezmetkujem tak mohla ostat este dlksie ale lepse nieco ako nic dal som to do 10l plechoveho kybla a mal som 168cm krasavicu a tak mi to vyhovuje kedze nemoze moc trcat a bit do oci
Ahoj, hele myslím, že na výběr stejně nemáš Ale nějaký velký vrásky bych si z toho nedělal, prostě akorát budou menší. Ale nedával bych v tom červnu ty malý rostlinky na přímý slunko. Mohlo by je to nehezky spálit a dramaticky zpomalit růst. Zezačátku je stačí mít za oknem, až do druhýho patra. Lepší je to neuspěchat. Přeju úspěšnej pěst!