Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro EDA45, JA te mam rad Prdel ale udelal jsi mi radost,tet jsem asi hodku sedel u boxu a dumal,co asi bude,uf. Diky moc pane. Takze min zalevat a hnojky az si holky reknou? spravne? Jinak posilam K+ za pomoc a super vysvetleni,dekuju
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
No jistě,když hnojíš a ph je úplně mimo,tak máš kytky hladový ale substrát přitom zasolenej hnojivama..
No to nemusim měřit,5mlgrow+5mlbloom+5ml topmax ti smozřejmě v 1l vody udělá vysoký EC..
Ale to každý hnojivo v maximálních dávkách..
Ale jaksi se běžně nepraktikuje dávat kytkám plnou dávku růstovýho+plnou dávku květovýho a ještě booster..
5ml je max dávka na litr,ale celková,tedy buď to podle fáze kytek 5ml grow,nebo složeně (2+3,1+4,3+2 ml atd. grow+bloom )..nebo jen 5ml bloom ,prostě podle toho,v jaký fázi vývoje kytky sou..a na květu pak můžeš zlehka doplnit boostrem..
Ja nevim no, ale ja treba jeste u venkace pohnojil allmix biobizz grow asi 3ml/l a vytok mi meril fakt sileny cisla pritom kytky si nestezovali a EC metr mam novej, mam i kalibracni roztok a meri vpohode. Jednou jsem nameril i 5 EC a kytky pohoda. Poprvy jsem na to koukal jak blazen a nekde na netu jsem snad nasel clanek v cizim jazyce, ze se biobizz neda merit. Mam pocit ze samotnej allmix mi bez hnojek nameril zezacatku neco kolem dvojky a proto jsem teda nehnojil, ale pritom kytky vypadali, ze by si dali rict vic dusiku.
zdar zahradníci.mam problém s flíčky na listech.Bojim že to bude nějaká listovka......Kyti žijou v bubláku homemade 30 den 12/12 -hnojim AH ---PH 5.8 luxus beze změn.EC podle genu solim co se dá --není známka přehnojení...kytky vedle v hlíně to nemaj.začíná to možná od středu rostliny vršky ani spodky chycený nejsou..jo a stříkám to Phytaminem cca 1x za 2 týdny.....
Původní příspěvek od iabek Ahoj, mám kytky na 27. dnu květu pod 250w sodou (2-5 - Mazaři, 1 - asi euforka), hnojím plagron bloom, grow, enzymy a sugar royal. Ale děsně žloutnou listy. Rozhodně to není přelití. pH snad taky vpořádku, pokud teda není v háji pH metr...
Podle mě jde o přehnojení nebo nedostatek, ale za boha nemůžu přijít na to, o co se jedná. Přeminulý týden jsem zkoušel hnojky vysadit, vcelku bez reakce, tak jsem minulý týden v úterý na zkoušku zahnojil 3ml/l bloom kytku 2 a 3 nebo 4 (nojo, nevím no...) s tím, že jsem tam přidal 1ml/l grow složky a ve čtvrtek jsem stejne pohnojil i zbytek, přes víkend vyslchly a včera jsem dal 3ml/l bloom, 0,5ml/l grow plus enzymy 1ml/l a sugar 1ml/l.
Je pravda že 2 a 4 vypadají líp a jsou to ty kytky co jsem pohnojil dřív, takže možná šlo o nedostatek, jenže ostaní kytky mají listy mírně tužší, křahčí a pruhnuté dolů a občas spálený (?) konec. Ještě se na nich mohlo podepsat, že během začátku květu (kdy vlastně narostly ty žluté listy) jsem nemohl zajistit vyšší teploty a v noci to padalo pravidelně k 16°C (dík topenáři...). Teď je teplota stabilně mezi 20° - 23°C, vlhkost okolo 60%.
Díky za rady!
no mě to přijde jako doočíbijící deficit N. přidej papu s dusíkem, ale koncentraci zvyšuj opatrně
Potřeboval bych takovou menší pomoc při určení problému, který postihl moje květiny.(Ano do Faqu jsem se podíval)
Bližší info :
zhruba 3,5 týdnu v květu
Hnojky : Bloei B´cuzz
Enzymy od AH
Bloom excellerator
poloviční dávky Grow taky od B´cuzz
Teplota : denní 20 C
noční 17 C
-čas od času se stane že teplota spadne pod 14, ale většinou to není na dlouho.
Rostou pod 1x1000W MH ( ač se MH nepoužívá na kytky v květu už jsem odjel pár kol s velice potěšujícími výsledky )
Mám takové podezření, že by se mohlo jednat o deficit fosforu, ale jist si tím nejsem.
P ale mají jak v Bloei tak i excelerrator.
Tak nevím nevím.
Bohužel mám fotky jen dvou listu, ale ten samý problém se vyskytuje na více rostlinách - jak na horních tak i na dolních listech.
Rostou ale pomalu ,maš tam asi málo vlhkosti + to asi je přelity + spatny pH , pak to takhle vypada . Orvi ty žluťáky a polomrtvy listy jestli je to prelity tak to nech vyschnout , jestli to máš suchy tak to prolej čistou vodou a pak to nech pořadně proschout , oni se rozjedou dej jim čas , Hlava